Εξάγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 13/10: Γερές Βάσεις σε Έρωτα και Χρήμα
Στις 13/10, το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σταθεροποιεί σχέσεις και ευνοεί τα οικονομικά μας θέματα! Δες το Ζώδιο σου...

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει Εξάγωνο, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προσγειώνεται, συνετίζεται και επαναφέρει σε σταθερή κατάσταση ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις!

Όταν η λογική συνεργάζεται τόσο αρμόνικα με την καρδιά, αγαπάμε με αποδείξεις, ουσία και αποφασιστικότητα, ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις!

Επιπλέον, η όψη αυτή, ,ας βάζει μυαλό στη διαχείριση των χρημάτων και οι οικονομικές συμφωνίες θα πραγματοποιούνται αφού πρώτα περάσουν από κόσκινο!

Αν το ζώδιο σου ή ο ωροσκόπος σου ανήκουν σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και κυρίως του 1ου δεκαημέρου, είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος και μπορείς πολύ εύκολα να σταθεροποιήσεις την αισθηματική και την οικονομική σου ζωή, αλλά και άλλους τομείς που σε απασχολούν.

Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός : Συντροφικότητα, επισημοποίηση, σταθεροποίηση, εδραίωση και έναρξη σχέσης είναι πολύ πιθανά αυτές τις ημέρες, φίλε Κριέ.

Ταύρος : Επαγγελματική σιγουριά και σταθερότητα θα έχεις αγαπητέ Ταύρε, όπως και τη δυνατότητα να ανανεώσεις την εμφάνιση σου.

Δίδυμος : Πάθος, ρομαντισμός, ερωτική σταθερότητα και πολλές αξιόλογες κατακτήσεις θα έχεις, φίλε Δίδυμε.

Καρκίνος : Ξεπερνάς παρελθοντικές ανασφάλειες και διορθώνεις, αγαπητέ Καρκίνε, θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Λέων : Βελτιώνεις κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες θα έχεις φίλε Λέοντα ή θα κάνεις κάποια σημαντική νέα γνωριμία.

Παρθένος : Οικονομική εύνοια λόγω σωστής διαχείρισης και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής, να αναμένεις, αγαπητέ Παρθένε.

Ζυγός : Ευνοείσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου και βάζεις γερές βάσεις, φίλε Ζυγέ, ειδικά στον ερωτικό και οικονομικό τομέα.

Σκορπιός : Οι τελευταίες τάσεις μελαγχολίας ή νοσταλγίας σε κούρασαν και μπορείς πλέον να τις ξεπεράσεις και να κλείσεις πληγές, αγαπητέ Σκορπιέ.

Τοξότης : Νέες ή ήδη υπάρχουσες φιλίες αποδεικνύουν την αξία τους και εδραιώνονται, φίλε Τοξότη.

Αιγόκερως : Σταθεροποίηση στο τομέα της καριέρας, κοινωνική καταξίωση ή εύρεση νέας εργασίας υπόσχεται η συγκεκριμένη όψη για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε.

Υδροχόος : Είσαι πλέον αισιόδοξος, φίλε Υδροχόε και με την βοήθεια της λογικής, βελτιώνεις κοινωνικές σχέσεις, κάνεις νέες γνωριμίες ή κάποια σημαντική μετακίνηση ή ταξίδι .

Ιχθύς : Τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά σου ζητήματα, αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα από μέρος σου και μόνο θετικέςθα είναι οι συνέπειες, αγαπητέ Ιχθύ.https://www.oroskopos.gr/