Την Δευτέρα 29/11 το ευεργετικό τρίγωνο Άρη Ποσειδώνα μας βοηθά να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε τα όνειρά μας!!

Όνειρα και βαθιές επιθυμίες, μπορούν να εκπληρωθούν με τη βοήθεια της φαντασίας, της δημιουργικότητας, της διεκδίκησης, αλλά και της ισχυρής θέλησης. Ο δυναμισμός του Άρη συνεργάζεται με τον ρομαντισμό του Ποσειδώνα και μπορούμε έτσι, να κάνουμε θαύματα, αν πραγματικά το θελήσουμε! Ο ρομαντισμός θα βρίσκεται στο ζενίθ του, ενώ με πρωταγωνίστρια την δημιουργικότητα και την έμπνευση, τα υψηλά ιδανικά, θα γίνουν επιτέλους πραγματικότητα! Αυτή την ημέρα όμως, θα δούμε και πράξεις αγάπης, φιλανθρωπίας και ζεστασιάς να πιάνουν τόπο και να προσφέρουν αγαλλίαση σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Με το Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα λοιπόν, είναι μία καλή ευκαιρία να δώσουμε την δική μας μάχη για ένα καλύτερο αύριο, κάνοντας πράξεις αγάπης και ανθρωπιάς αλλά κυνηγώντας λίγο παραπάνω τα όνειρα και τα ιδανικά μας.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να πετάξεις από πάνω σου ότι σε βαραίνει και να ξαλαφρώσεις από την ολοκλήρωση ζητημάτων που σε εξάντλησαν. Το ένστικτό σου μπορεί να σε βοηθήσει να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις επιτυχώς ότι πραγματικά ποθείς! Κάποιες κινήσεις σου θα φανούν ωφέλιμες στα οικονομικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι, δικτύωση αλλά και έρωτας σε ενεργοποιούν ευχάριστα αυτή την ημέρα. Μία επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα, ενώ μία σχέση σου μπαίνει τώρα σε πλάνο εξέλιξης με μία πολύ όμορφη πορεία!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έντονη δημιουργικότητα και όρεξη για δουλειά σε διακρίνει και αν το θελήσεις, μπορείς πολύ εύκολα να καταπλήξεις με την αποδοτικότητα σου.Κυνήγησε τους επαγγελματικούς σου στόχους! Ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις διατροφή ενδυνάμωσης ή απώλειας κιλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ερωτικές σου επιθυμίες εκπληρώνονται και η μέρα σας είναι γεμάτη τύχη, ρομαντισμό, ζεστασιά και ευχάριστες εξελίξεις που γεμίζουν την ψυχή σου με όμορφα συναισθήματα! Θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις συναισθηματικούς σκοπούς και να βελτιώσεις την φήμη σου.

ΛΕΩΝ

Επιλύεις οικογενειακές, αλλά και επαγγελματικές δυσκολίες! Θα δραστηριοποιηθείς αποτελεσματικά προκειμένου να αντιμετωπίσεις εμπόδια και προκλήσεις που έφεραν πίσω τα σχέδια που έκανες για την καριέρα, αλλά και την προσωπική σου ζωή. Στα οικονομικά λαμβάνεις μία μεγάλη ικανοποίηση ή και ένα δώρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ευχάριστες επικοινωνίες και επιτεύξεις στόχων! Γίνεσαι δημοφιλής και περιζήτητος! Η αισθηματική σου ζωή είναι γεμάτη ρομάντζο και τα λόγια που θα ειπωθούν σήμερα θα γίνουν άμεσα και γρήγορα πράξη!

ΖΥΓΟΣ

Ο οικονομικός τομέας βελτιώνεται, εξαιτίας της δικής σου δράσης! Θέματα σταθερών σχέσεων ή αίσθησης ασφάλειας σε οποιονδήποτε τομέα, αλλά ιδίως στον έρωτα, τώρα μπορείς να τα λύσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι δυναμικός, ενθουσιώδης και δημιουργικός, καταφέρνοντας να ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες και να πετύχεις οποιαδήποτε βαθιά επιθυμία σου. Είναι η καλύτερη περίοδος για νέα ξεκινήματα και επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου! Τα αισθηματικά βρίσκονται στην πιο τρυφερή τους στιγμή !

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιλαμβάνεσαι καθαρά τα «θέλω» σου και τα γεγονότα, ακόμα κι αν προτιμάς να απέχεις από αυτά προς το παρόν, συγκεντρώνεις ουσιαστική ενέργεια, για να δραστηριοποιηθείς ορθώς αργότερα. Θα υπάρξει ένα χαρούμενο ερωτικό νέο, το οποίο θα έρθει παρασκηνιακά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς να ονειρευτείς ελεύθερα, πλησιάζοντας αρκετά από τα όνειρα σου και να πετύχεις επιθυμίες στο στενό φιλικό σου κύκλο. Αισθάνεσαι πως προσφέροντας στους άλλους, ικανοποιείσαι συναισθηματικά. Ο έρωτας σου χτυπά ξαφνικά την πόρτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θέληση για επαγγελματική επιτυχία, μεταμορφώνεται σε δράση και αν οι χειρισμοί σου είναι προσεκτικοί, μπορείς να πετύχεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου στη καριέρα, αλλά και στην κοινωνική σου υπόσταση! Παίρνεις ανάσα στα οικονομικά μετά από στήριξη που λαμβάνεις!

ΙΧΘΥΣ

Βρίσκεις τον τρόπο να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου και γίνεσαι πιο κοινωνικός, κάνοντας πραγματικότητα πολλές από τις επιθυμίες σου, μέσα από τις επαφές σου και νέες εμπειρίες. Χρησιμοποίησε όσο μπορείς την τύχη, που είναι με το μέρος σου! https://www.oroskopos.gr/