facebook_page_plugin

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Φεβρουάριος 2022: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Αγγελική Βαλάντου
Πως θα είναι τα αισθηματικά ο Φεβρουάριος 2022; Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου αυτό το μήνα στον αισθηματικό τομέα; Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.


Καλό μήνα! Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας ανήσυχος μήνας, οι αισθηματικές υποθέσεις ίσως να έχουν ανατρεπτική εξέλιξη. Για άλλους θα είναι ένας ιδιαιτέρως τυχερός μήνας με ξαφνιάσματα και απρόοπτα που θα προκαλέσουν έντονους ενθουσιασμούς. Για κάποιους άλλους όμως θα είναι μήνας αποφάσεων, όλα θα στηριχτούν στο κατά πόσο η σκέψη θα είναι λογική και οι επιθυμίες θα πατούν γερά στο έδαφος.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παρορμητικοί χαρακτήρες. Οι πιο κλειστοί χαρακτήρες θα πάρουν την απόφαση να ανοιχτούν, να προσεγγίσουν, και να κινηθούν κάπως πιο απελευθερωμένα. Ο νέος μήνας, θα φέρει οριστικοποιήσεις και ριζικές αποφάσεις, γιατί όχι και δεσμεύσεις. Ο καινούργιος μήνας θα επηρεάσει τους χαρακτήρες που έχουν πείσμα και επιμονή, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις. Ο Φεβρουάριος θα ηρεμήσει να επαναστατικά πνεύματα, θα φέρει συμφιλιώσεις, αναθεωρήσεις και προοπτική επανασύνδεσης.

ΚΡΙΟΣ
Φίλοι μου Κριοί, τυχερός θα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος, θα σας αποτρέψει από απογοητεύσεις, εξαρτήσεις και συναισθηματικές προσκολλήσεις, θα σας δοθεί ευκαιρία νέας αρχής. Τα απρόοπτα συμβάντα θα είναι ευχάριστα, καταφθάνουν τυχαίες επαφές, συναντήσεις, και γνωριμίες. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας προκαλέσει αισιοδοξία και ενθουσιασμό, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Εσείς θα κρατάτε τα ηνία των εξελίξεων, ένα θερμό ραντεβού στο χέρι σας θα είναι να αποτελέσει αφετηρία σχέσης. Τα λόγια που θα ακουστούν θα ενδυναμώσουν το μεταξύ σας ενδιαφέρον, θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα σας είναι απολύτως αμοιβαία. Εσείς που είστε σε σχέση αποφύγετε τα πείσματα με το ταίρι σας, κινηθείτε με τακτική και μέθοδο θα καταφέρετε να κατευθύνετε τη σχέση σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για σταθεροποίηση. Ο Φεβρουάριος θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι μου Ταύροι, το αν θα είστε από τους τυχερούς ή τους άτυχους θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν μέσα στον Φεβρουάριο. Βασική σας ανάγκη θα είναι να βρείτε ένα ταίρι που να μπορεί να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, που να μπορείτε να επενδύσετε συναισθηματικά στη σχέση σας. Δυναμικότητα αποκτούν οι διαθέσεις σας, εσείς οι ελεύθεροι δώστε το πράσινο φως στις γνωριμίες που θα προκύψουν. Εσείς που ήδη είστε σε σχέση προσοχή στην πεισματική και επίμονη συμπεριφορά, καλό θα είναι να αποφύγετε να δημιουργήσετε παρατραβηγμένα πείσματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ο Φεβρουάριος θα σας επηρεάσει θετικά θα καταλαγιάσει τις κάπως οξύθυμες διαθέσεις σας, θα φανείτε ειλικρινείς και ουσιαστικοί. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε έτοιμοι για συζητήσεις δέσμευσης. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε ισορροπημένο κλίμα στην προσωπική σας ζωή, θα θελήσετε ηρεμία και σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Φίλοι μου Δίδυμοι, δεν θα υπάρξουν ατυχίες μέσα στον Φεβρουάριο, θα υπάρξουν όμως κίνδυνοι που θα δημιουργηθούν από τις αντιδράσεις σας. Αισιόδοξη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, με ενθουσιασμό θα δεχτείτε τις νέες προκλήσεις, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί στάση ώριμη και συνειδητή. Προσοχή να μην εστιάσετε στο παρόν και αμελήσετε για τις συνέπειες των πράξεων ή των επιλογών σας κυρίως εσείς που είστε ήδη σε σχέση. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά αλλά θα πρέπει να σας βρουν με ξεκάθαρους σκοπούς και βλέψεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ο Φεβρουάριος θα ενισχύσει το ταλέντο που έχετε να ελίσσεστε όμως αποφύγετε τα ψέματα και τα φανταστικά σενάρια, δε θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις μπερδεμένες καταστάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς νιώσετε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ακραίες καταστάσεις. Ο Φεβρουάριος θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε, να σκεφτείτε με ορθολογισμό, και να περάσετε στις ανάλογες πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, αποστασιοποιείστε από τα αρνητικά, τονώνετε την αυτοπεποίθηση σας και αποκτάτε αισιόδοξη διάθεση. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία θα νιώσετε έτοιμοι να φλερτάρετε, δεν θα φανείτε απρόσιτοι. Δεν θα θελήσετε να φύγει άσκοπα ο χρόνος, αποφασίζετε να κινηθείτε άμεσα και δυναμικά, οι προσεγγίσεις σας ή οι απαντήσεις σας θα είναι άμεσες. Δακυμάνσεις και κυκλοθυμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, δεν θα λείψουν οι αντιδράσεις ίσως και τα παρατραβηγμένα πείσματα. Εσείς που είστε σε σχέση θα αναζητήσετε αποκλειστικότητα ωστόσο ο τρόπος σας θα πρέπει να είναι χαλαρός και όχι καταπιεστικός. Θα αναθεωρήσετε για παλιές απόψεις, θετική θα είναι η στάση σας σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε συνομιλία που θα έχετε με πρώην ταίρι σας θα υπάρξουν συναισθηματικές αποκαλύψεις θα ακουστούν ειλικρινά λόγια, συνειδητοποιημένα θα δώσετε άνοιγμα για μια δεύτερη ευκαιρία.

