Η Σελήνη σήμερα το μεσημέρι περνά στον Τοξότη, το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη-Έκλειψη αύριο το πρωί. Αυτό σημαίνει πως ήδη από σήμερα θα αρχίσουμε να νιώθουμε την ενέργεια της Έκλειψης γιαυτό θα πρέπει να είμαστε συνειδητοί σχετικά με τις σκέψεις και δράσεις που κάνουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η αυριανή Έκλειψη Ηλίου γίνεται σε ευνοϊκό για εσάς ζώδιο. Από σήμερα αρχίστε να προσανατολίζεστε σε θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές, γενικότερα την ανώτερη εκπαίδευση, ειδίκευση, φιλοσοφία και ότι έχει σχετίζεται με άνοιγμα των οριζόντων σας, έχοντας πίστη στις ικανότητές σας.

Για τους Ταύρους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και κυρίως βαθύτερες επιθυμίες. Μέσα από νέες ανακαλύψεις για εσάς την ίδια/τον ίδιο μπορείτε να φτιάξετε μια νέα πραγματικότητα αρκεί να στηρίζεται σε ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή σας δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την συνεργασία και την βοήθεια από άλλους ανθρώπους. Γενικότερα, οι σχέσεις θα πρέπει να κινούνται πάνω σε ενήλικους και ρεαλιστικούς στόχους.

Για τους Καρκίνους, δομές αλλάζουν αυτή την περίοδο ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή/και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Όλα είναι θέμα ισορροπιών και η ανισορροπία είναι κάτι που σας επηρεάζει ψυχικά και σωματικά.

Για τους Λέοντες, μέσα από αλλαγές και ευέλικτη στάση μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα όραμά σας αυτή τη στιγμή. Μέσα από διάφορους τρόπους να βρείτε κάτι δημιουργικό το οποίο θα φέρει ξανά την φυσική σας ενέργεια και να σας ταξιδέψει μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας δείχνουν με ποίον τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια και προσωπικές φιλοδοξίες. Πώς να φτάσετε και να περάσετε τα όρια των ικανοτήτων σας και πώς να εκμεταλλευτείτε την στιγμή για να προχωρήσετε προς ένα όνειρό σας.

Για τους Ζυγούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας χρησιμοποιώντας το διπλωματικό σας ταλέντο αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνετε σωστές επιλογές. Να εστιάσετε την ενέργειά σας προς έναν στόχο καθολικά εφαρμόσιμο και επιτεύξιμο.

Για τους Σκορπιούς, σε θέματα παραγωγικότητας σας βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή και σας ωθούν να επιμείνετε σε ότι είναι αληθινό και αντικειμενικά πολύτιμο. Η εκτίμηση που τρέφετε στον εαυτό σας καθώς και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας είναι η κινητήριος δύναμή σας.

Για τους Τοξότες, η αυριανή Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με την εικόνα, την προβολή και την σύνδεση που έχετε με τον κόσμο γύρω σας. Ο σκοπός είναι να βρείτε την σωστή οδό όπου θα σας οδηγήσει εκεί που θα ανταμείψετε τον εαυτό σας.

Για τους Αιγόκερους, ψυχικές φορτίσεις κινητοποιεί η αυριανή Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη και θα πρέπει να σεβαστείτε τις ανάγκες σας είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο. Εστιάστε πέρα από αυτό που βλέπετε, αυτό που ακούτε και συνδεθείτε με οτιδήποτε έχει ένα περισσότερο φιλοσοφικό υπόβαθρο.

Για τους Υδροχόους, εστιάστε στην αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων και των υποθέσεων που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Ευκαιρίες έρχονται μέσα από το κοινωνικό σας στάτους, φίλους, συνεργάτες και ομοϊδεάτες.

Για τους Ιχθύες, ταξινομήστε τις καταστάσεις αυτή τη στιγμή και βάλτε προτεραιότητες πριν τις βάλουν άλλοι για εσάς. Βεβαιώστε τους ανθρώπους γύρω σας για τις ικανότητές σας και εστιάστε σε εκείνο το όραμα το οποίο με την πίστη σας μπορεί να επιτευχθεί.https://astroguide.gr/