ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. . .

Η Σελήνη στους Διδύμους μετά το μεσημέρι μαζί με την Αφροδίτη και η θετική όψη του Ερμή με τον Κρόνο μας βοηθούν να βάλουμε μια σειρά στις σκέψεις μας και να τις κατευθύνουμε παραγωγικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε προβληματισμούς που έχετε κυρίως σε θέματα αξιών ή σύνδεσης με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας. Φίλοι ή συνεργάτες είναι υποστηρικτικοί.

Για τους Ταύρους, νέες ιδέες και σκέψεις έρχονται για ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί. Είναι μια καλή ημέρα να ασχοληθείτε την εργασία σας και να επεκτείνετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο σας φέρνουν πληθώρα ιδεών και πληροφοριών. Καλή ημέρα να εμπνευστείτε νέες παραγωγικές δράσεις για το άμεσο μέλλον σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα διάφορες σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας και προσπαθείτε να τις βάλετε σε μια σειρά. Μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία ή οι αποσπάσεις να είναι πολλές αλλά η ημέρα είναι ευνοϊκή οπότε θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Για τους Λέοντες, φίλοι, άλλοι άνθρωποι ή συνεργάτες μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά αυτή την στιγμή για κάτι που θέλετε να φέρετε εις πέρας ή σας απασχολεί. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για επικοινωνιακά θέματα.

Για τους Παρθένους, ένα εργασιακό θέμα σήμερα μπορεί να προχωρήσει με επιτυχία εάν θελήσετε να δώσετε την δυναμική σας. Καλή ημέρα για συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών και ζητήματα κυρίως επαγγελματικά.

Για τους Ζυγούς, πολύ δημιουργική ημέρα η σημερινή για οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε. Η διάθεσή σας είναι καλή και η εύνοια είναι με το μέρος σας εάν αποφασίσετε να κάνετε κάποια δημιουργική κίνηση σήμερα.

Για τους Σκορπιούς, εάν σας απασχολεί κάποιο οικογενειακό ζήτημα, σήμερα είναι ευνοϊκή ημέρα για να το ψάξετε επεκταμένα. Η επικοινωνία είναι καλή και γέφυρες μπορούν να ενώσουν αντίθετες καταστάσεις.

Για τους Τοξότες, η ημέρα είναι ευνοϊκή για καλή επικοινωνία αλλά θα πρέπει και εσείς να δώσετε χρόνο και κυρίως ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Μην περιμένετε να έρθουν όλα από τους άλλους.

Για τους Αιγόκερους, πολύ δημιουργική ημέρα για ότι αποφασίσετε να κάνετε. Η ενεργητικότητά σας μαζί με την δημιουργική σας τάση μπορούν πραγματικά να σας δώσουν χαρά σήμερα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δείτε ξανά ζητήματα που σας απασχολούν από μια διαφορετική σκοπιά. Θέματα προσωπικά ή ζητήματα που σχετίζονται με ένα δημιουργικό εγχείρημα αυτή την στιγμή μπορούν να προχωρήσουν.

Για τους Ιχθύες, θέματα σπιτιού ή οικογένειας που ενδέχεται να σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα σήμερα φαίνεται πως μπαίνουν με κάποιον τρόπο σε μια σειρά. Καλή ημέρα για σκέψεις και δράσεις που έχουν κέντρο τα προσωπικά σας.

https://astroguide.gr/