ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΑ 

Ο Άρης κοντά στον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρουν ανατροπές είτε σε σχέδια που κάνουμε είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Καλύτερα να κινηθούμε με προσοχή, ειδικά σήμερα και με επιφυλακτικότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, κοινωνικά και επικοινωνίας θέματα μπορεί να προκύψουν γιαυτο κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά λόγια και καλύτερα να κρατήσετε τις ιδέες και απόψεις σας για εσάς σήμερα. Ειδικότερα, οικονομικά ζητήματα καλύτερα να τα εξετάσετε μία άλλη στιγμή.

Για τους Ταύρους, ανατροπές φέρνουν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα οπότε καλό θα είναι να λειτουργήσετε με υπομονή, όπως κάνετε συνήθως όταν είστε ήρεμη/ος. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για δράσεις οι οποίες είστε 100% σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που θα φέρουν. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Για τους Διδύμους, δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε σήμερα παρόλο που μπορεί να έχετε την καλύτερη διάθεση. Κινηθείτε με ασφάλεια και μην κάνετε βήματα τα οποία δεν επείγουν να γίνουν αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα δυνατά σήμερα ωστόσο δεν είναι υποστηρικτικά αν εκφραστείτε υπερβολικά συναισθηματικά. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι έχει απόλυτα αντικειμενικό χαρακτήρα και ότι σας λέει η λογική σας παρά η καρδιά σας.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα γρήγορα και άμεσα είναι έντονη αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά. Οπότε είτε θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις είτε θα πρέπει να αναβάλλετε για λίγο τα σχέδιά σας.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα μιας και οι πλανητικές δυναμικές χρειάζονται κοφτερό μυαλό. Δεν είναι στιγμή για πειραματισμούς ούτε για δράσεις οι οποίες δεν είναι απόλυτα οργανωμένες.

Για τους Ζυγούς, ψυχικές φορτίσεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα είτε από εσάς είτε από τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό σημαίνει έξτρα προσπάθεια από μέρους σας για να μπορέσετε να κρατήσετε απαραίτητες ισορροπίες.

Για τους Σκορπιούς, καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσετε να επέμβετε ριζικά στα πράγματα και τις καταστάσεις οι οποίες κινητοποιούνται. Αντιθέτως, μείνετε σε απόσταση ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε την αντικειμενική εικόνα ενεργή. Αυτό θα είναι προς όφελός σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να βοηθά στην αυτοπεποίθησή σας ωστόσο η δυναμική της ημέρας είναι έντονη και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τις δράσεις σας. Καλό θα είναι να κάνετε δεύτερες σκέψεις όπου νομίζετε πως χρειάζεται ώστε να είστε σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα που θα προκύψει.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα νιώθετε έντονη εγρήγορση ωστόσο οι συγκεκριμένες πλανητικές δυναμικές δεν είναι του χεριού σας, ακόμη και αν είστε απόλυτα συνειδητή/ος για τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Καλύτερα θα ήταν να μείνετε σε ασφαλή εδάφη, χωρίς να ξεφύγετε από τα όρια και το επιτρεπτό (λόγω συγκεκριμένων περιστάσεων) πλαίσιο.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν άμεσα γιαυτό καλό θα είναι να είστε συνετή/ός στις δράσεις σας σήμερα. Κινηθείτε με ασφάλεια, ειδικά σε τομείς που οι σχέσεις και οι συνεργασίες λαμβάνουν χώρα.

Για τους Ιχθύες, αποφύγετε επαφές με συγγενείς και ανθρώπους με τους οποίους σας «χωρίζουν» πράγματα σήμερα. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές αλλά θα πρέπει να τις κρατήσετε για εσάς και να μην τις μοιραστείτε, τουλάχιστον σήμερα.

https://astroguide.gr/