Τα επτά  εσωτερικά μας τσάκρας συνδέονται με τις επτά κοσμικές ακτίνες και με το DNA μας και είναι συνδεδεμένα επίσης με την κουνταλίνι μας, η οποία είναι η φιδίσια κρυμμένη δύναμη μέσα μας και βρίσκεται κουλουριασμένη και κοιμισμένη στον κόκκυγα και περιμένει να την αφυπνίσουμε.

Την κουνταλίνι μας αφυπνίζει η καινούργια μας συνειδητότητα και με το ξύπνημα στην κουνταλίνι μας αφήνουμε οριστικά την κοινή συνείδηση της τρίτης διάστασης. Την κουνταλίνι μας την έχουμε ταυτίσει με την σεξουαλική μας ενέργεια, αλλά είναι πολλά περισσότερα, γιατί η κουνταλίνι μας συνδέεται άμεσα με το φωτεινό μας σώμα, που είναι το αιώνιο φυσικό και αληθινό μας σώμα και το οποίο, όσο κρατάει η διαδικασία της ενσάρκωσής μας στη Γη βρίσκεται συμπυκνωμένο και αγκυροβολημένο στο συμπαντικό δικτύωμα. Όταν όμως αφυπνιζόμαστε και αναγνωρίζουμε ποιοι είμαστε, τότε έχουμε το δικαίωμα και μπορούμε να το φέρουμε ξανά μέσα μας και να το ενσωματώσουμε.

Θεραπευτική άσκηση.
Η ενεργοποίηση των τσάκρας και η είσοδος του φωτεινού μας σώματος.
(δάσκαλος Κουτχούμι & Καίτη Τσώλη)

Με μια βαθιά αναπνοή συνδεόμαστε με το καρδιακό μας κέντρο και στο καρδιακό μας κέντρο νιώθουμε ποιοι είμαστε, «είμαι αυτό που είμαι» και νιώθουμε την θεϊκότητά μας, νιώθουμε την Ύπαρξή μας και νιώθουμε την αγάπη του εαυτού μας για μας.
Συνεχίζουμε την εργασία μας, με την ενεργοποίηση των τσάκρας. Είναι ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται στο αιθερικό μας σώμα και βρίσκονται παράλληλα με την σπονδυλική μας στήλη. Όπως είπαμε παραπάνω είναι επτά εσωτερικά και πέντε εξωτερικά. Τα τσάκρας τα βλέπουμε σαν στρογγυλούς δίσκους ή φωτεινούς ήλιους που γυρίζουν με την φορά του δείκτη του ρολογιού και τα βλέπουμε να γυρίζουν οριζόντια, δηλαδή εφάπτονται μεταξύ τους.
εσωτερικά τσάκρας.
Το πρώτο τσάκρας βρίσκεται στην βάση της σπονδυλικής μας στήλης, εκεί που βρίσκονται τα γεννητικά μας όργανα και το βλέπουμε να γυρίζει με ταχύτητα στο κόκκινο χρώμα. Στο κάθε τσάκρας παραμένουμε τουλάχιστον για 2 με 3 λεπτά κι αν νιώσουμε την ανάγκη μένουμε και περισσότερο, γιατί χρειάζεται να ενεργοποιηθούν.
Το δεύτερο τσάκρας είναι λίγο πιο πάνω, ας πούμε στο ύψος που βρίσκεται η μήτρα μας εσωτερικά, είναι το σεξουαλικό μας τσάκρας και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα πορτοκαλί, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα…… όλο και πιο γρήγορα.
Το τρίτο τσάκρας είναι στο ηλιακό μας πλέγμα (στην κοιλιά μας, κάτω από το στομάχι) και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα κίτρινο, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Το τέταρτο τσάκρας είναι στο καρδιακό μας κέντρο και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα ροζ ή πράσινο ανοιχτό, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Το πέμπτο τσάκρας είναι στο λαιμό μας και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα γαλάζιο, όλο και πιο γρήγορα…….
Το έκτο τσάκρας είναι στο τρίτο μάτι (στο κέντρο ανάμεσα στα φρύδια μας) και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα μωβ, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Το έβδομο τσάκρας είναι στην κορυφή του κεφαλιού μας και το βλέπουμε να γυρίζει με χρώμα λευκό ή βιολετί, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……

