Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 30 Απριλίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;


Φούλα Γρηγοροπούλου
Ο Ήλιος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου και στις 30/4 θα βρεθεί ακριβώς πάνω στον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται και εκείνος στη 10η μοίρα του ίδιου ζωδίου. Ο Ουρανός που είναι ο πλανήτης των ανατροπών, των αλλαγών αλλά και των εκπλήξεων -είτε ευχάριστων είτε δυσάρεστων- δείχνει πως αυτές οι ημέρες μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν είτε σε προσωπικά είτε σε αισθηματικά είτε ακόμα και σε ζητήματα της καθημερινότητας.

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου αναζητά την ασφάλεια, τη σταθερότητα, την ηρεμία και τη γαλήνη, κάτι που θα έρθει σε κόντρα με τη φύση του Ουρανού που του αρέσει να δημιουργεί «χάος»! Έτσι λοιπόν είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά όλα τα παραπάνω.

Στη θετική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να παρθούν αποφάσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στο να ξεμπλοκάρουν καταστάσεις που παρέμεναν κολλημένες για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω του ότι κανείς δεν αναλάμβανε δράση σε αυτές. Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις μέσω της επικοινωνίας μας με τους άλλους ακόμα και κάποιες ξαφνικές συναντήσεις.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανόστις 30 Απριλίου 2021.
Στην αρνητική της έκφραση αυτή η όψη ενδεχομένως να δημιουργήσει μία εκρηκτική ατμόσφαιρα σε σχέσεις οι οποίες είχαν παρουσιάσει προβλήματα το προηγούμενο διάστημα. Το τεταμένο κλίμα ενδεχομένως να απομακρύνει φίλους, γνωστούς και συνεργάτες καθώς η ευκολία των ημερών θα είναι να ρίξουμε «λάδι στη φωτιά» και η δυσκολία να παραμείνουμε ψύχραιμοι απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που μας δημιουργούν εκνευρισμό.

Αν καταφέρουμε και ξεπεράσουμε την παγίδα της έντασης και των νεύρων -που φαίνεται πως θα ενισχυθούν αρκετά με αυτή την όψη- τότε είναι σίγουρο πως θα καταφέρουμε να βγούμε κερδισμένοι όχι βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό;
Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την παραπάνω όψη είναι αυτά που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου τους. Επίσης όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από την 8η και τη 12η μοίρα.

Πως επηρεάζει τα ζώδια ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό;
ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου. Είναι πιθανόν να προκύψει μία μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσεις τους πόρους σου, όμως είναι εξίσου πιθανόν να προκύψει και μία απερίσκεπτη κίνηση η οποία θα μπορούσε να σε βάλει σε έξοδα. Προσπάθησε να κινηθείς όσο το δυνατόν πιο συντηρητικά γίνεται στις οικονομικές σου διευθετήσεις, ώστε να βγεις κερδισμένος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δείχνει πως αυτές οι ημέρες ενδεχομένως να είναι γεμάτες εκπλήξεις. Μία έκπληξη μπορεί να αφορά μία προσωπική ή επαγγελματική σου σχέση, καθώς είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα εκπλήξουν τους άλλους! Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχουν κάποια ζητήματα που αφορούν σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και έχεις επενδύσει σε αυτές, απόφυγε να πράξεις παρορμητικά καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα. Αν καταφέρεις να αποφύγεις ανθρώπους και καταστάσεις που ξέρεις εκ των προτέρων πως μπορούν να σε εκνευρίσουν, τότε θα έχεις καταφέρει να μειώσεις πολύ τις πιθανότητες εντάσεων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις κάποιες σκέψεις που ενδεχομένως ούτε εσύ να μην μπορείς να συνειδητοποιήσεις από που προήλθαν. Η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη και φαίνεται πως θα κάνει δυναμική εμφάνιση μέσω αυτών που σκέφτεσαι. Δεν αποκλείεται να βρεις λύση σε κάποια ζητήματα τα οποία σε απασχολούν εδώ και καιρό και μέχρι τώρα φαίνονταν αρκετά μπερδεμένα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να αναλάβεις δράση προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να εκπλαγείς από τις κινήσεις κάποιων ανθρώπων απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα, ενδεχομένως και από τις απόψεις τους, όμως προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός με την κριτική σου καθώς αυτό θα ρίξει «λάδι στη φωτιά». 

