Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Οκτωβρίου 2022.
Κωνσταντίνα Νικολάου
Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Οκτωβρίου 2022, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

ΚΡΙΟΣ
Έχετε κι εσείς κάποιες ανάγκες που πρέπει να εκπληρωθούν, έτσι προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να τις εξερευνήσετε. Με την Ηλιακή έκλειψη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε κάποιες εμμονικές και βασανιστικές καταστάσεις και να απελευθερωθείτε. Πράγματα που έχουν κρατηθεί μυστικά θα μπορούσαν να έρθουν στο φως. Εάν έχετε αναρωτηθεί στο παρελθόν αν ο σύντροφός σας είναι αξιόπιστος ή όχι, τώρα παίρνετε την απάντηση. Και είναι σίγουρο ότι είτε θα το αποκαλύψετε μόνοι σας ή θα αποκαλυφθούν οι προθέσεις του. Για κάποιους από εσάς ξεκινά ένας νέος κύκλος στην ερωτική σας ζωή, μια περίοδος μεγαλύτερης συναισθηματικής διαφάνειας. Μπορεί ακόμα και να ανακαλύψετε ένα στοιχείο καρμικής σύνδεσης ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένου σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Πρέπει οπωσδήποτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, αν θέλετε να απελευθερωθείτε από το βάρος και τον κρυμμένο θυμό. Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μαζί με την πανσέληνο στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας σας ζητούν να δείτε τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ίσως περάσετε από κάποια σοβαρή εσωτερική μεταμόρφωση γύρω από την αισθηματική σας ζωή. Κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια με κάπως εκρηκτικό τρόπο ή άλλες περίεργες εκφράσεις. Σίγουρα αναζητάτε την εγγύηση της διαρκούς αγάπης, και θα κάνετε τα πάντα για να την πάρετε, όμως σκεφτείτε βαθιά μέσα σας: Αισθάνεστε πραγματικά έτοιμοι γι’ αυτό το επίπεδο δέσμευσης ή μήπως έχετε ακόμα δουλειά να κάνετε με τον εαυτό σας;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτός ο μήνας θα σας κάνει να νιώσετε γοητευτικοί, είστε ανοιχτοί σε νέους θαυμαστές χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και τη ρομαντική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Συμπεριφέρεστε με έναν ανέμελο και διασκεδαστικό τρόπο, πράγμα το οποίο ευνοεί ένα νέο ξεκίνημα στην αγάπη. Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά η εμφάνισή σας δεν μετράει και τόσο, είναι η εσωτερική ακτινοβολία που έλκει τους άλλους κοντά σας. Και σίγουρα αισθάνεστε πολύ καλύτερα τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά, γι’ αυτό επωφεληθείτε από τη γοητεία που αποπνέετε και κάντε μια μικρή επιπλέον προσπάθεια για να σαγηνέψετε το αντίθετο φύλο. Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο θα μπορούσε να μετατραπεί σε σχέση, αρκεί να γίνει τελικά ο ανοιχτός διάλογος που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αισθάνεστε παθιασμένοι, έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και πάνω απ’ όλα, φλερτάρετε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ακόμα κι αν η χρονική στιγμή ή οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, έχετε μια ισχυρή αίσθηση της μοίρας στην αισθηματική σας ζωή, καθώς λέτε μέσα σας ότι ήταν «γραφτό να γίνει». Τώρα μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε το δράμα, αναζητώντας τη μονιμότητα και βάζοντας κάποια συναισθηματικά φρένα μέσα στην καχυποψία σας και τις ανασφάλειές σας. Είναι πάντα στο χέρι σας φυσικά στο πως να κινήσετε τα νήματα, αλλά καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε πρώτα ότι το έτερον ήμισυ καλύπτει τις ανάγκες σας. Αν αγωνίζεστε καιρό για τεκνοποίηση, τώρα θα είναι ευκολότερο για σας.

