ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!

Με τον Ήλιο στην Παρθένο δίνεται η ευκαιρία τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά μέσω της αντιληπτικής όρασης να μπορέσουμε να κατανοήσουμε αν κάτι είναι κατάλληλο για εμάς ή όχι από πλευράς ποιότητας. Να “καθαρίσουμε” από προηγούμενες εμπειρίες και σκέψεις που έχουν εξυπηρετήσει τη χρησιμότητά τους και πρέπει να εξαλειφθούν ώστε να δημιουργηθεί χώρος για καινούργιες εμπειρίες. Να αντιληφθούμε την νέα μορφή που έχει ο κόσμος γύρω μας και να συνδεθούμε μαζί του περισσότερο σταθερά και κυρίως χρήσιμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ήλιος με τον Άρη και για λίγες μέρες και ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη σε θέματα που αφορούν κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Να υιοθετήσετε νέες και πρακτικές μεθόδους αναδεικνύοντας και χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σας.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου θα φωτίσει τις βαθύτερες ανάγκες και το σημείο εκείνο το οποίο με προσωπική εργασία και σταθερότητα θα μπορέσετε να φτιάξετε το δικό σας δημιούργημα. Συνδυαστικά με τον Άρη και για λίγο ακόμη τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα εργαλεία προς την τελειοποίηση του.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στην Παρθένο θα φωτίσει και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την ενέργειά σας σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, την οικογένεια και το σπίτι σας. Η Παρθένος είναι ο ζώδιο της σύνθεσης και κυβερνήτης του Ήλιου σας οπότε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις βάσει τις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε πολύ πρακτικά θέματα. Η επικοινωνία και ότι αφορά το άμεσό σας περιβάλλον φωτίζετε με σκοπό να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες κρατώντας κοντά σας ότι είναι απαραίτητο και έχει πρακτικότητα.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στην ποιότητα κυρίως των πραγμάτων και των καταστάσεων γύρω σας. Ένας Ηλιακός μήνας ο οποίος θα φωτίσει για να μπορείτε να αναγνωρίζετε καλύτερα ότι είναι πρακτικό και χρήσιμο για εσάς στο παρόν και στο μέλλον σας.

Για τους Παρθένους, εκτός του Άρη και του Ερμή για λίγες μέρες ακόμη, προστίθεται και ο Ήλιος στο ζώδιο σας από σήμερα δίνοντας την πολύτιμη ενέργειά του. Η ευκαιρία να αποφορτίσετε το κεφάλι σας από περιττές σκέψεις και άχρηστα πράγματα που το μόνο που κάνουν είναι να καλύπτουν τους “κενούς χώρους” θα είναι μοναδική και πολύ χρήσιμη.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να κάνετε πολύ σημαντική δουλειά κυρίως με τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Καλό θα είναι να μην αντισταθείτε στις προτάσεις για αλλαγή που θα λάβουν χώρα τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά και να είστε ανοιχτή/ός ώστε να μπορέσει να έρθει η προσωπική αναγέννηση για εσάς.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να κάνετε μια προσωπική εκκαθάριση και ταξινόμηση των πραγμάτων και των καταστάσεων σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο. Το όραμα και η ελπίδα είναι δυνατές αλλά θα πρέπει να έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο και φωτεινό στόχο για να πάρετε χαρά και ικανοποίηση από το αποτέλεσμα και να μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στην Παρθένο θα σας διδάξει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά πρακτικό για εσάς στην ζωή σας. Μια σημαντική εξελικτική διαδικασία σύνθεσης θα λάβει χώρα αν και εσείς αφεθείτε σε αυτή την διαδικασία ή το θελήσετε με την καρδιά σας.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή η θέση του Ήλιου στην Παρθένο για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά δίνοντας ευκαιρίες να συντονιστείτε καλύτερα και να προσαρμοστείτε ευέλικτα με αυτό το οποίο είναι σημαντικό για εσάς στο σήμερα. Νέοι πιο κατάλληλοι τρόποι να τακτοποιήσετε την παρούσα “ακαταστασία” θα είναι διαθέσιμοι για εσάς.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου εξυπηρετεί και χρησιμεύει σε οτιδήποτε θέλετε να βάλετε τάξη ή να αφαιρέσετε από τη ζωή σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να δημιουργηθεί χώρος για να έρθει το νέο και περισσότερο χρήσιμο στη ζωή σας.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στην Παρθένο μπορεί να φέρει προκλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά το όφελος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαντάζεστε. Θα λειτουργήσει ως ένας καθρέφτης ο οποίος θα σας πει με αντικειμενικότητα και ευθύτητα την αλήθεια του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας δίνοντας τις απαραίτητες λεπτομέρειες, εκείνες που σας έχουν διαφύγει το προηγούμενο διάστημα.

https://astroguide.gr/