Αύριο ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο οπότε σήμερα η Ηλιακή ενέργεια έχει μικρότερη ισχύ. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ότι σημαντικό έχετε να κάνετε καλό είναι να το προγραμματίσετε από αύριο και μετά. Σήμερα δώστε σημασία σε ότι σας δίνει συναισθηματική ή υλική ασφάλεια λόγω της Σελήνης στον Ταύρο και της σχέσης της με τον Πλούτωνα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια κατάσταση στον επαγγελματικό σας κυρίως τομέα αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να προχωρήσει. Η όποια αλλαγή στοχεύει στο να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε όνειρα, προσδοκίες και να νιώσετε περισσότερο γειωμένη/ος.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη και σήμερα το ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας τονώνουν ψυχικά. Σήμερα ειδικά μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας να οδηγήσει τα βήματά σας.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις είναι κινητοποιημένες αυτή την περίοδο γενικότερα. Σήμερα μπορεί να νιώσετε πως δεν έχετε την απαραίτητη ενέργεια για δράσεις ή μπορεί να βλέπετε τα εμπόδια μπροστά σας μεγαλύτερα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Καλύτερα να πάρετε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

Για τους Καρκίνους, αυτή τη στιγμή νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με το κοινωνικό σας τομέα, τους φίλους, τις σχέσεις σας και ότι μπορεί να σας δώσει χαρά. Είναι ευκαιρία να πάρετε ικανοποίηση από δραστηριότητες με άλλους ανθρώπους.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση στην εργασία σας ή κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο μπορεί να παίρνει ενέργεια από το πρόγραμμά σας. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και αφήστε ότι σας κουράζει για μια άλλη στιγμή.

Για τους Παρθένους, παρόλο που η πλανητική δυναμική δεν είναι τόσο έντονη σήμερα εσείς με κάποιον τρόπο ευνοείστε. Μια σκέψη, μια νέα είδηση ή κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά ή να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Για τους Ζυγούς, καλό είναι να μην δώσετε πολύ σημασία σε λεπτομέρειες και να περάσετε τα πράγματα περισσότερο επιφανειακά. Αν δείτε πως σε μια κατάσταση νιώθετε άβολα μην προσπαθήσετε σήμερα να την αλλάξετε αλλά καλύτερα να μετακινηθείτε εσείς η ίδια/ο ίδιος.

Για τους Σκορπιούς, δεν είναι πολύ καλή ημέρα η σημερινή για να ασχοληθείτε εκτενέστερα με πράγματα και καταστάσεις που θέλετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε σε μόνιμη βάση. Καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο ακόμη και αν οι χρόνοι σας πιέζουν.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που σας δίνει χαρά. Δεν είναι κατάλληλη η ημέρα για δράσεις οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη δυναμική. Δράστε πιο χαλαρά και πιο επιφανειακά.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί οι πλανητικές δυναμικές να μην μπορούν να στηρίξουν σήμερα μεγαλόπρεπα όνειρα και δράσεις αλλά η δημιουργική σας φαντασία είναι δυνατή και πολύ ευεργετική για κάτι που μπορεί να αναπτυχθεί σιγά σιγά στο άμεσο μέλλον. Παραμείνετε σε αυτή την κατεύθυνση, χωρίς βιασύνη.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής καλύτερα σήμερα να αποφευχθούν. Η ημέρα είναι περίεργη και η διάθεσή σας επίσης. Αφήστε σημαντικά πράγματα για μια άλλη στιγμή. Σήμερα περάστε τις καταστάσεις επιφανειακά.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να αξιοποιήσετε μια επαφή, μια επικοινωνία ή μια είδηση που έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες προς όφελός σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα.

https://astroguide.gr/