facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6/01/2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ 

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μαζί με τον Δία, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, φέρνει αέρα αισιοδοξίας. Επωφεληθείτε της σημερινής δυναμικής και ασχοληθείτε με ότι ηρεμεί την ψυχή σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα σας βοηθά να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας βάσει σημαντικότητάς. Δείξτε επιείκεια στις καταστάσεις και τα πράγματα που είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Ταύρους, οτιδήποτε σχετίζεται με επαφές, συνδέσεις και γενικότερα την κοινωνικότητά σας ευνοούνται γιαυτό καλό θα είναι να μην αφήσετε πρόσκληση ανεκμετάλλευτη σήμερα. Δώστε την φροντίδα σας και δείξτε την αγάπη σας εκεί που αξίζει τον κόπο.

Για τους Διδύμους, μπορεί κάποια πράγματα να καθυστερούν αλλά σκεφτείτε πως ίσως θα πρέπει να ωριμάσουν περισσότερο για να δώσουν τους καρπούς τους. Ίσως να πρέπει να κάνετε και εσείς κάποιες απαραίτητες αλλαγές.

Για τους Καρκίνους, οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές σήμερα με την Σελήνη στους Ιχθύες και η ευνοϊκή θέση με τον Ήλιο σας, δίνει αρκετά στοιχεία τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη ενός θέματος που σας ενδιαφέρει άμεσα. Δώστε χρόνο και χώρο στις καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, η ασάφεια και μια πιθανή ανησυχία ενδέχεται να λάβουν χώρα σήμερα και να μπείτε σε διλλήματα. Ακόμη και αν πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό είναι σίγουρο πως θα κάνετε τα βήματα που είναι απαραίτητα για να την σωστή διεκπεραίωση τους.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα απέναντί σας ξυπνά την ανάγκη να φροντίσετε ανθρώπους ή καταστάσεις που βρίσκονται απέναντί σας. Είναι μια σωστή κίνηση αλλά θα πρέπει να υπάρξει και σωστή εκτίμηση πριν την όποια δράση σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έρχεστε σε επαφή με θέματα που είναι ανοιχτά στην καθημερινή σας ρουτίνα αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε αντικειμενικά και με πλαίσιο. Η ημέρα προσφέρεται για κάτι πιο ανάλαφρο και περισσότερο αφηρημένο.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί μια αίσθηση «διάσπασης» να είναι αισθητή σήμερα αλλά η Σελήνη στους Ιχθύες είναι σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σας και σας βοηθά να προσανατολιστείτε προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Με αρωγό την διαίσθησή σας και την φαντασία σας μετριάστε την ανυπομονησία σας και προχωρήστε με αισιοδοξία.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής ενδέχεται σήμερα να σας απασχολήσουν και να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Η δεκτικότητά σας συνδυαστικά με την υπομονή θα φέρουν ευνοϊκά αποτελέσματα.

Για τους Αιγόκερους, γενικότερα είστε από τους ανθρώπους που έχετε την δική σας γνώμη και ακολουθείτε το δικό σας πρόγραμμα, κάτι πολύ χρήσιμο σήμερα. Στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις και προχωρήστε με σεβασμό και ευαισθησία όπου βλέπετε ότι άλλοι άνθρωποι δημιουργούν εμπόδια είτε με την δράση του είτε με την απραξία τους.

Για τους Υδροχόους, σε οικονομικά θέματα θα πρέπει σήμερα να δώσετε προσοχή και κυρίως να μην προβείτε σε έξοδα. Η ημέρα προσφέρεται κυρίως για να μπορέσετε να τονώσετε την αυτοεκτίμησή σας με κάποιον τρόπο αλλά μακρυά από σπατάλες.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την ευκαιρία να κατευθυνθείτε προς διαδρομές οι οποίες θα σας δώσουν χαρά. Δείξτε στους ανθρώπους γύρω σας τις ικανότητές σας μέσα από τα λεγόμενά σας και τις δράσεις σας.

https://astroguide.gr/

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.