ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η συνάντηση της με την Αφροδίτη το βράδυ και η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα περισσότερο συναισθηματική. Η ανάγκη για αλήθεια και ποιότητα στις σχέσεις θα είναι έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα είδος επανεξέτασης λαμβάνει χώρα σήμερα. Η ανάγκη να νιώσετε κάτι δυνατό που θα διαπεράσει όλο σας το σώμα θα είναι έντονη. Ελάτε σε επαφή με όνειρα που έχουν μείνει στην άκρη.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα κινητοποιούνται απέναντι από το ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει πως παρόλο που η σταθερότητα, σας αντιπροσωπεύει απόλυτα, σήμερα η αλλαγή είναι η μόνη σταθερή αξία.

Για τους Διδύμους, η προσέγγιση σήμερα σε ζητήματα που σας απασχολούν θα πρέπει να γίνει με μεγαλύτερη ευαισθησία. Το δικαίωμα της επιλογής πάντα θα υπερτερεί με κέντρο εσάς και κανείς δεν θα σας το στερήσει, ωστόσο σήμερα καλό θα ήταν να ακούσετε πρώτα τι λέει η καρδιά σας.

Για τους Καρκίνους, η στοχοπροσήλωση είναι σήμερα σταθερή αξία. Εστιάστε σε αυτό που πραγματικά γεμίζει την ψυχή σας και σας κάνει να χαμογελάτε. Καλή ημέρα και για δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν παιδιά.

Για τους Λέοντες, έναν προσωπικό μετασχηματισμό φέρνει η σημερινή ημέρα. Πολύ προσωπικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο και μέσα από εσωτερικές δικές σας διεργασίες μπορείτε να κατανοήσετε βαθύτερα επίπεδα και αιτίες.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας με αλήθεια. Οι αξίες σας μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα και με σθένος θα χρειαστεί να τις υπερασπιστείτε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα εστιάζετε σε πράγματα τα οποία έχουν πραγματική αξία για εσάς. Ανεξάρτητα εάν πρόκειται για ένα υλικό ή συναισθηματικό ζήτημα, το σημαντικό είναι να αξιολογήσετε και να εκτιμήσετε την λειτουργικότητά του στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα δυναμώνουν την θέλησή καθώς και την αποτελεσματικότητά σας. Σήμερα είναι ιδανική ημέρα να ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να κοινοποιήσετε τις σκέψεις ή τις δράσεις σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα θέλετε να ανακαλύψετε αυτό το οποίο βρίσκεται πίσω από την φαινομενική εικόνα. Τα βαθύτερα κίνητρα και το τι μπορεί να ανακαλύψετε θα σας ιντριγκάρει.

Για τους Αιγόκερους, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνει ο ουράνιος θόλος αυτή την περίοδο. Ανεξάρτητα εάν δεν είναι όλα απόλυτα κατανοητά, είναι καλή στιγμή να αδράξετε την στιγμή και να την αξιοποιήσετε κατά περίπτωση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα έρχεστε πιο κοντά με τα συναισθήματά σας και πιθανά να νιώθετε περισσότερο δυνατή/ός. Ένα είδος κάθαρσης και ενδυνάμωσης λαμβάνει χώρα σε ασυνείδητο κυρίως επίπεδο.

Για τους Ιχθύες, θα χρειαστεί να κάνετε έναν καλό σχεδιασμό γύρω από κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή. Οποιαδήποτε στρατηγική και η ευελιξία είναι προτεινόμενες σε κάθε περίπτωση. / https://astroguide.gr/