Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου σήμερα το πρωί και η συμμετοχή του Ερμή εντείνει την πίεση των ημερών. Τα συναισθήματα διογκώνονται και είναι δυσκολότερο να παραμείνουμε σταθερά σε μια θέση και άποψη. Το στοίχημα της σημερινής Πανσελήνου είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Να φροντίσουμε τους εαυτούς μας την ίδια στιγμή που κρατάμε μια σταθερή πορεία προς την επίτευξη ενός στόχου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να νιώσετε αποσυντονισμένη/ος λόγω εξωτερικών γεγονότων ή εσωτερικών διεργασιών. Προσπαθήστε να αλλάξετε ή να διορθώσετε κάτι που αφορά έναν πολύ προσωπικό σας τομέα.

Για τους Ταύρους, ανοίξτε τον βηματισμό σας προς μια κατεύθυνση. Δεν έχει τόσο σημασία εάν θα κινηθείτε προς την μια πλευρά ή την άλλη, όσο το να κινηθείτε και να βγείτε από μια πιθανή στασιμότητα. Η επικοινωνία θα είναι βοηθητική διαδικασία.

Για τους Διδύμους, την προσωπική σας αυτονομία κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος. Ανεξάρτητα εάν αφορά την υλική ασφάλεια ή την αυτοεκτίμησή σας, ο σκοπός είναι να νιώσετε σημαντική/ός και να παράγετε έργο.

Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας σπρώχνει προς την διαπραγμάτευση. Χωρίς να χάσετε την αυτονομία σας, να μπορέσετε να συνδεθείτε παραγωγικά με τους άλλους, αυξάνοντας και βελτιώνοντας την εικόνα σας στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Λέοντες, η σημερινή Πανσέληνος σας βρίσκει να παλεύετε με τις σκέψεις σας προσπαθώντας να τις συνδυάσετε παραγωγικά. Η προσαρμοστικότητα είναι το κλειδί αλλά δεν πρέπει να φορτωθείτε έξτρα βάρος από αυτό που πραγματικά χρειάζεται ή αντέχετε γιατί θα φέρει αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αποσκοπείτε.

Για τους Παρθένους, η ενέργεια της Πανσελήνου εστιάζετε κυρίως σε ότι αφορά την συνεργασία. Είτε αφορά ένα προσωπικό σας ζήτημα είτε σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο είναι σίγουρο πως αυτή την στιγμή μπορείτε να βρείτε λύσεις ή να φέρετε πρόοδο.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος σηματοδοτεί μια στιγμή την οποία με τα ταλέντα σας μπορείτε να φέρετε προσωπική πρόοδο. Η ανάληψη ευθυνών θα υπάρξει γιαυτό ταυτόχρονα θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες τις δικές σας.

Για τους Σκορπιούς, η Πανσέληνος σήμερα σας σπρώχνει να ανακαλύψετε νέα εδάφη και νέες προοπτικές. Η πίστη στις ικανότητές σας μαζί με την υπομονή που σας διέπει και την εμπειρία που έχετε αποκομίσει, θα ανοίξουν νέους ορίζοντες ακόμη και εάν δεν είναι όλα φανερά στα μάτια σας αυτή την στιγμή.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερες επιθυμίες αλλά και φρένα τα οποία μπορεί να βάζετε η ίδια/ο ίδιος στον εαυτό σας. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα ή τις εσωτερικές κινητοποιήσεις εσείς παραμείνετε συγκροτημένη/ός και προσηλωμένη/ος στον σκοπό που έχετε βάλει χωρίς παρεκκλίσεις.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος γίνεται στον δικό σας άξονα Αιγόκερου/Καρκίνου οπότε σας επηρεάζει άμεσα. Η πρόκληση και ταυτόχρονα το στοίχημα για εσάς αφορά τον τομέα σχέσεις. Είτε αισθάνεστε πως δίνεται πολλά είτε πως παίρνετε λίγα, με θάρρος προχωρήστε στον δρόμο που έχετε χαράξει.

Για τους Υδροχόους, ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας ή την εργασία σας κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος και σας ζητείται να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Δράστε κατά περίπτωση.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να μπορέσετε να δώσετε προτεραιότητες σε θέματα που αποσκοπούν στην αυτό-εξέλιξή σας. Οι αμφιταλαντεύσεις θα υπάρχουν αλλά ταυτόχρονα η θέλησή σας θα είναι ισχυρή.https://astroguide.gr/