Κριός

Αφιερώστε χρόνο σήμερα να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Είναι σημαντικό να είστε μέρος ενός παιχνιδιού παρά να ηγηθείτε σήμερα. Η επικοινωνία χρειάζεται να γίνεται με ίσους όρους. . .

Ταύρος

Ένα είδος καθοδήγησης θα μπορούσε να σας βοηθήσει στα βήματα σας σήμερα. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για πολλές εξωτερικές δραστηριότητες αλλά για εσωτερικές διεργασίες σχετικά με τις πεποιθήσεις σας και τον τρόπο που θα φέρετε καλύτερα οικονομικά οφέλη στην ζωή σας στο σήμερα. . .

Δίδυμοι

Η προσωπική σας ανεξαρτησία και αυτονομία είναι έντονα κινητοποιημένες με τα σημερινά πλανητικά δρώμενα στον ουράνιο θόλο. Οι φόβοι χρειάζεται να είναι αντικειμενικοί και το θάρρος να αγκαλιάσει οτιδήποτε αληθινό νιώθετε πως θέλετε να κάνετε αυτή την στιγμή. . .

Καρκίνος

Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα για ξεκαθαρίσματα σε πολλά επίπεδα. Μια ανακατάταξη σε σκέψεις σε συναισθήματα θα είναι αποτελεσματικό γιατί θα δημιουργηθεί χώρος για νέα πράγματα να έρθουν στην ζωή σας. Παλιές πεποιθήσεις και στεγανά πρότυπα χρειάζεται να μείνουν στην άκρη, πριν αποφασίσετε να κάνετε το βήμα προς τα μπροστά. . .

Λέων

Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή για εσάς να διατηρήσετε την εικόνα που έχετε δημιουργήσει με κόπο. Νέοι άνθρωποι ή νέοι συνεργάτες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στο έργο σας. Θα ήταν καλό να κάνετε σήμερα ένα ευχάριστο διάλειμμα βάζοντας τις σκέψεις σας στο τραπέζι και βρίσκοντας τρόπους να τις υλοποιήσετε. . .

Παρθένος

Η αίσθηση της προσωπικής ευθύνης σας βοηθά αυτή την στιγμή να δημιουργήσετε την απαραίτητη δομή και σταθερότητα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια και ιδέες κυρίως σε κάτι που αφορά την εργασία σας ή κάτι πολύ προσωπικό. Ανασκουμπωθείτε δουλεύοντας προς αυτή την οδό. . .

Ζυγός

Κάποια πράγματα χρειάζονται βαθύτερη κατανόηση ώστε να προχωρήσουν παραγωγικά προς την ολοκλήρωση και σήμερα δίνεται αυτή η δυνατότητα. Αφήστε στην άκρη φόβους για το άγνωστο και στρωθείτε στην δουλειά. . .

Σκορπιός

Πολλά πράγματα έχετε ανάγκη να κατανοήσετε αυτή την στιγμή ώστε να μπορέσετε να τα εξερευνήσετε παραπάνω ή να τα επεκτείνετε προς την κατεύθυνση η οποία είναι πιο παραγωγική. Ο ψυχικός σας κόσμος είναι έντονα κινητοποιημένος και χρειάζεστε μια πυξίδα ώστε να μην χαθείτε στην διαδρομή. . .

Τοξότης

Η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ός και να λάβετε συναισθηματική τροφή από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας σήμερα θα είναι εντονότερη. Πρέπει με κάποιον τρόπο να γίνει κατανοητό πως η αφοσίωση και η στήριξη δεν είναι υποχρέωση του ενός και μόνο. . .

Αιγόκερως

Παρόλο που πιστεύετε πως ενδέχεται να μην αντέχετε άλλο την πίεση και την έντονη ενέργεια που χρειάζεται να βάζετε στην καθημερινότητά σας, δεν είναι αλήθεια. Το σθένος και η επιμονή σας θα ικανοποιήσουν τις αισθήσεις σας. Αυτό και μόνο θα σας αναζωογονήσει με κάποιον τρόπο σήμερα. . .

Υδροχόος

Σήμερα φροντίστε τον εαυτό σας, διασκεδάστε και δημιουργήστε ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας. Τα όνειρα χρειάζεται να είναι μεγάλα για να μην ξεχαστούν κατά την διαδρομή της υλοποίησης. Οι σχέσεις με τα παιδιά σήμερα ευνοούνται. . .

Ιχθύες

Η ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια είναι έντονα κινητοποιημένη σήμερα κυρίως μέσα στην οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Το σημαντικότερο σήμερα είναι να μπορέσετε να οργανώσετε και να ταξινομήσετε τις επιθυμίες και προσωπικές σας ανάγκες

https://astroguide.gr/