Η αξία σου έχει σχέση με τις ποιότητές σου και την εκδήλωση της ενέργειας σου. Πως μειώνεται η αξία σου; Την μειώνεις όταν χάνεις τον άξονα ισορροπίας σου, ταυτίζεσαι με τις συμπεριφορές των άλλων και αντιδράς με θυμό, υπερηφάνεια, με φόβο, τότε φθίνει η ενέργεια σου, παρασύρεσαι από την αξία που δίνουν οι άλλοι στο εγώ τους και εσύ συρρικνώνεις τον ζωτικό σου χώρο.

Η αύρα σου παρουσιάζει ρωγμές γιατί επιτρέπεις σε κάτι που δεν είναι δικό σου να εισχωρήσει στο ενεργειακό σου πεδίο. Όσο δεν σε βλέπεις, τόσο θα υποχωρεί η αξία σου.

Η δίνη της ζωής πολλές φορές παρασύρει και ενώ χρειάζεται να βιώνεις το κέντρο της ύπαρξής σου, να νιώθεις πόσο σταθερό και δυνατό άξονα κυριαρχίας έχεις, κάνεις το αντίθετο, βάζεις τον εαυτό σου να κινείται γύρω από τους άλλους, σαν ένα δορυφόρο που κάνει κύκλους και παρακολουθείς θαμπωμένος τις ζωές των άλλων ενώ ξεχνάς να ασχοληθείς με την δική σου, με αυτά που ποθεί να εκπληρώσει η ψυχή σου. Η αξία σου δεν έχει σχέση με το πως σε βλέπουν οι απ’ έξω αλλά πως μπορείς να βιώσεις εσύ τις ποιότητες και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου

. Όσο αναζητάς για να λάβεις την αναγνώριση και τα μπράβο τόσο οι ανασφάλειες σου θα δυναμώνουν, γιατί πάντα θα θέλεις να κρατιέσαι από κάπου.

Το να είσαι αποδεκτός/η σε αυτά που αντιπροσωπεύουν οι προβολές των ανθρώπων έχουν σχέση με την σημασία που δίνεις εσύ στην ζωή σου. Μην ψάχνεις συνέχεια την επιβεβαίωση γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αλήθεια… ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι προς το φως που τον οδηγεί σε αυτό που έχει επιλέξει να εκπληρώσει η ψυχή του… το κάλεσμα είναι ξεχωριστό… όποτε και αν έρθει, μην φοβηθείς να το ακολουθήσεις…

Επένδυσε στα θετικά συναισθήματα σου, αυτά θα σε βοηθήσουν να ενδυναμώσεις τη γαλήνη, τη πληρότητα, τη χαρά στην ζωή σου.

Σιγά- σιγά θα ανακαλύψεις ότι κάθε μέρα που ξημερώνει η καρδιά σου δονείται στην δική της μοναδική μελωδία που πηγάζεις από την αστείρευτη αγάπη που νιώθεις για τον εαυτό σου. Εσύ είσαι η πηγή, εσύ είσαι το νερό της ζωής, εσύ είσαι το Φως σου, εσύ και ο οδηγός σου…. Διαβάστε ακόμη: Εσωτερική αφύπνιση | Δημιούργησε ό,τι σε απελευθερώνει

Senhar

Βοηθώ μέσω της συμβουλευτικής την επίλυση θεμάτων στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και κάνω ενεργειακό Feng Shui στους χώρους και στο σώμα καθώς εκπαιδευτεί ως Ενεργειακός Σύμβουλος Alpha Chi. 

Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Senhar

Πηγή: Πόσο σημασία δίνεις στην αξία σου;

https://www.omorfizoi.gr/