ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ. . .

Μετά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου η Σελήνη προχωρά κατά την διάρκεια της ημέρας και βρίσκεται απέναντι από τον Ποσειδώνα. Η συγκεκριμένη πλανητική σχέση ξεδιπλώνει και αναδύει από μέσα μας τις καλλιτεχνικές μας δυνατότητες και την ικανότητά μας να συνδεθούμε με κάτι ανώτερο. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να μας κάνει επιρρεπείς στο να συναντήσουμε ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να μας βάλουν σε σύγχυση και σύγκρουση αν δεν έχουμε σαφή εικόνα για την ταυτότητά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη επηρεάζει θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία ιδιαίτερα για τις επόμενες περίπου 15 ημέρες. Σήμερα αφεθείτε στις εμπνεύσεις σας αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Για τους Ταύρους, έντονη δημιουργική περίοδος αρχίζει για εσάς και η Νέα Σελήνη υπόσχεται να σας φέρει χαρά και ικανοποίηση. Σήμερα όμως ασχοληθείτε μόνο με ότι έχει δημιουργικό περιεχόμενο χωρίς δεσμεύσεις και στενά χρονικά όρια ή πλαίσιο.

Για τους Διδύμους, μολονότι η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει έντονα και μπορεί να φέρει ιδιαίτερη κινητικότητα σε ότι αφορά το σπίτι και την προσωπική σας ζωή, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με φειδώ. Λάθη μπορεί να προκύψουν κυρίως λόγω απερισκεψίας.

Για τους Καρκίνους, μια λάθος κίνηση ή μια κουβέντα που δεν την έχετε σκεφτεί πολύ καλά σήμερα μπορεί να σας πάει σε διαφορετική οδό από αυτή που θα θέλατε. Η Νέα Σελήνη είναι ευεργετική σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία και το άμεσό σας περιβάλλον αλλά σήμερα προχωρήστε πιο προσεκτικά.

Για τους Λέοντες, σήμερα ο νους σας ταξιδεύει και αυτό είναι κάτι όμορφο και θα σας γαληνέψει. Καλό όμως θα είναι να κατανοήσετε πως για να κάνετε τα πράγματα όπως τα θέλετε θα πρέπει να φτιάξετε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο δράσης.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας επηρεάζει άμεσα φέρνοντας πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο δρόμο σας. Σήμερα όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή και τις συμφωνίες που κάνετε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα το μυαλό σας είναι σε διάφορα και διαφορετικά μέρη και πιθανά να μην είναι εύκολο να επιλέξετε και να εστιάσετε σε μια μόνο κατάσταση. Αφεθείτε στη ροή και την διαίσθησή σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί χωρίς να νιώθετε τύψεις ή ενοχές.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει κυρίως σε κοινωνικά θέματα ωστόσο σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με περισσότερο προσεκτικά βήματα. Φιλτράρετε καλά ότι βλέπετε και ακούτε πριν σχηματίσετε εντυπώσεις.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να βαδίσετε με σταθερά βήματα. Ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σας θέμα μπορεί να χρειαστεί μέρος της ενέργειά σας αλλά το κυριότερο είναι να μην σπαταληθείτε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να κάνετε βήματα τα οποία στηρίζονται κυρίως σε εμπνεύσεις ή δημιουργικά ενδεχόμενα. Αφήστε για λίγο την πρακτική σας πλευρά και αφεθείτε σε ότι μπορεί να σας δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα.

Για τους Υδροχόους, προσωπικές σας ανάγκες στην πρώτη γραμμή φέρνει η Νέα Σελήνη κυρίως για τις επόμενες 15 ημέρες αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αποφασίσετε προς ποία οδό θέλετε να κινηθείτε. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και σπατάλες.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό ειδικά αν βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή τρέφετε ιδιαίτερη εκτίμηση. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε με πολύ πρακτικά ζητήματα.https://astroguide.gr/