ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο και την Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα μας σπρώχνουν να κάνουμε δράσεις οι οποίες εμπεριέχουν περισσότερο λογική. Η αντικειμενική ματιά θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε ισορροπίες όπου κρίνουμε πως είναι απαραίτητο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε προτεραιότητα σε καταστάσεις από τις οποίες θα μπορούσαν να επωφεληθούν και άλλοι άνθρωποι. Μια δράση σε συλλογικό επίπεδο μέσα από συνεργασία θα μπορούσε να σας δώσει χαρά με κάποιον τρόπο.

Για τους Ταύρους, με τα επαγγελματικά σας ασχολείστε σήμερα και είναι καλή ημέρα για συζητήσεις που μπορούν να σας πάνε ένα βήμα μπροστά. Είτε μέσα από αναθεωρήσεις και αλλαγές είτε μέσω νέων ιδεών που πέφτουν στο τραπέζι αναπτερώνετε το ηθικό σας.

Για τους Διδύμους, μια δημιουργική κατάσταση είναι ενεργή σήμερα και θα ήταν καλό να δώσετε την ενέργειά και την δυναμική σας. Ωστόσο δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι ή την προσωπική σας ζωή μπορείτε να το δείτε με ηρεμία και καλή διάθεση. Η λογική θα επικρατήσει οπότε παραμείνετε σε αυτή την οδό.

Για τους Λέοντες, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές σήμερα κινητοποιούνται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Κρατήστε μια ευέλικτη στάση και είναι σίγουρο πως θα βρεθεί η άκρη σε αυτό που ψάχνετε.

Για τους Παρθένους, σήμερα κάτι που είναι κινητοποιημένο στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα γύρω σας. Προσοχή σε σπατάλες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Δώστε χώρο σε ότι έχει την δυναμική να επεκταθεί και να τονώσει την διάθεσή σας.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί να τα συναισθήματά σας να είναι σε αναβρασμό το τελευταίο διάστημα αλλά σήμερα είναι μια καλή ημέρα αν σταθείτε πάνω από τις περιστάσεις. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά με δεκτική διάθεση γιατί κάτι καλό μπορεί να έρθει σήμερα.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία γίνεται σημαντική με κάποιον τρόπο σήμερα. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε σημαντικά πράγματα να πείτε ή οι σκέψεις σας, σας οδηγούν προς μία δημιουργική κατεύθυνση.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε μέσα από συζητήσεις ή/και δράσεις να ανέβει η αυτοεκτίμησή σας. Καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προτάσεις ή προσκλήσεις ειδικά εάν έχουν έναν περισσότερο συλλογικό χαρακτήρα.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία έχουν αξία για εσάς και κυρίως ανεβάζουν την αισιοδοξία σας. Σταθείτε σε αυτά και μην αναλωθείτε σε δραστηριότητες ή καταστάσεις οι οποίες είναι ρηχές.

Για τους Ιχθύες, σήμερα οι καταστάσεις ίσως σας υποχρεώνουν να κάνετε πράγματα που χρειάζονται περισσότερο λογική από ότι συναίσθημα. Δεν είναι το φόρτε σας ωστόσο θα είναι πολύ χρήσιμο αν το αξιοποιήσετε κατάλληλα με την προσαρμοστική σας τάση.

 

https://astroguide.gr/