Ερμής (R) τετράγωνο Κρόνος την 1//11
Από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 4 Νοεμβρίου, ο ανάδρομος Ερμής από τον διπλωμάτη Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, μια δύσκολη όψη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 25η ως την 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Για τις ημέρες αυτές κυριαρχούν οι αρνητικές και απαισιόδοξες (Κρόνος) σκέψεις (Ερμής), ενώ οι συζητήσεις γίνονται στα πλαίσια της ασυνεννοησίας (ανάδρομος Ερμής). Σε κάθε συζήτηση υπάρχει επιφυλακτικότητα και από τις δυο πλευρές και αυτό δυσχεραίνει την εξεύρεση λύσης. Μια συμφωνία στην οποία υπολόγιζες μπορεί να καθυστερήσει, ενώ ένα ταξίδι στο οποίο ήλπιζες, τελικά απέχει από τις προσδοκίες σου. Γενικότερα άλλωστε είσαι πιο εσωστρεφής και δεν μοιράζεσαι όλα όσα σκέφτεσαι.

Σε αυτή την όψη ο Κρόνος φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία σου και δυσκολεύεσαι να πείσεις τον περίγυρο ή τους συνεργάτες σου με τα επιχειρήματά σου, όμως και εσύ δεν κάνεις αρκετή προσπάθεια να δεις τις καταστάσεις με τα δικά τους μάτια, αφού δείχνεις αδιαλλαξία. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ψυχρανθείς με πρόσωπα που σε περιβάλλουν στη δουλειά, ακόμη με συγγενείς ή γείτονες, ενώ ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως απλώς θέλεις να μείνεις μόνος σου. 

Έχεις παράλληλα και κάποια ανασφάλεια, ίσως να είσαι πιο ντροπαλός από ό,τι συνήθως, όταν πας να εκφράσεις τις απόψεις σου και γι’ αυτό είναι καλύτερο να ακούσεις την άποψη ενός πιο έμπειρου προσώπου για το θέμα που σε απασχολεί. Επίσης, οι συσκευές επικοινωνίας ή το μεταφορικό σου μέσο μπορεί να σε παιδέψουν αυτές τις μέρες και οι διάφορες μικρολεπτομέρειες συντελούν στο ότι σπάνε πιο εύκολα τα νεύρα σου. Με την όψη αυτή γενικότερα το μυαλό μπλοκάρεται και χάνεις περισσότερο χρόνο από όσο θα έπρεπε καθώς ασχολείσαι με λεπτομέρειες. Γίνε λοιπόν πιο υπομονετικός και λιγότερο επικριτικός!http://astropedia.gr/