ΛΕΩΝ
Φίλοι μου Λέοντες τυχερές αλλαγές θα σημειωθούν μέσα στον Φεβρουάριο, κρατήστε σε τόνωση τη διάθεση σας για συναισθηματική ανανέωση. Ο μήνας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με αισιοδοξία, εσείς που είστε απογοητευμένοι από την προηγουμένη σας σχέση θα αποκοπείτε από το αρνητικό παρελθόν. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, με πρόσχαρη διάθεση θα αξιοποιήσετε την νέα γνωριμία που θα προκύψει, θα είναι σωστή η επιλογή σας να κινηθείτε απελευθερωμένα και αυθόρμητα. Ο Φεβρουάριος σε εσάς που είστε σε σταθερή σχέση θα φέρει ορθολογισμό, ισορροπία, και ανάγκη για δεσμευτική εξέλιξη. Θα γίνουν ειλικρινείς συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδομήσετε τη σχέση σας, θα καταφέρετε να ισχυροποιήσετε τις συναισθηματικές σας βάσεις. Ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με ψευδαισθήσεις, προσοχή στα θέματα που υπάρχουν αμφιβολίες. Ψάξτε για τις απαιτούμενες αποδείξεις, μόνο αυτές θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις. Θα εστιάσετε στα πρόσωπα και στα ενδεχόμενα που μπορούν να σας προσφέρουν σταθερότητα, ουσιαστικά θα αποφύγετε το αβέβαιο και το περιστασιακό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο νέος μήνας θα σας ωθήσει στο να φλερτάρετε, να ξεφύγετε από το απογοητευτικό παρελθόν, και να περάσετε σε νέες προσεγγίσεις. Ο Φεβρουάριος θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σε ποιο πρόσωπο θα δείξετε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας. Σίγουρα θα φανείτε επιλεκτικοί, καλό θα είναι να μην απορρίψετε με μεγάλη ευκολία. Θα καταφέρετε να διαπιστώσετε, να συνειδητοποιήσετε και να επιλέξετε, θα στοχεύσετε σε ένα συγκεκριμένο άτομο και η πορεία δεν θα σας απογοητεύσει. Εσείς που είστε σε σχέση θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στην ουσία, οι βλέψεις σας θα έχουν μελλοντική έκταση. Ίσως να ασκήσετε αυστηρή κριτική στο ταίρι σας, ωστόσο θα είστε σε θέση στο τέλος να πράξετε ώριμα και συγκαταβατικά. Κυρίως για εσάς που είστε στο ξεκίνημα μιας νέας γνωριμίας, προσοχή στους ενθουσιασμούς και στις βιαστικές εξιδανικεύσεις, βάλτε σε λειτουργία τη λογική σας σκέψη. 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητοί μου Ζυγοί, ευνοϊκός μήνας θα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος, θα υπάρξουν εκπλήξεις και ανατροπές. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, δεν θα σταθείτε στα αρνητικά της προηγούμενης περιόδου. Για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και νέες περιπέτειες, προσωπικές συνομιλίες θα πάρουν έκταση. Απεγκλωβίζεστε από τις εσωτερικές σας ανασφάλειες, θα είναι σωστή επιλογή να προχωρήσετε με ενθουσιασμό. Αποφασιστικές θα είναι οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Ενθαρρυντική θα είναι η συζήτηση σας με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, ωστόσο αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Εσείς που είστε σε σχέση θα καταφέρετε να λύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας, θα υπάρξει συγκαταβατική διάθεση. Ειλικρινείς συζητήσεις θα φέρουν συνειδητοποιήσεις, θα πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι μου Σκορπιοί, δεν αποκλείεται ο νέος μήνας να σας φέρει ανατροπές και αναθεωρήσεις. Εσείς οι ελεύθεροι παίρνετε απόφαση να κινηθείτε άμεσα, απελευθερωμένα θα μιλήσετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι μεταξύ σας εκδηλώσεις θα έχουν προοπτική νέας αρχής. Για εσάς που θέλετε ανανέωση δεδομένων οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς. Ο Φεβρουάριος θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερό ταίρι, η εξέλιξη θα οριστεί από εσάς. Θα εμφανιστείτε συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτο σας. Προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα είναι ειλικρινείς και βάσιμες, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για μελλοντικά θέματα. