Η ενέργεια των ρούχων που φοράς μπορεί όντως να χαλάσει τη μέρα σου

Και όμως! Τα ρούχα σου, μπορεί να φέρουν αρνητική ενέργεια. Έτσι θα την διώξεις μακριά

Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις ένα ρούχο και φορώντας το να αλλάξει η διάθεσή σου; Τα ρούχα ανάλογα με τον χώρο που βρίσκονται ή με το άτομο που τα φορά, διακατέχονται από μια ενέργεια, είτε θετική είτε αρνητική. Αυτή η ενέργεια παρεμβαίνει στο ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο, δηλαδή στην αύρα μας

ΤΟ ΑΛΑΤΙ
Χρησιμοποιώντας αλάτι, μπορείς να απομακρύνεις κάθε κακή αρνητική ενέργεια. Μετά από την επίσκεψή σου σε ένα αρνητικά φορτισμένο περιβάλλον (πχ νεκροταφείο), πλύνε τα ρούχα σου προσθέτοντας μια κουταλιά αλάτι στην πλύση.

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ
Το αγιασμένο νερό μπορεί να σε βοηθήσει να απομακρύνεις κάθε αρνητική ενέργεια από τα ρούχα σας. Γεμίστε μια λεκάνη με αγιασμό και τοποθετήστε τα ρούχα σας για λίγα λεπτά.

Ο ΗΛΙΟΣ
Το φως του ήλιου είναι ένα ισχυρό δώρο! Άφησε τα ρούχα σου σε ένα φωτεινό σημείο για μια ολόκληρη μέρα. Ο ήλιος εκτός από την αρνητική ενέργεια, θα απομακρύνει και πιθανούς μύκητες ή βακτήρια.

ΚΟΠΤΙΚΗ – ΡΑΠΤΙΚΗ
Όταν επιμελούμαστε εμείς οι ίδιοι τα ρούχα μας, πχ μπαλώνουμε μια τρύπα ή κόβουμε ένα μανίκι, τότε βοηθούμε επίσης στην απομάκρυνση της αρνητικής ενέργειας.

https://www.astrology.gr

https://www.healingeffect.gr