Οι μέρες πριν από τις γιορτές είναι μια εξαιρετική εποχή για όλους, για να νιώσουμε άνετα με τον σύντροφό μας και τη σχέση μας. Κάνουμε σχέδια για χριστουγεννιάτικες διακοπές, οργανώνουμε ταξίδια και προγραμματίζουμε τον χρόνο που θα αφιερώσουμε στην οικογένειά μας. Μέσα σε όλα αυτά, λογικό είναι να πάρουμε τη μεγάλη απόφαση και να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Κάποιοι από εμάς θα απαρνηθούν τα περιστασιακά ραντεβού, άλλοι θα διαλέξουν μονόπετρο και άλλοι θα γονατίσουν μπροστά από την αγαπημένη τους. Ναι, αυτές τις γιορτές τέσσερα ζώδια είναι πιθανό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Για κάποιους, αυτή η περίοδος των διακοπών θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή. Σύμφωνα με την αστρολόγο Κλαρίς Μόναχαν και το Bustle, αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι πολύ πιθανό να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Διαβάστε πιο συγκεκριμένα:

Δίδυμοι
Ο πλανήτης που κυβερνά τους Διδύμους, ο Ερμής, θα διασχίσει τον έβδομο Οίκο των Σχέσεων του γύρω στα τέλη Νοεμβρίου. Συνδυάστε αυτή την ενέργεια με τον αισιόδοξο Ήλιο του Τοξότη και θα δείτε πως όλα αλλάζουν. Τώρα οι Δίδυμο θα ανακαλύψουν ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι που επιτέλους θα νοικοκυρευτούν. «Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για τους Δίδυμους να εκφράσουν με λόγια την επιθυμία τους για δέσμευση», λέει η Κλαρίς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η/ο σύντροφός σας να αισθάνεται το ίδιο.

Ζυγός
Οι Ζυγοί θα είναι επίσης έτοιμοι για δέσμευση αυτή την περίοδο των γιορτών. Σύμφωνα με την Μόναχαν, ο κυρίαρχος πλανήτης του Ζυγού, η Αφροδίτη έχει κατασκηνώσει στην πιο ιδιωτική περιοχή του χάρτη τους. «Αυτό εστιάζει σε πιο σοβαρές υποθέσεις της καρδιάς», λέει. «Ο τέταρτος Οίκος κυβερνά τη σχέση με τους γονείς και την εστία, επομένως αυτή η διέλευση έχει να κάνει με το να πάει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Τώρα είναι πολύ πιθανό να ζήσετε μαζί με την/τον αγαπημένο σας ή ίσως και να συναντήσετε τους γονείς της/του για πρώτη φορά». Ο Κρόνος, ο πλανήτης των κανόνων, της δομής και της ευθύνης θα κινείται επίσης μέσα από τον Υδροχόο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τους Ζυγούς να επιζητούν κάτι πιο σταθερό με τον σύντροφό τους.

Αιγόκερως
Ο τυχερός Αιγόκερως έχει την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, στο ζώδιό του. «Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει να κάνει με τη δέσμευση, τη μακροζωία και τη σοβαρότητα λόγω της συντηρητικής, γήινης και κατευθυνόμενης από τον Κρόνο φύσης του Αιγόκερου», τονίζει η Μόναχαν. «Η επιρροή του Αιγόκερου θα προσγειώσει την αεροβατούσα Αφροδίτη. Αποτέλεσμα; Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο θα κάνουν μακροπρόθεσμα πλάνα με τον σύντροφό τους». Αυτή η ενέργεια θα μαλακώσει επίσης τον σκληρό Αιγόκερω αυτές τις γιορτές. Θα πιάσουν τον εαυτό τους να είναι πολύ πιο ρομαντικοί και στοργικοί από ότι συνήθως. Θα είναι μια ευπρόσδεκτη έκπληξη για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Υδροχόος
Κι όμως, ο Υδροχόος, το πιο ανεξάρτητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, που αγαπά την ελευθερία, αισθάνεται έτοιμος για δέσμευση αυτές τις γιορτές. «Πλέον, η Σελήνη στον Λέοντα φωτίζει τον Οίκο της Συνεργασίας τους και τους ανοίγει τον δρόμο να μοιραστούν τα μακροπρόθεσμα σχέδιά τους με το ταίρι τους», λέει η αστρολόγος. «Οι Υδροχόοι συνεχίζουν να επηρεάζονται από την παρουσία του σοβαρού Κρόνου στο ζώδιό τους. Το να έχουμε τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο χαρίζει βαρύτητα και ενέργεια σε όλους τους τομείς στη ζωή μας, αλλά κυρίως στις σχέσεις». Για τους Υδροχόους οι σχέσεις δεν είναι προτεραιότητά τους, αλλά όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν σύντομα.https://www.okmag.gr/