Κριός

Σήμερα χρειάζεται να δώσετε προσοχή σε συζητήσεις και κινήσεις. Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει τα νερά και η σκέψη σας να μην έχει αντικειμενικό υπόβαθρο. . .

Ταύρος

Είναι σημαντικό σήμερα να κρατήσετε την ρεαλιστική σας εικόνα ενεργή και σταθερή κατά την διάρκεια της ημέρας. Η σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν δίνει καθαρή εικόνα και μπορεί το τοπίο μπροστά σας να μην είναι εύκολα “αναγνωρίσιμο”. . .

Δίδυμοι

Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές ενέργειες. Ο Ερμής κυβερνήτης του ζωδίου σας απέναντι από τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε περιττές σκέψεις και αντί να βρείτε άκρη σε κάτι που σας απασχολεί, να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο. . .

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να έχετε κατανόηση όχι μόνο προς τους ανθρώπους γύρω σας αλλά και προς εσάς την ίδια/τον ίδιο. Ενδέχεται να αισθανθείτε πως δεν μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και είστε απόλυτα δικαιολογημένη/ος με την δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του χάους. . .

Λέων

Σήμερα χρειάζεται να είστε προσεκτική/ός με φίλους, συντρόφους και συνεργάτες κυρίως όσο αφορά την επικοινωνία σας. Δεν είναι ημέρα κατάλληλη για πολλές κουβέντες και αοριστίες. Μόνο οτιδήποτε έχετε σκεφτεί καλά και έχετε πάρει τις αποφάσεις σας. . .

Παρθένος

Μπορεί να έχετε πολλά στο μυαλό σας και να πρέπει να τακτοποιήσετε θέματα στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά σήμερα χρειάζεται την μέγιστη προσοχή σας. Η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη και ιδιοτροπίες. . .

Ζυγός

Η χαρά της δημιουργίας είναι έντονη αυτή την στιγμή και μπορείτε να κάνετε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση σήμερα ώστε να χαρείτε και να πάρετε ικανοποίηση. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι αν πρέπει να δεσμευτείτε σε εγχειρήματα που χρειάζονται πολλή ενέργεια και δυναμική. . .

Σκορπιός

Το σπίτι, η οικογένεια ή προσωπικά σας ζητήματα σήμερα χρειάζονται την ενέργεια σας αλλά κυρίως την φαντασία σας. Μην αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια γιατί η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας αποδυναμώσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα. . .

Τοξότης

Η μαεστρία βρίσκεται στην εφευρετικότητα σας σήμερα. Η σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας αποσυντονίσει αν πάτε από τον περπατημένο δρόμο. Δοκιμάστε κάτι εναλλακτικό και γιατί όχι και κάτι καινούργιο, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για το λιγότερο ρίσκο. . .

Αιγόκερως

Αφεθείτε στην ροή σήμερα. Μπορεί η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα να αποσυντονίζει γενικότερα το μυαλό μας, αλλά εσείς δύσκολα θα επιτρέψετε κάτι τέτοιο να συμβεί. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω όπου νιώσετε πως δεν σας είναι κατανοητό αυτό που συμβαίνει γύρω ή μέσα σας. . .

Υδροχόος

Γενικότερα θέματα τα οποία θα κινητοποιηθούν αυτή την στιγμή θα πρέπει να τα διπλο-τσεκάρετε ώστε να είστε σίγουρη/ος πως έχετε κατανοήσει καλά. Ωστόσο είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με την εικόνα και το προφίλ σας γενικότερα. . .

Ιχθύες

Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για πολλές ενέργειες γιατί ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ποσειδώνας, έχει δυσαρμονική σχέση με τον Ερμή, κυβερνήτη του μυαλού. Οι σκέψεις είναι θολές και είναι δύσκολο να συντονιστείτε με κάτι το οποίο έχει όρια και πλαίσιο

https://astroguide.gr/