facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30/07/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Η ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ 

Η Σελήνη σήμερα μέχρι το απόγευμα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και μετά περνά στο ζώδιο της Παρθένου ζητώντας να βάλουμε μια περισσότερο αντικειμενική σειρά στις σκέψεις μας. Αυτό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά σε οτιδήποτε δυσαρμονικό είναι κινητοποιημένο αυτή τη στιγμή στη ζωή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καλό θα ήταν σήμερα να σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό αλλά κυρίως έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί ή να ολοκληρωθεί άμεσα. Μακροχρόνια πλάνα καλό θα είναι να τα αποφύγετε και να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες όσο περνά η ημέρα. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

Για τους Ταύρους, όσο περνά η ημέρα θα είναι και πιο βατά τα πράγματα για εσάς ειδικά αν μπορέσετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θέλει τάξη και καλή οργάνωση. Είναι αρκετά δημιουργική ημέρα γιαυτό δώστε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο έχει περιθώρια βελτίωσης και επέκτασης.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε έχει ένα είδος χρησιμότητας, σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας και είναι σίγουρο πως θα προχωρήσει. Ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά τα πράγματα μπαίνουν σε «τάξη» και μπορούν να οργανωθούν καλύτερα. Προσέξτε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή/και την προσωπική σα ζωή.

Για τους Καρκίνους, σήμερα συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις ευνοούνται, ειδικά από το απόγευμα και μετά. Με θετική στάση σταθείτε στις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα σας ωθεί να δώσετε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να σας δώσει προσωπική ικανοποίηση. Από το απόγευμα και μετά σταθείτε σε ότι χρειάζεται λεπτομερή δουλειά για να προχωρήσει και να εξελιχθεί.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα οπότε αφήστε σημαντικά πράγματα να τα κάνετε από το απόγευμα και μετά. Δείξτε στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε πως μπορούν μέσω της προσφοράς, της λεπτομέρειας και της καλής οργάνωσης να φέρουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα προσδοκούν.

Για τους Ζυγούς, επωφεληθείτε από την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα να εξετάσετε ζητήματα τα οποία είναι ανοιχτά προς αξιολόγηση και τακτοποίηση. Μέσα από περισυλλογή και την λογική σας σκέψη μπορείτε να ταξινομήσετε σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν και να προβείτε στην καλύτερη λύση.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα ειδικά από το απόγευμα και μετά. Οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να δείξετε μέσα από τα έργα και τις δράσεις σας πως η ομαδική δουλειά με κοινό όραμα και πίστη στο αντικείμενο δεν πτοείται από εμπόδια και δυσκολίες.

Για τους Τοξότες, σήμερα αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα πράγματα, ειδικά σε θέματα εργασίας, ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια ή μπείτε σε κάποιο δίλλημα. Ειδικά από το απόγευμα και μετά η τάξη και η οργάνωση μπορεί να φέρουν την αποκατάσταση των ισορροπιών.

Για τους Αιγόκερους, όσο περνά η ημέρα σήμερα μπορείτε να βρείτε αυτό το οποίο θα σας κινητοποιήσει θετικά και θα σας δώσει το απαραίτητο κίνητρο για να επενδύσετε την πολύτιμη ενέργεια σας. Την αντοχή την έχετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε μια πολύ συγκεκριμένη διαδρομή προς το στόχο που έχετε θέσει.

Για τους Υδροχόους, διάφορες καταστάσεις σήμερα ειδικά από το απόγευμα και μετά μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένη/ος προς το στόχο της επιλογής σας και σταθείτε στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα ειδικά όσο περνά η ημέρα. Κάντε τις αξιολογήσεις σας και τοποθετηθείτε εκ νέου αν αυτό είναι απαραίτητο για την προσωπική σας ηρεμία και γαλήνη.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.