Το κεχριμπάρι μπορεί να μοιάζει με ένα όμορφο χρυσό κρύσταλλο, αλλά μην το αφήσετε να σας ξεγελάσει! Το κεχριμπάρι προέρχεται από πεύκα πολλών ετών. Μέσα σε ένα κομμάτι κεχριμπαριού, μπορεί να βρείτε πέταλα λουλουδιών, φύλλα, μίσχους, ακόμα και μικροσκοπικά συντηρημένα έντομα.

Αν και δεν κατατάσσεται στις πέτρες ή στους κρυστάλλους, πολλοί θεωρούν ότι το κεχριμπάρι έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Το υπέροχο χρυσό-πορτοκαλί χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξισορρόπηση του ιερού τσάκρα (που βρίσκεται στον ομφαλό). Συχνά χρησιμοποιείται για ανθρώπους που μπορεί να έχουν προβλήματα με την κατάθλιψη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει μια ισχυρή σχέση με την γη και την ικανότητά της να απορροφά την αρνητική ενέργεια, επιτρέποντας την διεξαγωγή της θεραπείας. Η ηλιόλουστη ενέργειά του μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και προστατευμένοι. Αν έχετε μια κακή μέρα, η έκθεση σε κεχριμπάρι μπορεί να σας βοηθήσει.

Αν και προέρχεται από κάτι πολύ παλιό και θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι θα ήταν σπάνιο να το έχει, το κεχριμπάρι είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο. Για να νιώσετε τις ιδιότητες του κεχριμπαριού, τοποθετήστε το πάνω σε κάποιο κόσμημα και κρατήστε το πάνω από το τσάκρα που πρέπει να εξισορροπηθεί. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε απευθείας στο ιερό τσάκρα σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού.

Σκεφτείτε μόνο πόσο μεγάλο είναι το ταξίδι που έχει κάνει το κεχριμπάρι για να βρει τελικά το δρόμο του σε σας

http://astropedia.gr/