ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΧΑΡΑ!

Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνη με τον Ερμή και τον Δία μέχρι το μεσημέρι μπορεί να φέρει κάποια ένταση αλλά από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να πραγματοποιήσετε ευκολότερα το πρόγραμμά σας. Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αναπτερώνει το ηθικό και ανεβάζει την αισιοδοξία μας παρόλο τις δυσκολίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα κάνετε όνειρα μακρινά (ή και κοντινά) αλλά η επιτυχία τους εξαρτάται από το πόσο αντικειμενικότητά εμπεριέχουν. Σταθείτε σε ότι μπορείτε να επιτύχετε άμεσα χωρίς να χάνετε την πίστη και την αισιοδοξία σας για τους πιο “μακρινούς” στόχους.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να θελήσετε να βγείτε λίγο έξω από τα τετριμμένα και να δοκιμάσετε νέες διαδρομές. Μπορείτε να το κάνετε αρκεί να έχετε οδηγό την διαίσθησή σας και να οργανωθείτε κατάλληλα βάσει των συνθηκών.

Για τους Διδύμους, οι σχέσεις ή/και οι συνεργασίες κινητοποιούνται σήμερα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ακόμη και αν τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως ακριβώς τα θέλετε, με ευελιξία προσαρμοστείτε όπου υπάρχει όφελος για εσάς.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μέσα από την επικοινωνία – και τα όρια -μπορείτε να προχωρήσετε κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα και σχετίζεται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή την εργασία σας. Ανοίξτε τα φτερά σας αν νιώσετε ασφαλής.

Για τους Λέοντες, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν επεκτατικό χαρακτήρα κάθε είδους. Η παρορμητικότητα θα είναι παρούσα γιαυτό θα πρέπει να είστε σε θέση να βάλετε φρένο ή όρια όπου εσείς κρίνετε πως θα είναι απαραίτητο.

Για τους Παρθένους, σήμερα προχωρήστε με σύνεση θέματα που σχετίζονται με τα προσωπικά σας, το σπίτι ή την οικογένεια. Θα υπάρξει ποικιλία σκέψεων και ιδεών οι οποίες ενδέχεται να είναι ενδιαφέρουσες αλλά θα πρέπει να κάνετε πρώτα μια πολύ καλή εκτίμηση.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας στους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Πάντα με χάρη και τακτ όπως πολύ καλά ξέρετε να κάνετε.

Για τους Σκορπιούς, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από χτες οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μπαίνουν για λίγο στην άκρη για εσάς. Αφιερωθείτε σε έναν σκοπό και στοχεύστε όσο πιο ψηλά μπορείτε. Είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να φέρετε την επιτυχία.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά και ενθαρρύνετε και άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

Για τους Αιγόκερους, σκέψεις τριγυρίζουν στο κεφάλι σας σήμερα και θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν αποφασίσετε προς ποία διαδρομή θα είναι χρήσιμο να προσανατολιστείτε. Εξετάστε τα αντικειμενικά δεδομένα αλλά ταυτόχρονα σεβαστείτε και τις διαθέσεις που έχετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να μην αφήσετε ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται και είναι πολύ καλή ημέρα για νέες γνωριμίες ή συζητήσεις με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι με κάποιον τρόπο.

Για τους Ιχθύες, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα αλλά αν δώσετε την πρέπουσα προσοχή θα βρεθεί γρήγορα η λύση. Δώστε χρόνο και χώρο σε ότι κινητοποιείται και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.https://astroguide.gr/