ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ!

Μέχρι 12 Αυγούστου ο Ερμής στον Λέοντα θα δώσει μεγάλη έμπνευση στις σκέψεις μας και θα μας ευεργετήσει με θάρρος. Η ελπίδα αναζωπυρώνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο συγκεκριμένο ζώδιο και φωτίζει τις σκέψεις με χρώματα ζεστά απευθείας από την καρδιά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον Ερμή στο ζώδιο το Λέοντα μπορείτε να χαρείτε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Μέχρι 12 Αυγούστου είστε σε πλεονεκτική θέση όσο αφορά ζητήματα καρδιάς και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις και σχέδια προς την κατάκτησή τους.

Για τους Ταύρους, με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα μπορείτε να πάρετε ευχαρίστηση και ικανοποίηση από πράγματα τα οποία ενεργοποιούνται σε πολύ προσωπικό επίπεδο, το σπίτι, την οικογένειά σας. Μέχρι 12 Αυγούστου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσετε με ομορφιά και χάρη ανοιχτές υποθέσεις κυρίως σε αυτούς τους τομείς.

Για τους Διδύμους, επαφές, συναντήσεις και κοντινά ταξίδια φέρνει ο Ερμής στον Λέοντα για εσάς. Μια δημιουργική περίοδος μέχρι 12 Αυγούστου κατά την οποία θα δοθούν νέοι τρόποι επικοινωνίας για την καλύτερη κατανόηση την δική σας και των συνομιλητών σας.

Για τους Καρκίνους, με τον δημοφιλή πλανήτη Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ευεργετείστε κυρίως σε οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών. Μέχρι 12 Αυγούστου μπορείτε να πάρετε την κατάλληλη βοήθεια ώστε να νιώσετε ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, με τον Ερμή στο ζώδιο σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία έρχεται μπροστά σας. Μέχρι 12 Αυγούστου ο προσανατολισμός προς οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει την δημοτικότητά σας και να ισχυροποιήσει τον τρόπο που προβάλετε τα ταλέντα σας θα είναι το κύριο μοτίβο.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία μέσω νέων σκέψεων και ιδεών να κάνετε μια σχετική αναθεώρηση ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με την ψυχική σας ισορροπία. Μέχρι 12 Αυγούστου νέα δεδομένα μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα περισσότερο σταθερή και δημιουργική.

Για τους Ζυγούς, είναι η καταλληλότερη στιγμή με τον Ερμή στον Λέοντα να ανοίξετε την καρδιά σας και να ακολουθήσετε το όνειρό σας. Μέχρι 12 Αυγούστου οτιδήποτε ανήκει στον κοινωνικό σας τομέα φωτίζεται και αυξάνετε με οφέλη προς εσάς και την παραγωγικότητά σας.

Για τους Σκορπιούς, δημιουργικές διεξόδους φέρνει ο Ερμής στον Λέοντα για εσάς. Είτε αφορά ένα επαγγελματικό θέμα είτε σε προσωπικό επίπεδο μέχρι 12 Αυγούστου ο φτερωτός Ερμής σας ψιθυρίζει στο αφτί τους τρόπους που μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Λέοντα σας ταξιδεύει σε μέρη ονειρικά μέχρι 12 Αυγούστου. Περιοχές του μυαλού σας από τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε και να αντλήσετε νέες δυνατότητες και καινοτόμες ιδέες.

Για τους Αιγόκερους, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών στο ζώδιο του Λέοντα ρίχνει φως σε βαθύτερες καταστάσεις και προσωπικές σας επιθυμίες. Μέχρι 12 Αυγούστου σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε και να εστιάσετε σε στόχους οι οποίοι πραγματικά θα σας φέρουν προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στον Λέοντα απέναντι σας, σας βοηθά στις σχέσεις, στις συνδέσεις σας, στις συνεργασίες και γενικότερα σε ζητήματα που αφορούν εσάς με τους άλλους. Μέχρι 12 Αυγούστου νέος αέρας επικοινωνίας φέρνει ανανέωση κυρίως σε αυτούς τους τομείς.

Για τους Ιχθύες, η καθημερινότητα αλλάζει με τον Ερμή στον Λέοντα φέρνοντας νέες αποχρώσεις στον προσωπικό σας καμβά. Μέχρι 12 Αυγούστου μπορείτε να κάνετε σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές, τις οποίες πιθανά διστάζατε στο παρελθόν, κυρίως στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία.

https://astroguide.gr/