ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ – ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα προετοιμάζει το έδαφος για την αυριανή Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο. Η παρουσία του Άρη και του Πλούτωνα συνδυαστικά με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή δυσκολεύουν την ημέρα (και τις επόμενες 2-3 ημέρες) φέρνοντας μια σχετικά αναστάτωση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, Ερμής σε ορθή φορά και η Σελήνη στο ζώδιο σας λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο δεν θα λέγαμε πως είναι η ιδανικότερη στιγμή για εσάς με την έννοια πως οι δυναμικές είναι δυνατές και χρειάζεται προσοχή. Οριοθετήστε καλά το πρόγραμμά σας και οπλιστείτε με υπομονή.

Για τους Ταύρους, ψυχικές φορτίσεις κινητοποιούν ο Ερμής σε ορθή φορά και η Σελήνη λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο. Δώστε χρόνο και χώρο σε ότι είναι μπροστά σας και δράστε μετά από σκέψη, έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να έρθουν ειδήσεις ή να κάνετε εσείς μια ενέργεια για την βελτίωση του κοινωνικού σας στάτους. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, μόλις ορθοδρόμησε και λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο καλό θα είναι να φιλτράρετε πολύ καλά τα γεγονότα πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα έχει εντάσεις και εσείς φαίνεται να επηρεάζεστε έντονα από το πλανητικό ενεργειακό σήμερα αλλά και τις επόμενες 2-3 ημέρες. Καλό θα ήταν να είστε σε επαφή με αυτό ώστε να αποφύγετε κινήσεις ή ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πιεστικά ή να σας φορτίσουν.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα με τον δικό σας τρόπο ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε μπορεί να λειτουργήσει αλλά δεν είναι σίγουρο πως δεν θα υπάρξει κόστος γιαυτό. Ο Ερμής σε ορθή φορά και λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο η δυναμική είναι μεγάλη και εσείς θα πρέπει να λειτουργήσετε περισσότερο ευέλικτα.

Για τους Παρθένους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής, μπαίνει σε ορθή κίνηση και η Σελήνη ετοιμάζεται για την αυριανή Πανσέληνο. Μπορεί να ακούγεται ελπιδοφόρο και είναι, αλλά θα υπάρξει ένα αντίτιμο. Μια κατάσταση πρέπει να λάβει χώρα, να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ώστε να μπορέσετε να στηρίξετε το επόμενο βήμα που θα φέρει προσωπική ανανέωση.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο σας μπαίνει σε ορθή φορά σήμερα και η Σελήνη απέναντί σας, σας προετοιμάζει για την αυριανή Πανσέληνο. Πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εσάς και κομβική θα λέγαμε οπότε θα χρειαστεί την μέγιστη προσοχή σας. Με τα μάτια ανοιχτά προς τον προσωπικό σας και μόνο στόχο.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή σε ορθή φορά οι σκέψεις σας σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται και η αυριανή Πανσέληνος θα βοηθήσει σε αυτή την διαδικασία. Πράγματα έρχονται στο φως τα οποία θα σας είναι πολύ χρήσιμα ακόμη και αν σας στεναχωρήσουν ή μπορεί να σας αγχώσουν για τις επόμενες 2-3 ημέρες.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής σε ορθή φορά και η Σελήνη να ετοιμάζεται για την αυριανή Πανσέληνο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αμφιθυμία σήμερα και τις επόμενες 2-3 ημέρες. Με ηρεμία οργανωθείτε κατάλληλα και εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής σε ορθή κίνηση συνδυαστικά με την αυριανή Πανσέληνο φέρνει στην επιφάνεια θέματα τα οποία δεν έχουν λυθεί ικανοποιητικά το προηγούμενο διάστημα. Καλό θα είναι να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να προσπαθήσετε να εξετάσετε τις καταστάσεις σφαιρικά.

Για τους Υδροχόους, στην επικοινωνία σας με το άμεσό σας περιβάλλον εστιάζει την δυναμική της η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή συνδυαστικά με την αυριανή Πανσέληνο. Η γνώμη σας μετράει αλλά ειδικά για τις επόμενες 2-3 ημέρες πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που θα μεταφέρετε τα μηνύματά σας.

Για τους Ιχθύες, η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή συνδυαστικά με την αυριανή Πανσέληνο ενεργοποιεί βαθύτερα προσωπικά σας θέματα και οι γραμμές είναι πολύ λεπτές. Έχετε το μάτια σας ανοιχτά και μην αφήσετε άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.https://astroguide.gr/