ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΜΗΝΑΣ!

Ο Ήλιος περνά στο επόμενο ζώδιο σήμερα, στο ζώδιο του Σκορπιού. Για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά τίποτα δεν είναι απλό αλλά και τίποτα δεν είναι τόσο σύνθετο ώστε να μην μπορούμε να το λύσουμε. Η ορμή του ζωδίου θα χρωματίσει την καθημερινότητά μας με αγάπη, πάθος αλλά και έχθρα, θυμό. Όποιο συναίσθημα νιώσουμε θα το νιώθουμε με ένταση και μια τάση δραματοποίησης με σκοπό να ταραχθούν ακόμη και τα πιο ήρεμα νερά. Ένας Ηλιακός μήνας παραγωγικός που με την διορατική αντίληψη θα μπορέσουμε να δούμε την αόρατη διάσταση των πραγμάτων και να αντιληφθούμε ότι γίνεται πίσω, στο παρασκήνιο. Μια περίοδος κατά την οποία θα εκτιμήσουμε περισσότερο ότι αξίζει και είναι αληθινό, βάζοντας στο περιθώριο ότι είναι ψεύτικο και απατηλό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού έχει αναγενησιακά σχέδια για εσάς ακόμη και αν δεν είστε απόλυτα σύμφωνη/ος. Πράγματα τα οποία ήταν ανεξιχνίαστα μέχρι χτες θα είναι περισσότερο προσβάσιμα ανακαλύπτοντας βαθιές αλήθειες. Η διαδικασία αναγέννησης θα είναι αναπόφευκτη και ανανεωτική.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού απέναντί σας φωτίζει οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Η ανάγκη σας να συνδεθείτε με πάθος με ανθρώπους που έχουν αξία για εσάς και οτιδήποτε είναι αληθινό και θα διαρκέσει στον χρόνο θα οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Διδύμους, τίποτα δεν θα σας κάνει πιο χαρούμενη/ο από το να είναι όλα σε τάξη και ακριβώς όπως τα θέλετε με τον Ήλιο στον Σκορπιό. Για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά η καθημερινότητά σας χρωματίζεται με σφοδρότητα, δυναμική και έτοιμη/ος να γοητεύσετε τον κόσμο που είναι γύρω σας.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού θα ρίξει φως σε ότι μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με την χαρά της δημιουργίας. Εδώ δεν είναι ζήτημα απλής ικανοποίησης αλλά το πάθος που ενεργοποιείται μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα, τα οποία θα αντέξουν στον χρόνο και θα μιλούν για αυτά γενιές ολόκληρες, ξεκινώντας από τον δικό σας μικρόκοσμο.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να φέρει προκλήσεις αλλά θα μεγαλώσει μαζί και το πάθος για ότι γεμίζει την καρδιά σας αγάπη. Το σθένος σας θα είναι αξιοσημείωτο και ζηλευτώ από τους ανθρώπους στο οικείο περιβάλλον σας, φέρνοντας στην επιφάνεια αλήθειες οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες για την πορεία και την εξέλιξή των πραγμάτων που σας ενδιαφέρουν.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία, την μετάδοση της πληροφορίας, της γνώσης και των αποφάσεών σας. Δεν είναι τόσο σημαντικό το περιεχόμενο όσο το πόσο σίγουρη/ος είστε εσείς για αυτό που πρεσβεύετε και έχετε στοχεύσει να φέρετε ως αποτέλεσμα.

Για τους Ζυγούς, το μότο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού για εσάς είναι: «Ότι αξίζει δεν τελειώνει…παραμένει στη ζωή σας αποδεικνύοντας κάθε λεπτό την αξία του». Ένας νέος Ηλιακός μήνας ξεκινά και η βοήθεια που θα λάβεται θα στοχεύει σε ότι είναι σημαντικό και πολύτιμο για εσάς είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά θέματα.

Για τους Σκορπιούς, μια νέα Ηλιακή Χρονιά ξεκινά, με νέους στόχους για εσάς λόγω των γενεθλίων σας με τον Ήλιο στον Σκορπιό. Οτιδήποτε θελήσετε να αλλάξετε ή να το αναβαθμίσετε για να είναι ακόμη περισσότερο αποτελεσματικό, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η σφοδρότητα θα ακολουθεί την αποφασιστικότητά σας και θα υπερασπιστείτε το δίκαιο ακόμη και αν αυτό συνεπάγεται θύελλες ή ακόμη και συγκρούσεις.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει βαθύτερες σκέψεις και αλήθειες που κρύβονται μέσα σας αλλά και γύρω σας. Ένας Ηλιακός μήνας ο οποίος θα φωτίσει έντονα την διαίσθησή σας δίνοντας σας την ικανότητα να ανακαλύψετε τα αθέατα κίνητρα των άλλων αλλά με περισσότερο ευσπλαχνικό τρόπο.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη να μπορέσετε να προσανατολιστείτε ή να συνδεθείτε καλύτερα με τους στόχους και τα σχέδιά σας. Άνθρωποι στον κοινωνικό σας κύκλο ή ομάδες ατόμων που έχετε κοινή πορεία θα σας βοηθήσουν στο έργο σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού δεν υπόσχεται πως θα έρθουν όλα ρόδινα. Απεναντίας, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε την αξία και την δυναμική σας. Αυτό όμως που θα κάνει είναι να εντείνει το σθένος και να σταθεροποιήσει την επιθυμία σας ώστε να μπορέσετε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε είτε αφορά ένα επαγγελματικό είτε ένα προσωπικό ζήτημα.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού θα λειτουργήσει λυτρωτικά για εσάς. Ένας Ηλιακός μήνας ξεκινά που η διαίσθηση, οι εμπνεύσεις και η διορατικότητά σας θα σας οδηγούν με ασφάλεια σε γοητευτικές και αποκαλυπτικές ανακαλύψεις.