Κριός

Νέα Σελήνη στον Ζυγό και για τις επόμενες 28 ημέρες οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι φίλοι θα είναι στο επίκεντρο με κάποιον τρόπο. Απέναντι από το ζώδιο σας, σας βάζει στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα μέσα από το πρίσμα του άλλου και να ωφεληθείτε από την συνεργασία σε τομείς που μέχρι τώρα λειτουργούσατε περισσότερο σε ατομικό επίπεδο. . .

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά να δείτε την καθημερινή σας εργασία και γενικότερα την καθημερινότητά σας από ένα άλλο πρίσμα. Αλλαγές στον χώρο θα μπορούσαν να σας κάνουν να αισθανθείτε πιο οικεία και όμορφα. Αυτό τον Σεληνιακό μήνα σας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να βελτιώσει την διάθεση σας. . .

Δίδυμοι

Μια πηγή εμπνεύσεων και ενθουσιασμού μπορείτε να βρείτε με την ένωση του Ήλιου και της Σελήνης στον ουράνιο θόλο. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε προτεραιότητες, να χαρείτε και να πάρετε ικανοποίηση από τα δημιουργήματά σας. Παρακινήστε και άλλους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τα όνειρα τους και να εκτιμήσουν την ομορφιά γύρω και μέσα τους. . .

Καρκίνος

Η σύνδεση σας με τον άμεσο περιβάλλον, το σπίτι ή/και την ιδιωτική σας ζωή αλλάξει με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Η παραγωγικότητα θα σας δώσει ικανοποίηση και θα σας δοθεί η ευκαιρία για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της εξοικείωσης. Η οικειότητα περνάς σε άλλα επίπεδα στους τομείς που σας ενδιαφέρει. . .

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανοίγει μια νέα διάσταση μπροστά σας στον τομέα επικοινωνία. Δοκιμάστε νέους τρόπους που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά με ότι αγαπάτε και γαληνεύουν την ψυχή σας. Το στοιχείο της αλληλο-σύνδεσης είναι σημαντικό για να κρατηθούν οι ισορροπίες. Πάρτε τον χρόνο σας με όλα τα ανάδρομα αυτή την στιγμή και ελάτε σε επαφή με τις κινήσεις που χρειάζονται να γίνουν από μέρους σας. . .

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με ζητήματα που σχετίζονται με την υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Είναι αλήθεια πως ότι κάνετε το κάνετε μετά από καλό προγραμματισμό και προετοιμασία ωστόσο τις επόμενες 28 ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τα οφέλη της συνεργασίας από μια άλλη οπτική. Πάντα εστιάζοντας σε ότι είναι πρακτικά εφαρμόσιμο, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο. . .

Ζυγός

Όποια αλλαγή σκεφτείτε να κάνετε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες θα είναι ευεργετική για την εικόνα και την προβολή σας. Λόγω των ανάδρομων θα πρέπει αυτές οι αλλαγές να γίνουν μετά από πολύ σκέψη και προγραμματισμό, ωστόσο η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας υπόσχεται να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους παραγωγικούς τρόπους προβολής και σύνδεσης με τους γύρω ανθρώπους. . .

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους τρόπους σύνδεσης με τους ανθρώπους γύρω σας. Να βρείτε νέους τρόπους να ανασυγκροτήσετε την ενέργεια σας και να διεκδικήσετε με περισσότερο διπλωματικό τρόπο τα θέλω σας. Υπόσχεται έναν Σεληνιακό μήνα που μπορείτε να κερδίσετε τα μέγιστα ερχόμενη/ος σε επαφή με τα ταλέντα εκείνα που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη. . .

Τοξότης

Μπορεί με τον Άρη και τον Ερμή ανάδρομους οι νέες γνωριμίες και οι άνθρωποι που μπαίνουν στην ζωή σας αυτή την περίοδο να χρειάζεται πρώτα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, αλλά η Νέα Σελήνη είναι υποστηρικτική και θα σας βοηθήσει να το πετύχετε. Οι ομαδικές δραστηριότητες και τα οφέλη της ομαδικής εργασίας είναι το κύριο χαρακτηριστικό για τις επόμενες 28 ημέρες, υλοποιώντας όνειρα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για εσάς και την κοινωνική σας ανάπτυξη. . .

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό άνθρωποι γύρω σας είναι υποστηρικτικοί και θα σας ενθαρρύνουν σχετικά με τους στόχους σας. Η ανάπτυξη σε τομείς που σχετίζονται κυρίως με την εργασία και την καριέρα σας είναι δεδομένη αρκεί να είστε διατεθειμένη/ος να βγείτε λίγο έξω από τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Το ρίσκο δεν πρέπει να είναι μεγάλο λόγω των ανάδρομων αλλά μικρό-αλλαγές σε πράγματα και καταστάσεις που το χρειάζονται θα είναι ιδανικές. . .

Υδροχόος

Η ρουτίνα γίνεται κουραστική για εσάς και είναι κάτι που το έχετε εκ φύσεων ανεξάρτητα την παρούσα φάση. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό για τις επόμενες 28 ημέρες αναπτερώνει την θέληση και την πίστη σας σε ένα ιδανικό. Μπορεί η ανάγκη σας να βγείτε εκτός συνόρων να μην είναι εύκολη λόγω των συνθηκών ωστόσο η στοχοπροσήλωση σε μια κατεύθυνση και η ταχύτητα που στοχεύετε στον προορισμό σας είναι εφικτό να αλλάξει και να πάρετε χαρά και ικανοποίηση. . .

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει με κάποιον τρόπο εξισορροπητικά. Ένα μοτίβο μπορεί να μοιάζει το ίδιο όπως το ρεφρέν ενός τραγουδιού αλλά το υπόλοιπο σκηνικό θα είναι διαφορετικό και θα έχει διαφορετικό σκοπό. Το σημαντικό για τις επόμενες 28 ημέρες είναι να κατανοήσετε το πόσο σημαντική είναι η αλληλο-σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους αγκαλιάζοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.

https://astroguide.gr/