Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΜΕΧΡΙ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. . .

Κριός

Ο Ερμής ανάδρομος μπαίνει στον Ζυγό μέχρι 10 Νοεμβρίου δίνοντας την ευκαιρία να επεξεργαστείτε οτιδήποτε δεν λειτουργεί σωστά και παραγωγικά μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις, συνεργασίες και αλληλεπιδράσεις με φίλους. Απέναντι από το ζώδιο σας βοηθά μέσω της επικοινωνίας να βρείτε ισορροπίες και να δημιουργήσετε περισσότερη αρμονία. . .

Ταύρος

Ο Ερμής κατά την ανάδρομη του πορεία, αφήνει το ζώδιο του Σκορπιού και μπαίνει ξανά στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 10 Νοεμβρίου. Δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε τους κατάλληλους τρόπους ώστε να φέρετε την καθημερινότητά σας και εργασία πιο κοντά στα δικά σας γούστα και προτιμήσεις. . .

Δίδυμοι

Ο Ερμής ανάδρομος αλλάζει ζώδιο και μέχρι 10 Νοεμβρίου θα ταξιδεύει στο ζώδιο του Ζυγού. Οι αποχρώσεις θα είναι περισσότερο ανάλαφρες και μπορείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους να έρθετε σε επαφή με την ομορφιά και την απλότητα των καταστάσεων γύρω και μέσα σας. . .

Καρκίνος

Μέχρι 10 Νοεμβρίου ο Ερμής ανάδρομος θα ταξιδεύει στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας μια περισσότερο ανάλαφρη επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. Μπορεί οι σχέσεις να μπαίνουν στο μικροσκόπιο προσπαθώντας να κερδίσετε ξανά τις ισορροπίες, ωστόσο είναι μια παραγωγική φάση, την οποία χρειάζεστε για να προχωρήσετε πιο δυνατή/ός μπροστά. . .

Λέων

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Ζυγού, δίνεται η ευκαιρία να αναπροσαρμόσετε ιδέες και σχέδια που σχετίζονται κυρίως με τις συνεργασίες, την δικαιοσύνη και την αρμονία στην ζωή σας. Ο αγγελιοφόρος των Θεών σας καθοδηγεί στον δρόμο που οι αξίες για εσάς έρχονται πρώτο πλάνο. . .

Παρθένος

Ο Ερμής ανάδρομος μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 10 Νοεμβρίου δίνοντας την ευκαιρία να αναπροσαρμόσετε τα μέχρι τώρα δεδομένα σε ζητήματα που αφορούν τις αξίες και τα οικονομικά σας γενικότερα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να αναγνωρίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και τι θέλετε να πάρετε μαζί σας στα νέα ξεκινήματα που έρχονται στην ζωή σας. . .

Ζυγός

Δεν ξέρω τι κάνετε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες αυτό το διάστημα, ωστόσο ο Ερμής ανάδρομος επισκέπτεται ξανά το ζώδιο σας μέχρι 10 Νοεμβρίου δίνοντας την ευκαιρία για αναθεωρήσεις. Νέα θεμέλια μπορούν να μπουν αυτή την στιγμή έχοντας κερδίσει μεγαλύτερη επίγνωση κυρίως των αναγκών σας και το πώς θέλετε να συνδεθείτε από εδώ και πέρα με τον περιβάλλον γύρω σας. . .

Σκορπιός

Ο Ερμής κατά την ανάδρομη του πορεία φεύγει από το ζώδιο σας, μπαίνοντας στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 10 Νοεμβρίου. Ο σκοπός αυτής της κίνησης, σε ψυχολογικό πάντα επίπεδο, είναι για να μπορέσετε να απομονώσετε τον “θόρυβο” που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα γύρω σας, έχοντας χρόνο να επανατοποθετηθείτε με δύναμη και σθένος υπερασπιζόμενη/ος τις επιθυμίες σας. . .

Τοξότης

Ο Ερμής ανάδρομος μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και σας αφήνει λίγο να ησυχάσετε από τις εσωτερικές διεργασίες, μεταφέροντας τις σκέψεις και την δυναμική σας σε ένα περισσότερο κοινωνικό επίπεδο. Μέχρι 10 Νοεμβρίου σας ζητά να επανεξετάσετε ζητήματα που αφορούν άλλους ανθρώπους ή/και ομάδες ανθρώπων που συνεργάζεστε και να βρείτε με κέντρο εσάς την χρυσή τομή που θα μπορέσετε να ενώσετε τα αντίθετα. . .

Αιγόκερως

Ο Ερμής ανάδρομος επιστρέφει ξανά στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 10 Νοεμβρίου φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα κυρίως επαγγελματικά και κοινωνικά τα οποία είναι ανοιχτά τους τελευταίους μήνες. Αυτή την χρονική περίοδο δίνεται η ευκαιρία να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε καλύτερα και να έρθετε πιο κοντά στον τρόπο με τον οποίο υπόσχεται καλύτερη σύνδεση με τις φιλοδοξίες σας αλλά και τους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να τις πετύχετε. . .

Υδροχόος

Ο Ερμής κατά την ανάδρομη του πορεία περνά από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι 10 Νοεμβρίου. Αυτό το χρονικό διάστημα φέρνει γεγονότα τα οποία έχουν ενεργοποιηθεί τους τελευταίους μήνες και σχετίζονται με τα όνειρα, την ελπίδα καθώς επίσης με νομικά θέματα και σπουδές. Αναθεωρήσεις σε αυτούς τους τομείς υπόσχονται μια καλύτερη πορεία, οπότε καλό θα ήταν να μπείτε σε αυτή την διαδικασία η οποία θα φέρει μεγαλύτερη ισορροπία και συντονισμό με τις επιθυμίες σας. . .

Ιχθύες

Μέχρι 10 Νοεμβρίου ο Ερμής θα ταξιδεύει στο ζώδιο του Ζυγού κατά την ανάδρομη του πορεία και ορθόδρομος μετά τις 3 Νοεμβρίου. Πρακτικά ζητήματα που είναι ανοιχτά το τελευταίο κυρίως 3μηνο έρχονται στην επιφάνεια προς επίλυση και εκκρεμότητες με άτομα οικεία ή/και συγγενείς θα μπουν σε μια σειρά. Καλό θα ήταν να είστε δεκτική/ός σε αυτή την διαδικασία.

https://astroguide.gr/