ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΜΕΧΡΙ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. . .

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 6 Νοεμβρίου δίνοντας την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε ανοιχτά με τους ανθρώπους γύρω μας εστιάζοντας ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να συνεργαστούμε με ομάδες ατόμων με κοινό σκοπό και όραμα. Θα είναι μια περίοδος κατά την οποία οι σκέψεις μας θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν εμάς τους ίδιους αλλά θα θέλουμε να δούμε και την πλευρά του άλλου. Να κατανοήσουμε πώς σκέφτεται, ποίες είναι οι δικές του επιθυμίες και να προσπαθήσουμε να συνδεθούμε μαζί του περισσότερο αρμονικά και συλλογικά. Κατά την διάρκειά αυτή της περιόδου θα μπει ανάδρομος (θα αναφερθούμε σε ειδικό άρθρο) μεταξύ 27/9 με 19/10. Μια περίοδος πολύ ευεργετική κατά την οποία θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις καταστάσεις οι οποίες δεν προχωρούν όπως θα θέλαμε. Να δούμε τί δεν λειτουργεί μέσα σε μια σχέση, μια συνεργασία, την επικοινωνία με τους άλλους. Μπορεί την κάθε πληροφορία να έχουμε την τάση να την φιλτράρουμε περισσότερο από όσο πριν ή να νιώθουμε πως εμπόδια μπαίνουν στις σχέσεις μας ωστόσο θα πρέπει να σκεφτούμε πως η ίδια η φύση του συγκεκριμένου ζωδίου, του Ζυγού, είναι περισσότερο ρομαντική και με μια τάση υπερβολής μιας και οι ιδέες του είναι για έναν κόσμο ιδανικά πλασμένο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού απέναντί σας θα κάνει την επικοινωνία περισσότερο σημαντική για εσάς. Μέχρι αρχές Νοεμβρίου θα λειτουργήσει ευνοϊκά όσο αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας δίνοντας την ευκαιρία να επεξεργαστείτε οτιδήποτε λειτουργεί ή όχι μέσα σε αυτές.

Για τους Ταύρους, την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία θα επηρεάσει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Θα μπείτε σε μια “ρουτίνα” περισσότερο ενδιαφέρουσα αλλάζοντας την καθημερινότητά σας με περισσότερο στυλ και πιο κοντά στις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Διδύμους, πολύ ευνοϊκή για εσάς η θέση του Ερμή στον Ζυγό μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Θα μπορέσετε να πάρετε χαρά μέσα από την ομορφιά, την απλότητα και θα δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες γύρω σας ώστε να είστε ευχαριστημένη/ος.

Για τους Καρκίνους, ιδιωτικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας θα επηρεάσει ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι αργές Νοεμβρίου. Θα είναι μια περίοδος όπου θα είστε ανοιχτή/ος περισσότερο στον κόσμο των ιδεών και θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι και την προσωπική σας ζωή οι οποίες θα σας ανανεώσουν.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία αλλάζει με τον Ερμή στον Ζυγό μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Οι σκέψεις, οι ιδέες και τα λόγια θα φιλτράρονται μέσα από την επιθυμία για αρμονία, δικαιοσύνη και θα φροντίσετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν καλύτερη ισορροπία μέσα αλλά και γύρω σας.

Για τους Παρθένους, θέματα αξιών κινητοποιεί ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι αρχές Νοεμβρίου και τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με αυτό που έχει πραγματική αξία για εσάς αναγνωρίζοντας το και αξιολογώντας το κατάλληλα.

Για τους Ζυγούς, τις συνεργασίες κάθε είδους σας βοηθά ο Ερμής στο ζώδιό σας να εξετάσετε μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Μια ιδανική περίοδος για να κερδίσετε μεγαλύτερη επίγνωση των ικανοτήτων και ταλέντων σας ώστε να τα προβάλλετε στο κόσμο γύρω σας με μεγαλύτερη επιτυχία.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι αρχές Νοεμβρίου θα επηρεάσει την σκέψη και τον τρόπο που επικοινωνείτε με το περιβάλλον σας. Θα κατανοήσετε καλύτερα τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και πότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το κάνετε.

Για τους Τοξότες, μέχρι αρχές Νοεμβρίου ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού σας φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους ή/και ομάδες ατόμων. Σας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείτε περισσότερο αρμονικά και να ανοίξουν νέοι δρόμοι οι οποίοι θα φέρουν επέκταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, σε επαγγελματικό επίπεδο και νέους στόχους θα εστιάσει την ενέργειά του ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι αρχές Νοεμβρίου με κέντρο εσάς. Θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε νέους παραγωγικούς τρόπους οι οποίοι υπόσχονται επέκταση ακόμη και μέσω αλλαγών που θα προκύψουν μέσα σε αυτό το διάστημα.

Για τους Υδροχόους, ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για εσάς μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Μια περίοδο κατά την οποία θα μπορέσετε να ζυγίσετε πολύ καλύτερα τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων που θα κινητοποιούνται, υπόσχοντας να μπορείτε να φέρετε επιτυχία και επέκταση.

Για τους Ιχθύες, πολύ προσωπικά σας ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι αρχές Νοεμβρίου και βαθύτερες σκέψεις προς διερεύνηση, ταξινόμηση και επέκταση. Μπορεί να δυσκολευτείτε σε πολύ πρακτικά θέματα αλλά τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο θα μπορείτε να κάνετε μια πολύ καλή εκκαθάριση και να βάλετε πράγματα σε σειρά.