facebook_page_plugin

Τρίγωνο Άρη – ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα των σημαντικών αποφάσεων έφτασε

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Τις περισσότερες φορές δεν τολμάμε να κάνουμε πράγματα ή να πάρουμε ρίσκο καθώς φοβόμαστε την αποτυχία ή γιατί δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, εξέλιξη στην ζωή μας, χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει, αρκεί να έχουμε μεθοδεύσει σωστά τις κινήσεις μας. Στις 28/11 έχουμε μια πολύ σημαντική συνάντηση, για 2η φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (19ο 43’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Κρόνο θα αφήσουμε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα προχωρήσουμε σε κινήσεις τόσο στην δουλειά μας όσο και στην προσωπική μας ζωή, οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τολμηρές, εάν θα δεν ήταν σωστά μελετημένες. Τα δυνατά μας όπλα άλλωστε, είναι η αποφασιστικότητα και πίστη στον εαυτό μας, με τα οποία και θα πορευτούμε.

Αυτό σημαίνει ότι μας δίνεται η δυνατότητα να σταθεροποιήσουμε μια επαγγελματική συνεργασία ή να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής μας ζωής και της σχέσης μας με τον σύντροφο μας. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ σημαντική και η βοήθεια των φίλων μας, ιδιαίτερα όσων βρίσκονται σε θέσεις ισχύος, και οι οποίοι θα πιστέψουν σε εμάς και θα στηρίξουν τα σχέδια μας.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 14 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει αρχικά, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους επαφών, να αναπτύξουν με σοβαρότητα τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν πολύ κοντά με άτομα που θα γνωρίσουν από τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, τα οποία βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις και μπορούν να τους βοηθήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα στηρίξουν τους φίλους τους που έχουν ανάγκη την βοήθεια τους, ενώ παράλληλα είναι έτοιμοι να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους με τον σύντροφο τους.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν με αργά και σταθερά βήματα στην δουλειά τους, χτίζοντας το επαγγελματικό τους μέλλον σε γερά θεμέλια. Η επιμονή και οι οργανωτικές τους ικανότητες θα τους βοηθήσουν να ξεχωρίσουν, βάζοντας έτσι ένα ακόμα λιθαράκι στην αναγνώριση της δουλειάς τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξουν στον σύντροφο τους ότι μπορεί να τους εμπιστεύεται, ενώ από την άλλη πλευρά, θα κάνουν ότι περνάει το χέρι τους για να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους με τόλμη και αποφασιστικότητα. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι σταθερές, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρουν και την πολυπόθητη για αυτούς, ελευθερία κινήσεων. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, τους ωθήσει να κινηθούν στο παρασκήνιο με αργές και σωστά μεθοδευμένες κινήσεις, στην προσπάθεια τους να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ δεν θα διστάσουν να πλησιάσουν άτομα που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ αρκετοί θα πάρουν την απόφαση να απαλλαγούν από κακές συνήθειες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.