ΛΕΩΝ
Νιώθετε έντονο πάθος και την επιθυμία για οικειότητα και εμπιστοσύνη αλλά δημιουργείτε επιπλέον δράμα και ίντριγκα σε σημείο που να … αρρωσταίνετε από την αγωνία και τις ανασφάλειές σας. Με την Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τα συναισθήματά σας είναι περισσότερο άμεσα και ανοιχτά, όπως επίσης και τα λόγια σας. Θα μπορούσε να σας γίνει εμμονή στο μυαλό σας η συγκατοίκηση καθώς επίσης η οικογένεια και η μητρότητα. Είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας συζητάτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες κι αν μπορείτε και θέλετε να ζήσετε μαζί. Μια εγκυμοσύνη είναι δυνατόν να συμβεί ή μπορεί να λάβετε είδηση ​​ότι μια αναμενόμενη σύλληψη έχει επιτευχθεί. Αν είστε μόνοι, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με μία παρελθοντική σας σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάτε έντονα, ίσως και με εμμονή, την αγάπη τώρα αλλά υπάρχει και η πρακτική πλευρά της σχέσης σας. Η πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας σας ωθεί να διαλευκάνετε τα μυστήρια. Υπάρχει σωστή κατανομή των εργασιών με τον σύντροφό σας; Υπάρχουν πίστη και βαθιά δέσμευση; Προσέξτε μόνο μη τον πιέσετε και συγκρουστείτε μεταξύ σας γι’ αυτά τα ζητήματα. Το φεγγάρι μπορεί να σας κάνει να νιώθετε συναισθηματικά έντονα και ακόμη να έχετε εμμονή με τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Εκτονωθείτε, περνώντας τον χρόνο σας με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας. Δεν θα είστε τώρα σε θέση να ικανοποιήσετε πλήρως τόσο τις δικές σας ανάγκες όσο και του συντρόφου σας, αλλά να θυμάστε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τη σωστή διαπραγμάτευση.

ΖΥΓΟΣ
Η ερωτική σας φλόγα βάζει φωτιά στο αντίθετο φύλο, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, απολαμβάνετε τον έρωτα ακόμη κι αν δεν έχει μετατραπεί σε μία ολοκληρωμένη σχέση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο μέσω κάποιας γνωριμίας ή σε κάποια κοινωνική συνεστίαση. Μην είστε ντροπαλοί και ρωτήστε τους φίλους σας αν μπορούν να υπάρξουν θετικές προοπτικές! Αν είστε σε σχέση, ξαφνικά γίνεστε ανυπόμονοι προσπαθώντας να καταλάβετε πώς κυλούν τα πράγματα μεταξύ σας. Ή, θα μπορούσατε να προβληματιστείτε σχετικά με την αποδοχή των αιτημάτων του συντρόφου σας και μπορεί να αισθανθείτε ότι σας πιέζει σε ορισμένα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι πιο έντονες συναισθηματικές σκέψεις σας διακατέχουν το μυαλό σας αυτόν τον μήνα, νιώθετε έντονο συναισθηματικό βάθος και πάθος χάρη στην Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, την Αφροδίτη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας και τον Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Αν είστε δεσμευμένοι, διαπραγματευτείτε τον τρόπο που χειρίζεστε από κοινού τα οικονομικά σας και κάντε μακροπρόθεσμα σχέδια. Μην αφήνετε να σας διακατέχουν εμμονές και φόβος με την πορεία της σχέσης σας. Σκεφτείτε να τελειώσετε ό, τι σας πιέζει ή κάντε μια αλλαγή. Αν μια σχέση έχει κάνει τον κύκλο της, μπορεί να αποφασίσετε να χωρίσετε. Διαφορετικά, μπορεί να συνειδητοποιήσετε το βάθος της καρμικής σύνδεσης με το σύντροφό σας! Ίσως και να συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να αποφεύγετε τη δέσμευση για οικονομικούς λόγους ή ότι το πάθος που κάποτε αισθανθήκατε έχει αρχίσει και φθίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτόν το μήνα από τη μια πλευρά προβληματίζεστε όσον αφορά τον έρωτα και τη σχέση σας αλλά δεν σας λείπει η περιπέτεια και ο