ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΥΝΟΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ/ΔΙΑ/ΚΡΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Λίγο πριν την αυριανή Έκλειψη Σελήνης, η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σε ευνοϊκή όψη με τον Δία/Πλούτωνα/Κρόνο, μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε δημιουργικές λύσεις. Η κατεύθυνση είναι πολύ συγκεκριμένη. Να έρθουμε σε επαφή με οτιδήποτε είναι πολύτιμο για εμάς και τους τρόπους να το διατηρήσουμε στην ζωή μας καθώς και να το επεκτείνουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έρχονται σήμερα ιδέες για το πώς μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Με ποιον τρόπο μπορείτε να επεκταθείτε επαγγελματικά στο προσεχές μέλλον ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια σε υλικό επίπεδο.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας και η ευνοϊκή της σχέση με Δία/Κρόνο/Πλούτωνα, τονώνει το ηθικό σας και ανεβάζει την αυτοεκτίμησή σας. Ιδέες έρχονται για το πώς θα μπορείτε να προβάλλετε τα ταλέντα σας δημιουργικά στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Διδύμους, λίγο πριν την αυριανή Έκλειψη στο ζώδιο σας, η Σελήνη στον Ταύρο σας βάζει σε βαθιές σκέψεις. Έρχεστε σε επαφή με ότι αποτελεί σήμερα την καθημερινότητά σας και τους τρόπους που θα αλλάξετε ότι δεν σας είναι πλέον αρκετό με κέντρο την αυτονομία σας.

Για τους Καρκίνους, είναι μια καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με την δημιουργία. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα τονώνει το ηθικό σας και είναι αλήθεια η αίσθηση που έχετε, πως μπορείτε μέσα από δημιουργικά εγχειρήματα να κατακτήσετε τον κόσμο γύρω σας.

Για τους Λέοντες, θέματα εργασίας και τρόπους να την αναδείξετε δημιουργικά φέρνει στο προσκήνιο η θετική όψη της Σελήνης με τον Δία/Κρόνο/Πλούτωνα. Δημιουργικές ιδέες πλημμυρίζουν το μυαλό σας με στόχο όχι μόνο την αύξηση αλλά και την καλύτερη σύνδεση με την καθημερινότητά σας.

Για τους Παρθένους, η ημέρα δίνει απλόχερα δημιουργικές ιδέες οι οποίες μπορούν να δώσουν σχήμα και διάσταση σε ένα νέο εγχείρημα. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και χρειάζεται να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία ανεξάρτητα τις εξωτερικές συνθήκες.

Για τους Ζυγούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε από μια άλλη σκοπιά, περισσότερο ουσιαστική. Σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε που αναλώνεστε δίχως κανένα απολύτως νόημα, με κέντρο φυσικά την εξέλιξή σας.

Για τους Σκορπιούς, η επικοινωνία σήμερα είναι πολύ δυνατή και μέσω των άλλων ανθρώπων ή των συνεργασιών μπορεί να παραχθεί κάτι μεγάλο. Πάρτε τα ηνία την ίδια στιγμή που είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να φέρετε στο σήμερα της ζωή σας κάτι το οποίο θα έχει σάρκα και οστά και θα σας δώσει την ασφάλεια που ζητάτε, κινητοποιείται πολύ έντονα. Τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά οπότε παραμείνετε σε αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Αιγόκερους, δίνεται η ευκαιρία σήμερα μέσα από νέες ιδέες και σκέψεις να φέρετε στην επιφάνεια μια κατάσταση, ένα εγχείρημα το οποίο θα είναι δυνατό όχι μόνο για εσάς αλλά και για τον κόσμο. Ευκαιρίες δίνονται σήμερα να προβάλλετε την δυναμική σας.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Είναι μια πραγματικά παραγωγική ημέρα και μπορείτε με καθαρό μυαλό να ακολουθήσετε την πιο παραγωγική και αποτελεσματική οδό επίλυσης προβλημάτων.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία παίρνει τα ηνία σήμερα και μπορούν να αναπτυχθούν μέσω αυτής σκέψεις και ιδέες σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν να μην αφήσετε να χαθούν ευκαιρίες

https://astroguide.gr/