Εξωτερικά τσάκρας,
Το όγδοο τσάκρας είναι περίπου ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι μας και το βλέπουμε να γυρίζει σε λευκό χρώμα, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Το ένατο τσάκρας βρίσκεται στην περιφέρεια της Γης και το βλέπουμε να γυρίζει σε χρώμα λευκό, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Το δέκατο τσάκρας βρίσκεται κοντά στον ήλιο και το βλέπουμε να γυρίζει σε λευκό, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Το ενδέκατο βρίσκεται στον γαλαξία μας και το βλέπουμε να γυρίζει σε λευκό, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
και το δωδέκατο βρίσκεται κάπου στο Σύμπαν και το βλέπουμε να γυρίζει σε χρώμα λευκό επίσης, να γυρίζει όλο και πιο γρήγορα……
Έτσι όπως τα τσάκρας μας γυρίζουν και εφάπτονται από το πρώτο έως το δωδέκατο, τα βλέπουμε να σχηματίζουν έναν μεγάλο σωλήνα.
Και βλέπουμε από το δωδέκατο τσάκρας (το τελευταίο στο Σύμπαν) να εισέρχεται μέσα το φωτεινό μας σώμα. Επιτρέπουμε και βλέπουμε το φωτεινό μας σώμα να εισέρχεται στο βιολογικό μας σώμα, σαν μια τεράστια στήλη φωτός και νιώθουμε ότι έχουμε ψηλώσει κι έχουμε επεκταθεί πάρα πολύ. Σ’ αυτήν την θέση η δόνησή μας ανεβαίνει πολύ ψηλά, γιατί τα τσάκρας ξεμπλοκάρουν την ενέργειά μας και αποκαθιστούν την ελεύθερη ροή της ενέργειας μέσα μας. Και σ’ αυτήν την θέση που η δόνησή μας βρίσκεται στην ύψιστη συχνότητα του φωτός, σ’ αυτήν την θέση βρίσκεται και το υψηλότερο, το ύψιστο δυναμικό μας και μπορούμε να εκφράσουμε την πρόθεσή μας για δημιουργίες. Επίσης σ’ αυτήν την θέση και εστιάζοντας, νιώθοντας στο καρδιακό μας κέντρο, μπορούμε ν’ ακούσουμε και την μουσική της ψυχής μας.

Εκφράζουμε την πρόθεσή μας και αφηνόμαστε με εμπιστοσύνη, χωρίς να παρεμβαίνουμε καθόλου με την σκέψη. Και μένουμε σ’ αυτήν την κατάσταση υψηλής δόνησης μέσα στο φωτεινό μας σώμα, όσο περισσότερο μπορούμε και όταν σηκωθούμε, καλά είναι να γειωθούμε.

Για να εισέρθει μέσα μας το φωτεινό μας σώμα χρειάζεται μια ανοιχτή ενεργειακά βιολογία, χρειάζεται να έχουμε λύσει όλα τα θέματα που έχουν σωματοποιηθεί και μπλοκάρουν την βιολογία μας, γιατί μια μπλοκαρισμένη βιολογία δεν του επιτρέπει να εισέρθει μέσα μας. Οι πόνοι που νιώθουμε στην βιολογία μας αυτόν τον καιρό, είναι ακριβώς γιατί η βιολογία μας προσπαθεί να συντονιστεί με την δόνησή μας και εάν εμείς δεν έχουμε λύσει όλα τα θέματα μέσα μας και ιδιαίτερα εάν δεν την έχουμε απελευθερώσει από παλιές κολημμένες ενέργειες που έχουν σωματοποιηθεί, τότε η βιολογία μας μπορεί να μπλοκάρει την είσοδο του φωτεινού μας σώματος.

Η βιολογία μας είναι επίσης ενέργεια, ακολουθεί το ενεργειακό μας σώμα και όλες τις αλλαγές που κάνουμε με την εξέλιξή μας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας και επιβάλλεται να την φροντίζουμε και να την βοηθήσουμε να προσαρμοστεί, όσο αυτό γίνεται μ’ έναν εύκολο και ανώδυνο τρόπο.

Μέχρι σήμερα η βιολογία μας έπαιρνε εντολές από το μυαλό μας κι έχει μάθει να επαναλαμβάνεται συνεχώς και να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένους τρόπους. Επειδή έκανε συνεχώς τις ίδιες κινήσεις, κλείδωσε σ’ αυτές και μηχανοποιήθηκε και περισσότερο κινείται σαν ένα καλοκουρδισμένο ρομπότ, παρά σαν ένας ζωντανός και ενεργός οργανισμός. Τώρα όμως που τις εντολές τις δίνει η συνειδητότητα και λειτουργούμε περισσότερο συνειδητά, καταλαβαίνουμε ότι χρειαζόμαστε μια βιολογία περισσότερο ενεργή δραστήρια και κινητική. Χρειάζεται να φύγουμε από τις παλιές συνήθειες, που μας έκαναν να επαναλαμβανόμαστε μηχανικά.

Η βιολογία μας χρειάζεται να ξεσκουριάσει και να κινείται ολοκληρωτικά, να είναι ανοιχτή και χαλαρή, για να μπορέσει και το φωτεινό μας σώμα να εισέρθει πιο εύκολα μέσα μας.
Και όπως μας λέει ο δάσκαλος Κουτχούμι στην Αν. επικοινωνία «Απολαμβάνοντας την καινούργια μας Ύπαρξη».
«Αυτό που θέλει ο εαυτός σας είναι να ξεκλειδώσετε την βιολογία σας, γι’ αυτό κάνετε ότι μπορείτε, κινηθείτε, χορέψτε, γυμναστείτε, φτιάξτε τον κήπο σας, περπατήστε, τρέξτε, κάνετε οτιδήποτε βοηθάει την βιολογία σας να ξεκλειδωθεί και να λυθεί. Γιατί οι εντολές που παίρνει κι όχι μόνο η βιολογία σας, αλλά ολόκληρος ο εαυτός σας, έχουν αλλάξει εντελώς. Τώρα τις εντολές τις δίνει η νέα σας συνειδητότητα.
Η βιολογία σας θ’ ακολουθήσει την δόνησή σας, θα συντονιστεί με το φωτεινό σας σώμα και θα γίνει πιο αραιά, θα είναι περισσότερο ελαφριά, περισσότερο αιθερική και κρυσταλλική. Προτείνουμε να πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε, γιατί το νερό διευκολύνει την ροή της ενέργειας».

www.newenergy.com.gr, ewenergy.com.gr