ΛΕΩΝ

Λέων μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει τη δουλειά σε πρώτο πλάνο και δείχνει πως αυτές οι ημέρες ίσως έχουν ανακατατάξεις αλλά και νέα δεδομένα όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση, μία επαγγελματική συνάντηση η οποία δεν θα εξελιχθεί με τον τρόπο που είχες κατά νου ή κάποιες εκπλήξεις που αφορούν τη δουλειά και θα είναι θετικές για εσένα, φαίνεται πως αποτελούν τα πιθανά σενάρια αυτών των ημερών. Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις όσο γίνεται είναι να πάρεις μέρος σε διαξιφισμούς και εντάσεις καθώς αυτό θα μπορούσε να πλήξει την επαγγελματική σου εικόνα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδεχομένως να σου δημιουργήσει τάσεις φυγής τις οποίες δεν θα είναι τόσο εύκολο να διαχειριστείς και να κατευνάσεις. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως το μυαλό σου θα βρίσκεται σε μέρη «μαγικά και ονειρεμένα» ή σε ένα ταξίδι που θέλεις εδώ και καιρό να κάνεις. Όσο το φυσικό σου σώμα δεν βρίσκεται εκεί που είναι το μυαλό σου τόσο πιο πολύ θα εκνευρίζεσαι, όμως καλό θα ήταν να μην ξεχάσεις την εγκρατή φύση του ζωδίου σου και να κάνεις υπομονή καθώς τα καλύτερα έρχονται για εσένα!
ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρνει στο προσκήνιο κάποιες βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου, οι οποίες ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση. Για να κατευνάσεις τέτοιου είδους συναισθήματα είναι πολύ πιθανόν να στραφείς σε αγορές οι οποίες -λόγω του ότι θα γίνουν με παρορμητική διάθεση- αφενός μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα για το ταμείο σου αφετέρου ίσως αργότερα να αλλάξεις γνώμη για αυτές. Διευθέτησε έγκαιρα θέματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες, ώστε να μην έχεις εκπλήξεις σε αυτό τον τομέα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε αυτές και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα προσπαθούν να βρουν τρόπο να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Η αλήθεια είναι πως αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρχει μία έντονη ατμόσφαιρα σε γενικότερο πλαίσιο, η οποία δεν θα βοηθήσει στο να κρατηθούν οι ισορροπίες. Για αυτό το λόγο προσπάθησε από την πλευρά σου να μη ρίξεις «λάδι στη φωτιά» με κάτι που θα πεις ή κάτι που θα κάνεις, ιδιαίτερα σε σχέσεις που το κλίμα είναι ήδη τεταμένο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σου και ενδεχομένως να φέρει και κάποιες υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής. Αυτό δεν θα είναι ότι πιο ευχάριστο για εσένα, όμως να θυμάσαι πως είναι πολύ πιθανό να ξοδέψεις περισσότερη ενέργεια και χρόνο για να εκνευριστείς, από την ενέργεια και το χρόνο που θα χρειαστεί για να διευθετήσεις αυτές τις ξαφνικές αγγαρείες! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες ανατροπές σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, όμως αυτές δεν θα έχουν απαραίτητα αρνητικό πρόσημο. Ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις όσον αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει. Λόγω του ότι ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα νέο απρόβλεπτο έρωτα ή να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο το οποίο δεν είχες φανταστεί πως έχει συναισθήματα για εσένα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα που αφορούν δικούς σου ανθρώπους. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να δημιουργήσουν εκνευρισμό, ιδιαίτερα αν αφορούν υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι. Προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις τέτοιου είδους «εμπόδια» θα πρέπει να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και να μην αφήσεις πράγματα άνευ σημασίας να δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις σου. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου ίσως φέρει ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό σου περιβάλλον είτε έχεις να δεις καιρό. Κάποιες από αυτές τις συναντήσεις θα σου δημιουργήσουν ευχάριστα συναισθήματα, όμως δεν αποκλείεται να έχεις και ένα «τετ α τετ» με ένα πρόσωπο που δεν σου είναι και τόσο ευχάριστο. Σε κάθε περίπτωση αν κρατήσεις την καλή σου διάθεση αλλά και την ευγένεια που ούτως ή άλλως είναι έμφυτο στοιχείο του ζωδίου σου, θα είναι πολύ εύκολο να αποφύγεις τη συναισθηματική αναστάτωση και να βγεις «αλώβητος» από τέτοιου είδους καταστάσεις.

https://www.zwdia24.gr/a