ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα μας ωθεί να εστιάσουμε σε πράγματα τα οποία θα βελτιώσουν την εικόνα μας και γενικότερα τις συνδέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας. Το πλανητικό δυναμικό είναι φορτισμένο με αντίρροπες ενέργειες γιαυτό θα χρειαστεί να σταθούμε πιο επιφανειακά στα γεγονότα προσπαθώντας να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε κυρίως με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Το υπόλοιπο πλανητικό δυναμικό σας βοηθά να εστιάσετε στους τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν αυτές τις συνδέσεις, βάζοντάς τους σε εφαρμογή.

Για τους Ταύρους, αναθεωρήσεις γίνονται σήμερα σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δράσετε σχετικά με την εργασία σας ή μια καθημερινή σας ασχολία. Δώστε χώρο και χρόνο χρησιμοποιώντας τη λογική.

Για τους Διδύμους, σε ευνοϊκή θέση η Σελήνη στο Ζυγό προς εσάς σήμερα σας δίνει την δυνατότητα να εστιάσετε σε ότι μπορεί πραγματικά να σας δώσει χαρά και να αυξήσει την παραγωγικότητά σας. Καλή ημέρα για δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε διλλήματα. Θέματα σπιτιού ή πολύ προσωπικά σας ζητήματα αυτή την στιγμή θα πρέπει να τα δείτε με λογική για να βρείτε την χρυσή τομή.

Για τους Λέοντες, σήμερα θέλετε να εστιάσετε στις δικές σας ανάγκες και οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να το κάνετε. Η επικοινωνία με κάποιον τρόπο είναι πολύ ευεργετική εάν έχετε και εσείς την διάθεση να δώσετε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορεί να υπάρξουν διλλήματα τα οποία θέλουν σκέψη και ηρεμία για να τα διαχειριστείτε. Μια εσωτερική διεργασία σχετικά με τις πραγματικές σας αξίες και πεποιθήσεις θα είναι απαραίτητη και εποικοδομητική.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας προσθέτει χάρη στις κινήσεις σας σήμερα. Είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με θέματα προβολής και ότι μπορεί να αυξήσει την δημοτικότητά σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε μέσα από διάφορες δικές σας διεργασίες να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, την ιδιωτική σας ζωή ή βαθύτερες επιθυμίες σας. Η λογική σειρά και η αντικειμενική υπόσταση στα δεδομένα θα είναι οι ιδιότητες που θα σας βοηθήσουν.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα την διάθεσή σας σήμερα μπορείτε να προβείτε σε μια δραστηριότητα η οποία χρειάζεται συνεργασία για να αναπτυχθεί. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο για να ειπωθούν όλα όσα θα βοηθήσουν σε αυτή την διαδικασία και επίτευξη.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μέσα από την συνεργασία και την καλή θέληση μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Εξετάστε όλα τα δεδομένα με γνώμονα την αντικειμενική τους υπόσταση και μην αναλωθείτε σε περιττές λεπτομέρειες.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης απέναντι σας, σας ωθεί σε δημιουργικές οδούς και η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει εμπνεύσεις βοηθητικές στην πορεία της επιλογής σας. Δώστε νόημα σε κάτι που πιστεύετε και αφήστε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

Για τους Ιχθύες, αυτή την στιγμή έχετε ανάγκη να νιώσετε οικεία με κάποιον ή με κάτι το οποίο σας κινητοποιεί όμορφα συναισθήματα. Εστιάστε σε αυτή την προσωπική ανάγκη αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να σας χαλάσει την ατμόσφαιρα.https://astroguide.gr/