ΚΑΝΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη συνδυαστικά με τη θετική σχέση Άρη/Κρόνου μας βοηθούν να κάνουμε θετικές σκέψεις αυξάνοντας τη πίστη, τη δύναμη και σθένος που χρειαζόμαστε μπροστά σε έναν στόχο. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος απέναντι από τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώνει το τοπίο, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερη προσεκτικοί και να ασχοληθούμε μόνο σε ότι είναι αντικειμενικά αποδείξιμο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν σήμερα να έρθετε σε επαφή με οτιδήποτε μπορεί να σας αναζωογονήσει και να σας δώσει μια αίσθηση ικανοποίησης. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που προκύπτουν στο άμεσο περιβάλλον σας και σταθείτε μόνο σε ότι έχει όραμα και δυνατότητα επέκτασης.

Για τους Ταύρους, μπορεί ακόμη κάποια πράγματα τα οποία θέλετε να κάνετε να καθυστερούν ωστόσο υπάρχουν αρκετοί αντικειμενικοί λόγοι. Καταρχάς, βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά βάσει όχι μόνο τις επιθυμίες σας αλλά τί είναι εφικτό να γίνει τώρα και τί σε δεύτερο χρόνο. Με αυτό τον τρόπο θα οργανωθείτε κατάλληλα και θα ηρεμήσετε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας δημιουργεί μια ιδανική σχέση με τον Κρόνο σήμερα γιαυτό θέστε τις ιδέες σας επί τάπητος και οργανωθείτε κατάλληλα. Σε λίγες ημέρες που θα ορθοδρομήσει και ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα μπορέσετε να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή.

Για τους Καρκίνους, μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη στιγμή για δράσεις, λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για εσάς μιας και θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας. Αυτό είναι το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα. Μετά τις 3/10 θα μπορείτε να προβείτε και σε εξωτερικές δράσεις.

Για τους Λέοντες, με τον Κρόνο απέναντί σας είναι γεγονός πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας εδώ και πολύ καιρό περνούν από το μικροσκόπιο. Σήμερα η σχέση του με τον Άρη και η Σελήνη σε ευνοική θέση για εσάς, θα μπορούσαν να σας φέρουν κοντά σε μια λύση, μια νέα ιδέα και μέσω συζητήσεων και επαφών να προχωρήσετε ένα παραγωγικό βήμα μπροστά.

Για τους Παρθένους, λίγο υπομονή ακόμη και ο Ερμής στο ζώδιό σας μπαίνει σε ορθή φορά σε λίγες ημέρες. Εκτός της αναδρομής του πορείας είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σας, γιαυτό τέτοιες στιγμές τις βιώνετε αρκετά έντονα. Σήμερα εστιάστε μόνο σε ότι αφορά την εργασία σας ή μία δραστηριότητα η οποία είναι ενεργή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Τα πολλά λόγια δεν θα βοηθήσουν στα βήματά σας γιαυτό αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία τους χαρακτηρίζει μια τάση υπερβολής.

Για τους Ζυγούς, δυνατές εμπνεύσεις και νέες ιδέες έρχονται σήμερα υποστηρικτικά στα σχέδια που κάνετε αυτή τη στιγμή. Μπορεί ο Ερμής ανάδρομος να μην επιτρέπει να εξωτερικεύσετε τις δράσεις σας, μέχρι 3/10 ωστόσο για να προετοιμαστείτε κατάλληλα είναι ιδανική στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ασχολείστε περισσότερο με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς και υπάρχει η εύνοια να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Ωστόσο, αυτό που έχει προτεραιότητα είναι να δώσετε σημασία και να μην ξεχνάτε τις δικές σας προσωπικές επιθυμίες και να δείξετε σεβασμό στους χρόνους σας και τις ανάγκες σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει την διάθεσή σας και σας φέρνει σε επαφή με όνειρα και προσδοκίες. Ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να σας χαλάει κάπως τα σχέδια, ωστόσο σε λίγες ημέρες θα ορθοδρομήσει και θα μπορέσετε να αρχίσετε να κάνετε εξωτερικές δράσεις. Άλλα άτομα μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σήμερα, όμως μόνο αν το θελήσετε εσείς.

Για τους Αιγόκερους, σε διάφορες σκέψεις σας βάζουν τα πλανητικά δρώμενα ζητώντας να δώσετε την πρέπουσα σημασία μόνο σε ότι επείγει να γίνει άμεσα. Οτιδήποτε άλλο, μπορεί να προγραμματιστεί για μια άλλη στιγμή πιο κατάλληλη λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου. Σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε πρακτικά πράγματα και να προχωρήσετε ιδέες και σκέψεις. Συζητείστε ότι νιώθετε πως μπορείτε το μοιραστείτε και περάστε το χρόνο σας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Είναι σημαντικό να πάρετε χαρά από δικά σας προσωπικά δημιουργήματα.

Για τους Ιχθύες, μπορεί οι καταστάσεις να σας πιέζουν κάπως περισσότερο αυτό το διάστημα ή εσείς να το βιώνετε έτσι, ωστόσο αυτό θα περάσει τις επόμενες ημέρες. Σχέσεις, συνεργασίες και επαφές καλό θα είναι να τις προσέξετε αυτή τη στιγμή. Δώστε χρόνο και χώρο σε ότι προκύπτει στους συγκεκριμένους τομείς.https://astroguide.gr/