Στις 16 Ιανουαρίου 2022 ο Ήλιος θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στις 26° 27’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα αυξήσει δυναμικά την ικανότητά μας να διεισδύουμε στο βάθος των καταστάσεων και να επηρεάζουμε με τον τρόπο μας τα όποια αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Το ταλέντο μας, τόσο στην έρευνα, όσο και στην επίλυση προβλημάτων, όσο δύσκολων και αν μας φαίνονται, θα μας βοηθήσει στο να αντιληφθούμε τους τυχόν αγώνες εξουσίας που «παίζονται» σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και να πράξουμε ανάλογα για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.


Διείσδυση σε βάθος και επανεκκινήσεις!
Το όποιο παρασκήνιο υπάρχει στην δουλειά μας ή κάποιες, ενδεχόμενα, χειριστικές συμπεριφορές εκ μέρους του/της συντρόφου ή φιλικών μας προσώπων, θα μας αναγκάσουν να δράσουμε για να τα αντιμετωπίσουμε. Επίσης, ορισμένοι από εμάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε κάποια συνωμοσία εις βάρος μας ή την προσπάθεια κάποιων να πετάξουν την λάσπη τους πάνω μας. Ωστόσο, το φως θα φωτίσει το σκοτάδι και η αποκάλυψη μυστικών θα διορθώσει τα πάντα. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε το ένστικτο και την διαίσθησή μας και να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές για να γίνουν όλα περισσότερο ξεκάθαρα και, έτσι, να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια πιο σωστή στρατηγική για να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματά μας.

Ακόμα και αν χρειαστεί να βιώσουμε κάτι έντονο το οποίο θα μας αναγκάσει να πάρουμε δραστικά μέτρα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, θα πρέπει να το δούμε θετικά γιατί η αντιμετώπισή του θα μας δώσει την ευκαιρία να ξαναδούμε τα πράγματα μέσα από μια πιο βαθιά ματιά, από ένα άλλο πρίσμα που θα μας επιτρέψει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση. Εξάλλου, κάθε φορά που αναγκαζόμαστε να ξεκινήσουμε από την αρχή οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε μια προσωπική αναγέννηση που στο τέλος αναβαθμίζει και την αυταξία μας. Η όψη αυτή μας καλεί να πετάξουμε από πάνω μας οτιδήποτε δεν μας εξυπηρετεί και είναι περιττό και να τακτοποιήσουμε ξανά τη ζωή μας πάνω σε νέες βάσεις.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;
Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει αρκετά σημαντικές αλλαγές στο τομέα της καριέρας σας. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς με τη σειρά σας θα πρέπει να τις ακολουθήσετε και να προχωρήσετε σε βαθιές και ουσιαστικές αλλαγές. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον ή ότι θα μεταβείτε σε ανώτερη ιεραρχικά θέση. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την στήριξη ανθρώπων που έχουν εξουσία και κατέχουν θέσεις κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών και ταξιδιών καθώς θα νιώθετε μια δυνατή επιθυμία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οτιδήποτε αφορά γνώση, φιλοσοφία, θέματα του ανώτερου νου και της ηθικής θα γίνει για εσάς στόχος ζωής και, ό,τι υπάρχει τώρα στη ζωή σας που δεν εξυπηρετεί την δική σας πνευματική, και όχι μόνο, πρόοδο, θα πρέπει να αποχωρήσει για να αφήσει χώρο για το καινούργιο που θα έρθει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή αυτοψυχοθεραπεία με την όψη αυτή και να επικεντρωθείτε στην ανάγκη σας να αλλάξετε ριζικά εσωτερικά, να «κάψετε» το παλιό και σαθρό κομμάτι σας και να αναγεννηθείτε σε μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Η όψη αυτή, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με έντονο τρόπο τον ερωτισμό σας και να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία. Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποπληρώσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας καθώς θα αισθανθείτε ότι αναζητείτε και επιθυμείτε να βρείτε, τόσο την δική σας ταυτότητα μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και τις πραγματικές προθέσεις των άλλων έναντι σε εσάς. Ορισμένοι ίσως αναζητήσετε ένα νέο συνεργάτη ή μια νέα δουλειά ή ένα νέο ταίρι ενώ, κάποιοι άλλοι, θα επανεκκινήσετε ερωτικά την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει η εμφάνισή σας και θα φροντίσετε να βρείτε τρόπους να την βελτιώσετε, είτε μέσα από μια αισθητική επέμβαση, είτε ξεκινώντας ένα πρόγραμμα εκγύμνασης, είτε καθιερώνοντας μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Επίσης, η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το εργασιακό σας στάτους ή σιγά σιγά να εδραιωθείτε σε κάτι καινούργιο που έχετε ξεκινήσει ενώ, αν ψάχνετε εργασία, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προκαλέσει να απολαύσετε την αισθηματική σας ζωή λίγο παραπάνω καθώς θα έχετε ευκαιρίες για να βρείτε ταίρι, όσοι δεν έχετε, ή για να αναβαθμίσετε την ερωτική σας ζωή με τον/την σύντροφό σας, όσοι έχετε. Αυτό που θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας είναι ίσως κάποιες εμμονές και ζήλιες, αν υπάρχουν φυσικά, και να διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε με τους δικούς σας ανθρώπους.


ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή αναγκαστικά θα πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι και τους οικείους σας επιλύοντας θέματα που μπορεί να αφορούν έως και οικονομικές οικογενειακές υποθέσεις. Κάποιους από εσάς θα τους απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η ανακαίνιση ενός ακινήτου, με την έννοια πάντα της ριζικής αλλαγής, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια μετακόμιση. Ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να αλλάξετε χώρο εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα θελήσετε να κοινωνικοποιηθείτε λίγο παραπάνω, με την έννοια της ανταλλαγής απόψεων και συλλογής πληροφοριών που θα σας είναι χρήσιμες για θέματα που άπτονται, τόσο της δουλειάς, όσο και γενικά της κοινωνικής σας ζωής. Οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας θα μονοπωλήσουν, κατά περιπτώσεις, το ενδιαφέρων σας ενώ τομείς όπως σπουδές και ταξίδια θα βελτιώσουν την ψυχοσύνθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, ακόμα και μέσα από μια αυτοαξιολόγηση ενώ, παράλληλα, θα σας βάλει και σε μια διαδικασία αναζήτησης του τι έχει πραγματικά αξία για εσάς, είτε αυτό αφορά μια κατάσταση, είτε αυτό αφορά κάποιο συναίσθημα. Φυσικά, θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά σας με την έννοια της αναζήτησης νέων πηγών εσόδων ή αύξησης στα ήδη υπάρχοντα έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα θελήσετε να «ξανασυστηθείτε» στους άλλους, δηλαδή να τους κάνετε ακόμα πιο ξεκάθαρες τις ανάγκες και τις απόψεις σας ενώ θα πετάξετε από πάνω σας το πανωφόρι των καταπιεσμένων επιθυμιών και των μπλοκαρισμένων συναισθημάτων. Αφήστε την διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει και επικεντρωθείτε στα θέλω σας. Με τον τρόπο αυτό θα αισθανθείτε ότι ξαναγεννιέστε σε μια ακόμα καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα παλέψετε και θα νικήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας ενώ, ταυτόχρονα, θα αναλύσετε με τον καλύτερο τρόπο, τόσο τα θέματα που σας ταλανίζουν, όσο και τον τρόπο που εσείς αντιδράτε διορθώνοντας, με τον τρόπο, αυτό ό,τι επιδέχεται αλλαγής από εσάς. Αυτή η διάθεση αυτογνωσίας θα γίνει ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια σας καθώς θα είναι το πρώτο βήμα για να πετύχετε όλα όσα τελικά επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τους πραγματικούς σας στόχους ζωής αλλά και με τους πραγματικούς σας φίλους. Ποιοί είναι τελικά γύρω σας και πόσο συμβατοί είναι με την δική σας φιλοσοφία ζωής και τα δικά σας θέλω; Δεδομένου ότι όλοι μας εξελισσόμαστε αλλά όχι με την ίδια ταχύτητα, ίσως ανακαλύψετε ότι καινούργιοι άνθρωποι που θα βρεθούν στο δρόμο σας είναι πιο κατάλληλοι και μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής σας.

https://www.myastro.gr/