ενθουσιασμός. Η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας ωθεί να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία ή να γνωρίσετε κάποιο άτομο μέσω φίλων. Έχετε έντονη τη διάθεση να φλερτάρετε, να ντυθείτε λίγο καλύτερα ή απλά να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στην εμφάνισή σας. Θα μπορούσατε επίσης να σκέφτεστε τώρα τα παιδιά σας ή μια πιθανή εγκυμοσύνη. Αλλά με την Ηλιακή έκλειψη στον απόκρυφο και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, χρειάζεστε προσωπικό χρόνο προκειμένου να αξιολογήσετε τη συναισθηματική σας ζωή ή ακόμη και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα, αν τα πράγματα έχουν γίνει πάρα πολύ πιεστικά. Μπορεί να έχετε απορροφηθεί λίγο παραπάνω από τη σχέση σας, χάνοντας την επαφή με το δικό σας εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σας κυνηγάνε τα φαντάσματα του παρελθόντος; Ή οι οικογενειακές καταβολές σας; Η πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και του παρελθόντος σας κάνει περισσότερο ευσυγκίνητους, ίσως χρειαστεί να δώσετε στον αγαπημένο σας επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη κι αυτό σας αγχώνει. Τα βάζετε με τον εαυτό σας που συμπεριφερθήκατε σωστά αλλά δεν έχετε λάβει αναγνώριση; Αποσυρθείτε από το παιχνίδι της …«μαμάς και του παιδιού» και κυρίως μη βιάζεστε να δίνετε τα πάντα σε όποιον/α γνωρίζετε. Το φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να σας κάνει να αισθανθείτε ανήσυχοι για το σπίτι σας. Ίσως να θέλετε να ζείτε σε ένα μεγαλύτερο χώρο ή να αλλάξετε τη διαρρύθμιση. Εάν μοιράζεστε το σπίτι σας με τον αγαπημένο σας, θέλετε τώρα το δικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο έρωτας κρύβεται στην εργασία σας αλλά ίσως μέχρι τώρα δεν το έχετε αντιληφθεί. Με τον Άρη ο οποίος θα βρίσκεται για αρκετούς μήνες στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και την Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της εργασίας, νιώθετε ένα ακαταμάχητο πάθος για κάποιον/α στον χώρο της εργασίας σας ή ίσως συναντήσετε τον έρωτα σε μια επαγγελματική εκδήλωση ή ακόμα και στο δρόμο προς την εργασία σας. Μπορεί επίσης να έχετε μια απροσδόκητη συναισθηματική έκπληξη. Αυτόν το μήνα θα μπορούσε να σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα άτομο με σημαντική διαφορά ηλικίας ή κάποιο άτομο διαζευγμένο, κάποιος που κατά βάθος θέλει να κάνει σταθερή σχέση μαζί σας. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να βρείτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην αγκαλιά ενός ώριμου και έμπειρου ατόμου.

ΙΧΘΥΣ
Εδώ και αρκετό καιρό κολυμπάτε σε πολύ βαθιά, αλλά θολά συναισθηματικά νερά, πράγμα το οποίο ίσως και να το απολαμβάνατε. Έχετε την τάση να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και τα δυσάρεστα συναισθήματα. Αλλά με την Ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και την Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας είστε πρόθυμοι να πάρετε ρίσκα στην ερωτική σας ζωή και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με το σύντροφό σας σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο. Νιώθετε την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη και αφοσίωση, να μιλήσετε με ειλικρίνεια για τις συναισθηματικές, σεξουαλικές και πνευματικές ανάγκες σας. Δεν θα είναι τα πάντα εύκολα και ίσως αισθάνεστε μέσα στην καρδιά σας φόβο κατά καιρούς. Αν επιδιώξετε να ασκήσετε έλεγχο στο σύντροφό σας, όχι μόνο θα σας κουράσει ψυχολογικά, αλλά θα θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας.https://www.e-zwdia.gr/