Ξαφνικά μηνύματα με άρωμα παρελθόντος δίνουν νέες ευκαιρίες αυτή την Παρασκευή 20/5! Διάβασε το ζώδιο σου !

Την Παρασκευή στις 20 Μαΐου 2022, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει την όψη εξαγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, προσφέροντας χαρμόσυνα μηνύματα με άρωμα παρελθόντος.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, έρχεται για να προσφέρει χαρά , ενθουσιασμό, θετικές σκέψεις αλλά και να μας βοηθήσει να ξεδιαλύνουμε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος.

Ο Ερμής ανάδρομος από τους Διδύμους μας κάνει τα επικοινωνιακά του «τερτίπια» και μας παρασύρει να ασχοληθούμε με κάθε τι που συνδέεται με το χτες

Ο Δίας, μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού και το εξάγωνό του με τον Ερμή, είναι η πρώτη αστρολογική όψη που σχηματίζει, δίνοντας το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να καθαρίσεις το μυαλό σου από κάθε τι που σε προβλημάτιζε με το χτες.

Μην σου κάνει εντύπωση λοιπόν που αυτή την Παρασκευή, θα έχεις νέα από άτομα του παρελθόντος σου, ή από ξεχασμένες υποθέσεις που θεωρούσες ότι ήταν ληγμένες, είτε μπορεί να παρουσιαστεί τώρα μία ευκαιρία σπουδαία που οι ρίζες της ήταν στο παρελθόν!

Σε κάθε περίπτωση οι «επανεμφανίσεις» του παρελθόντος και τα νέα της ημέρας, θα έχουν μία εξαιρετική προοπτική.

Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι οι Δίδυμοι Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 01ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Κριός: Αξιοποιείς ιδέες, προτάσεις, σκέψεις ή και αποφάσεις του παρελθόντος και σε βγάζουν σε ένα πολύ καλό σημείο! Ενθουσιασμός, Χαρά, Ικανοποίηση, Ευκαιρίες …. Όλα τα καλά λοιπόν!

Ταύρος: Λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου αναφορικά με παλαιότερες εργασιακές δραστηριότητες και αυτό σου δίνει χαρά !

Δίδυμος: Δέχεσαι προτάσεις, νέα, ειδήσεις από άτομα του κοινωνικού σου κύκλου που με κάθε τρόπο σπάνε την ρουτίνα σου και σε κάνουν να ενθουσιάζεσαι μέσα από ευκαιρίες που σου δίνουν!

Καρκίνος: Η είδηση που περίμενες για δουλειά, έρχεται … και αφορά κάποια συζήτηση που είχες κάνει στο παρελθόν σου και ήταν ως τώρα σε εκκρεμότητα.

Λέων: Ώρα για νέα πλάνα, νέα σχέδια, νέες προτάσεις… Άτομα του περιβάλλοντός σου σε στηρίζουν, είσαι αγαπητός,δημοφιλής, όμως γνωρίζεις και νέα σημαντικά πρόσωπα !

Παρθένος: Λαμβάνεις μία είδηση επαγγελματική που σου ανοίγει νέες ευκαιρίες στα οικονομικά σου …. Το περίμενες εδώ και καιρό αυτό το μήνυμα!

Ζυγός: Μία αισθηματική εξέλιξη θα σε συναρπάσει… Είτε με νέα έρωτα, είτε με παλιό, το μήνυμα θα το λάβεις και θα δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Σκορπιός: Οι ειδήσεις της περιόδου αφορούν τα οικονομικά σου όπου θα καταφέρεις να βάλεις σε μία τάξη και να συγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου γεγονός που θα σου δώσει χαρά και ανακούφιση!

Τοξότης: Επιτέλους χαρά και ικανοποίηση στα αισθηματικά σου! Λύνονται παρεξηγήσεις, κάνεις μία νέα γνωριμία  ξεμπλοκάρει μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος ή απλά αυτή την ημέρα το διασκεδάζεις και το ρίχνεις έξω!

Αιγόκερως: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου, το σπίτι σου, την εργασία σου, τις υποχρεώσεις σου … Ανακουφίζεσαι γιατί ξεπερνιούνται κάποια προβλήματα σε αυτούς τους τομείς.

Υδροχόος; Λαμβάνεις κάποιο μήνυμα ή έχεις κάποια συνάντηση στα αισθηματικά σου και είναι με άτομο του παρελθόντος, τώρα δίνεται η ευκαιρία ακόμα και για μία επανασύνδεση!

Ιχθύς: Ξεμπλοκάρει ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο αφορούσε ακίνητη περιουσία, ή που βάραινε ως τώρα τον οικογενειακό προϋπολογισμό! Νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη!

https://www.oroskopos.gr/