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να πάρετε αποφάσεις συγκατοίκησης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι μου Τοξότες, εσείς οι πιεσμένοι αλλάζετε διαθέσεις, αποκτάτε αισιοδοξία, ξαναβρίσκετε την όρεξη σας για δράση. Αξιοποιήστε τις προκλήσεις και τα ανοίγματα για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να νιώσετε ξαφνική έλξη για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Αποκτάτε σταθερές και σοβαρές βλέψεις. Εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας βασική σας επιθυμία θα είναι να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά, ίσως να σκεφτείτε την προοπτική της δέσμευσης. Ο Φεβρουάριος θα σας εξοπλίσει με φαντασία και διαίσθηση, θα είστε σε θέση να ελιχτείτε και να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα. Πρακτική θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, σύνεση θα σας χαρακτηρίζει. Σε θέματα που την προηγουμένη περίοδο σας προβλημάτισαν πολύ πιθανόν να υπάρξουν αναθεωρήσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τυχερά ανοίγματα θα ξεκινήσει για εσάς ο μήνας. Ο νέος μήνας, κάπως ανέμελη θα κάνει τη διάθεση σας, εσείς που θέλετε αλλαγές κινηθείτε με αυθορμητισμό θα έχετε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας. Κατασταλαγμένες θα είναι πλέον οι βλέψεις σας, θα είστε σε θέση να συγκεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε και επιδιώκετε. Ανοίγεται προοπτική για σχέση, αν κινηθείτε με σταθερό ενδιαφέρον το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να στρώσετε το παρόν και το μέλλον σας, θα υπάρξει δυνατότητα σοβαρής και δεσμευτικής πορείας. Αλλαγές στη στάση σας θα φέρει ο Φεβρουάριος, ίσως να γίνει κάπως αντιδραστική η συμπεριφορά σας. Ώριμη θα είναι η σκέψη σας, εσείς που συγκατοικείτε θα επιτύχετε αρμονική συνύπαρξη. Ήρεμη και δοτική θα είναι η στάση σας, οι προτάσεις σας θα είναι αισιόδοξες, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από το άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλοι μου Υδροχόοι, στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνουν χαρούμενες συνομιλίες και ευχάριστες συναντήσεις. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα κάνετε το βήμα να προσεγγίσετε και να πειραματιστείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η πορεία και η κατάληξη θα εξαρτηθεί από τις αντιδράσεις σας καθώς και από την ταχύτητα των ενεργειών σας. Δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα δείτε πως δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι, τα συμβάντα θα είναι αναζωογονητικά. Ο Φεβρουάριος θα τονώσει τη διαίσθηση σας, αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βγάλουν από τυχόν ανασφάλειες. Εσείς που έχετε ταίρι, θα καταφέρετε να βάλετε γερές βάσεις για τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε ώριμα και προνοητικά, θα εστιάσετε στην σταθερότητα και στην ισορροπία. 

ΙΧΘΥΣ
Αγαπητοί μου Ιχθείς, ο νέος μήνας, θα σας βοηθήσει να αποστασιοποιηθείτε από συναισθηματικές καταστάσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό. Θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας το άγχος, τις ανασφάλειες και τις φοβίες, ουσιαστικά ανανεώνεστε συναισθηματικά, θα αφήσετε τον εαυτό σας να αποδεσμευτεί από τους άτοπους προβληματισμούς. Τυχεροί θα είστε στο θέμα της επανένωσης και γενικότερα της νέας αρχής. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, θα συγχωρήσετε και θα δείξετε συγκατάβαση. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με ορθολογισμό και σωστή κρίση. Εσείς που έχετε απορίες και ανοιχτές υποθέσεις βγαίνετε από τις αμφιβολίες, θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις που θα λύσουν τα μυστήρια. Θα καταφέρετε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, θα αναλύσετε, θα ψάξετε και θα συνειδητοποιήσετε. Βγαίνετε από αδιέξοδα και εξαρτήσεις, αισιοδοξία και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας.

https://www.zwdia24.gr/

 

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.