Η Σελήνη συνεχίζει στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι νωρίς το απόγευμα δημιουργώντας θετικές όψεις με τον Δία/Πλούτωνα και Κρόνο. Η ανάγκη να οριοθετήσουμε και να βάλουμε τις σκέψεις μας σε μια σειρά γίνεται επιτακτική ανάγκη, δημιουργώντας μια αίσθηση ηρεμίας και ικανοποίησης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόπους. . .

Για τους Κριούς, μπορεί ο κυβερνήτης του ζωδίου σας να είναι ακόμη ανάδρομος φέρνοντας ανακατατάξεις και αλλαγές ωστόσο η θετική σχέση της Σελήνης με τον Δία/Πλούτωνα/Κρόνο σήμερα ενεργεί πολύ βοηθητικά και αποτελεσματικά εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι μέρος της καθημερινότητάς και της εργασίας σας.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας φωτίζει περιοχές της ζωής σας οι οποίες χρειάζονται φρεσκάρισμα ζητώντας να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να νιώσετε ζωντανή/ός και ικανοποιημένη/ός. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό υποστηρικτικό σε αυτή την διαδικασία σήμερα.

Για τους Διδύμους, πολύ προσωπικά σας ζητήματα σας απασχολούν και δίνεται αυτές τις ημέρες οι ευκαιρία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες κυρίως μέσα σας. Δεν είναι εύκολη περίοδος γιατί χρειάζεται να σκεφτείτε πολλά πράγματα ωστόσο υπάρχει το δυναμικό υπόβαθρο για να νιώσετε πιο σταθερά και περισσότερο ασφαλής.

Για τους Καρκίνους, η θετική σχέση της Σελήνης με τον Δία/Πλούτωνα/Κρόνο σήμερα ενεργοποιεί το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Καλή ημέρα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να περάσετε μηνύματα τα οποία θέλετε να ακουστούν από τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε έχει αξία για εσάς στο σήμερα της ζωή σας μπαίνει σε πρώτο πλάνο και το κυριότερο είναι πως προσπαθείτε με κάποιον τρόπο να το εντάξετε ακόμη καλύτερα στην καθημερινότητά σας. Από το απόγευμα και μετά μπορείτε εάν θελήσετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας.

Για τους Παρθένους, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα εσείς σήμερα νιώθετε πως θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο. Είναι αλήθεια πως το πλανητικό σκηνικό υποστηρίζει σκέψεις και δράσεις οι οποίες έχουν δημιουργικό χαρακτήρα, με κέντρο εσάς, οπότε παραμείνετε σε αυτή την οδό.

Για τους Ζυγούς, πολλές σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας και νιώθετε πως πολλά πράγματα χρειάζεται να περάσουν πρώτα από εσάς για να μπουν σε μια σωστή κατεύθυνση και ροή. Μπορεί να ισχύει, ωστόσο είναι καλή ημέρα να δείτε και τις προσωπικές σας ανάγκες ως κύριο μέλημα σας.

Για τους Σκορπιούς, από σήμερα ξανά ο Ερμής στο ζώδιο σας φέρνει σκέψεις του παρελθόντος στο προσκήνιο, αυτή την φορά με περισσότερη σταθερότητα και βεβαιότητα. Η θετική σχέση της Σελήνης με τον Δία/Πλούτωνα και Κρόνο σας βοηθά να εστιάσετε σε ότι έχει ξεκινήσει να γεννιέται και να αναπτύσσετε μέσα από ένα σας όνειρο ή προσδοκία.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος φωτίζει βαθύτερες επιθυμίες και η Σελήνη τα φέρνει στην επιφάνεια. Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει κοινωνικό χαρακτήρα, με όποιον τρόπο μπορείτε, ανανεώνοντας προσδοκίες και αναζωπυρώνοντας βαθύτερα όνειρα.

Για τους Αιγόκερους, είναι αλήθεια πως τα πράγματα που θέλετε να κάνετε αυτή την στιγμή είναι πολλά σε σχέση με τις δυνατότητες που σας δίνονται. Ωστόσο είναι μια πολύ καλή και κυρίως παραγωγική ημέρα εάν θελήσετε να προχωρήσετε ιδέες και σχέδια προς εξωτερίκευση.

Για τους Υδροχόους, η σχέση της Σελήνης με τον Δία/Πλούτωνα και Κρόνο αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας δημιουργώντας ερωτήματα. Είναι αλήθεια πως μπορεί να είναι μια περισσότερο άβολη στιγμή για εσάς, ωστόσο η δυναμική είναι έντονη και μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και σειρά.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής ξανά στον Σκορπιό λειτουργεί ευνοϊκά προς το ζώδιο σας κυρίως αναζωπυρώνοντας την πίστη στις ικανότητές σας. Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα “σχέσεις και συνεργασίες”.

https://astroguide.gr/