ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. . .

Η Σελήνη σήμερα μαζί με την Αφροδίτη και οι θετικές τους όψεις με Άρη και Ουρανό μας παρακινούν να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση. Με την σχέση του Ερμή με τον Δία μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να αξιοποιήσουμε τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που μας δίνονται και να εκφραστούμε με ελευθερία την ίδια στιγμή που η δίψα για γνώση και ομορφιά γύρω και μέσα μας, μας σπρώχνει προς καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σημαντικές αξίες κινητοποιούνται σήμερα και νιώθετε πως μπορείτε να κινήσετε και βουνά εάν το θελήσετε. Πολύ καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σας και να βρείτε νέους τρόπους να πάρετε ικανοποίηση στον τομέα υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια.

Για τους Ταύρους, ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με θάρρος. Η ευνοική τους όψη με την Σελήνη και την Αφροδίτη εύκολα μπορεί να σας μεταφέρει σε κόσμους όπου η επέκταση, η δημιουργία και η ομορφιά μπορούν να δημιουργήσουν νέα ενδεχόμενα στο παρόν και στο άμεσο μέλλον στην ζωή σας.

Για τους Διδύμους, μπορεί τα πλανητικά δρώμενα να είναι έντονα και επεκτατικά ωστόσο χρειάζεται να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Η δυνατότητα υπάρχει και δίνεται απλόχερα αυτή την στιγμή. Εκμεταλλευτείτε και εσείς αυτή την δυναμική με όρεξη και ενθουσιασμό.

Για τους Καρκίνους, πολλά κοινωνικά δρώμενα γύρω σας, σας σπρώχνουν προς δημιουργικές κατευθύνσεις σήμερα. Ακόμη και με τα εξωτερικά δεδομένα, οι ευκαιρίες αυτή την στιγμή υπάρχουν και εσείς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες και φιλίες σας.

Για τους Λέοντες, η εργασία, η καριέρα και οτιδήποτε κινείται στις καθημερινές σας δραστηριότητες κινητοποιούνται έντονα. Ο ουράνιος θόλος είναι γεμάτος με ευκαιρίες και εσείς έτοιμη/ος να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο εάν το θελήσετε σε κάτι δημιουργικό και επεκτατικό σήμερα.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα είναι πολύ υποστηρικτικά σήμερα για δράσεις οι οποίες περιέχουν ένα καλλιτεχνικό χαρακτήρα ή σχετίζονται με παιδιά. Η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ος και κυρίως χαρούμενη/ος θα οδηγεί τις σκέψεις και τα βήματά σας σήμερα.

Για τους Ζυγούς, το σπίτι, η οικογένεια και πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα για αξιολόγηση ή τακτοποίηση. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά, το κάλλος και την γαλήνη γύρω και μέσα σας.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία σήμερα σας φέρνει κοντά με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν πολύ υποστηρικτικά και επεκτατικά. Η βοήθεια, η αλληλεγγύη και η στήριξη σήμερα έχει ευρύτερο νόημα και επεκτείνεται σε πολλούς τομείς και διάφορες κατευθύνσεις.

Για τους Τοξότες, σήμερα έρχονται ιδέες ή/και λύσεις για ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Η σύνδεση τους με τις οικονομικές απολαβές και την ασφάλεια που θέλετε να έχετε στην ζωή σας είναι δυνατή και πολύ επεκτατική σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα είναι πολύ ευνοική ημέρα για να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να δυναμώσει την αίσθηση την ασφάλεια στην ζωή σας. Λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θετικές σκέψεις μπορούν να βοηθήσουν την προβολή και εικόνα σας.

Για τους Υδροχόους, οι σκέψεις σας σήμερα παίρνουν διάφορες αποχρώσεις και εσείς καλείστε να τις συνδυάσετε δημιουργικά. Μια διαδικασία η οποία στην ουσία είναι δύσκολη αλλά τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι πολύ ευνοϊκά και θα την απλοποιήσουν.

Για τους Ιχθύες, η δημιουργικότητά σας είναι πολύ έντονη σήμερα. Εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει κοντά σε ένα όνειρο που θέλετε να υλοποιήσετε χρησιμοποιώντας την δύναμη της επικοινωνίας και αλληλοϋποστήριξης.

https://astroguide.gr/