Κριός

Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σας αφήσει την αίσθηση πως δεν γίνεστε όσο κατανοητή/ός θα θέλατε σήμερα. Γιαυτό τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε θα πρέπει να είναι περιεκτικά, στο θέμα, με όμορφο τρόπο αλλά σε σιγουριά για τον εαυτό σας και στα λεγόμενα σας. . .

Ταύρος

Η σχέση της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα δεν αφήνουν περιθώρια λάθους και αν προσθέσουμε και τον Άρη που διανύει την ανάδρομη του πορεία καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να γεφυρώσετε κενά που τυχόν υπάρχουν παρά να προβείτε σε νέες δράσεις και ενέργειες. . .

Δίδυμοι

Οι επιθυμίες σας σήμερα καλό θα ήταν να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες ειδικότερα σε οικονομικά ζητήματα. Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή πολύ εύκολα σας αποπροσανατολίζει από τον στόχο φέρνοντας απογοητεύσεις. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η δυσαρμονική σχέση της με τον Ερμή ζητά από εσάς να είστε προσεκτική/ός στα βήματα σας σήμερα. Εστιάστε σε ότι είναι αναγκαίο να γίνει και αφήστε σημαντικές συναντήσεις κυρίως, για μια άλλη στιγμή. Αφοσιωθείτε σε ότι έχει κέντρο εσάς ακόμη και αν αυτό θα μπορούσε να δυσαρεστήσει ανθρώπους που είναι κοντά σας. . .

Λέων

Σήμερα δεν μπορείτε να λύσετε τα πάντα με τον πιο εύκολο, δημοκρατικό τρόπο, όπως συνήθως κάνετε. Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή μπερδεύει τις καταστάσεις, αλλάζει τις προτεραιότητες και πιθανά ο συντονισμός με αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό για εσάς αυτή την στιγμή να είναι μια δύσκολη υπόθεση. . .

Παρθένος

Σήμερα το περίεργο θα ήταν να συμφωνήσουν οι άλλοι με τις ιδέες και σκέψεις σας. Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή δεν αφήνει ούτε εσάς να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε να μοιραστείτε, ούτε και στους άλλους να έχουν την υπομονή να σας ακούσουν. . .

Ζυγός

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που δεν είναι εύκολο να συντονιστούν οι ανάγκες σας απαραίτητα με τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας. Παρόλο που η προσωπική σας ικανοποίηση έρχεται από το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι άλλοι γύρω σας, σήμερα δεν πρέπει να σταθείτε σε αυτή την πεποίθηση. . .

Σκορπιός

Κάτι στέκεται εμπόδιο σήμερα στις σκέψεις σας ή στις δράσεις που θέλετε να κάνετε. Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή μπερδεύει το μυαλό και εύκολα χάνεται η ισορροπία μεταξύ των συναισθημάτων και της λογικής. Σκεφτείτε αρκετά πριν το κάθε βήμα σας. . .

Τοξότης

Η σχέση της Σελήνης με τον Ερμή σήμερα δεν είναι βοηθητική σε σκέψεις που αφορούν πολύ βαθιά συναισθήματα ή σε κάτι το οποίο ζητά να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες. Καλό θα ήταν να αφήσετε την ροή να σας οδηγήσει και όπου αισθανθείτε πως κάτι δεν είναι συμβατό με αυτό που θέλετε καλό θα ήταν να αλλάξετε μονοπάτι. . .

Αιγόκερως

Μια άλλη στιγμή η Σελήνη στον Καρκίνο θα σας βοηθούσε να εμβαθύνετε σε κάτι που πραγματικά θα είχατε αποτέλεσμα. Σήμερα η δυσαρμονική της σχέση με τον Ερμή δεν αφήνει πολλά περιθώρια, κυρίως για λάθη, οπότε εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό να γίνει σήμερα και αφήστε σοβαρά ζητήματα για μια άλλη στιγμή, ειδικότερα αν σχετίζονται και άλλοι άνθρωποι με τα σχέδια σας. . .

Υδροχόος

Η κατανόηση σε βαθυστόχαστα πράγματα και καταστάσεις θα είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα. Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή δεν αφήνουν χώρο για πολλές σκέψεις και ενέργειες. Προχωρήστε το πρόγραμμα σας με σύνεση. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας αλλά η δυσαρμονική της σχέση με τον Ερμή μπορεί να θολώσει τα νερά σήμερα. Ενώ θα νομίζετε πως είστε στον σωστό δρόμο να αποδειχθεί πως δεν είστε. Γιαυτό καλό θα ήταν να μην αφήσετε πολύ χώρο για αμφιβολίες και μην κάνετε κινήσεις χωρίς σκέψη

https://astroguide.gr/