ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!

Η Σελήνη στους Ιχθύες και ο Ερμής ανάδρομος απέναντι από τον Χείρωνα μπορεί να δυσκολέψουν την πορεία των πραγμάτων που θέλουν λογική, οργάνωση και πλαίσιο για να προχωρήσουν. Ωστόσο, είναι μια πολύ καλή ημέρα να δώσουμε την φροντίδα μας και να ανοίξουμε την αγκαλιά μας στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αγκαλιάζοντας ταυτόχρονα και δικές μας πτυχές που πονούν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τις ταξινομήσετε πριν προβείτε σε ενέργειες και δράσεις. Σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται ευαισθησία και ενσυναίσθηση για να είναι σήμερα παραγωγικές.

Για τους Ταύρους, σήμερα οι εμπνεύσεις σας είναι πολύ δυνατές. Αν αποφασίσετε να τις μοιραστείτε με ανθρώπους που έχετε ένα κοινό όραμα θα μπορούσατε να βοηθήσετε και εκείνους παίρνοντας διπλή χαρά.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να μην κάνετε πολλές δράσεις αντιθέτως θα πρέπει να αφεθείτε στις εμπνεύσεις σας. Αξιολογήστε τις και εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά δημιουργικό και μπορεί να επεκταθεί.

Για τους Καρκίνους, μια δική σας εσωτερική κατάσταση φαίνεται να έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και να μονοπωλεί στις σκέψεις σας. Δώστε χώρο και χρόνο σε αυτή συζητώντας την αν το θέλετε με τους ανθρώπους που νιώθετε κοντά σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω εσωτερικής ανάγκης ενδέχεται να θελήσετε να απομονωθείτε ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από τους γύρω αλλά και από εσάς την ίδια/τον ίδιο πως έχετε το δικαίωμα αυτό.

Για τους Παρθένους, αν μπορείτε σήμερα να προσφέρετε την βοήθειά σας και τις υπηρεσίες σας για έναν ανώτερο σκοπό καλό θα είναι να το κάνετε. Διαφορετικά μην αναλωθείτε σε καταστάσεις που σας ωθούν άλλοι άνθρωποι γύρω σας χωρίς την θέλησή σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για πολλές συζητήσεις. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι δυνατές και μπορείτε να τις εμπεριέχετε σε μια καθημερινή σας δραστηριότητα η οποία χρειάζεται μια αλλαγή αυτή την στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα γεμίζει το μυαλό σας με σκέψεις αλλά ταυτόχρονα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να τις βάλετε σε μια παραγωγική σειρά. Μια δημιουργική κατάσταση είναι ενεργή και μπορείτε με κάποιον τρόπο να την προχωρήσετε αφού τελειώσετε την διαδικασία ταξινόμησης.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού ενδέχεται να σας φορτίσουν σήμερα γιαυτό πάρτε τις αποστάσεις σας από πράγματα και ανθρώπους που μπορεί να σας επηρεάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δράστε κατά βούληση και όπου εσείς νιώθετε ασφαλής.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον. Μία κατάσταση ή ένας άνθρωπος ενδέχεται να μην είναι τόσο ειλικρινής ή αληθινός όσο θα θέλατε να είναι.

Για τους Υδροχόους, αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να πάρουν περισσότερη ενέργεια από αυτή που θέλετε να διαθέσετε. Επίσης καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα σήμερα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας αλλά κάτι σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με βαθύτερα πράγματα και περισσότερο ουσιώδη. Προσφέρετε την βοήθειά σας στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.https://astroguide.gr/