Στις 17/5, η τύχη μας χαμογελά! Δες πώς θα σε επηρεάσει το Τρίγωνο Ήλιου – Δια!

Ανδριάννας Σαρρή 
Αστρολόγος
Την Κυριακή 17 Μαΐου 2020, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει μία ελπιδοφόρα και ομολογουμένως τυχερή όψη Τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω!

Πολλά όνειρα και στόχοι πραγματοποιούνται, ενώ αρκετές από τις αισιόδοξες επιθυμίες μας θα εκπληρωθούν!

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δραστηριοποιηθούμε σωστά, να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να αρπάξουμε την τύχη που έχουμε δίπλα μας!

Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού, ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται θεαματικές αλλαγές στα οικονομικά σου. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση σου σε συνδυασμό με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα αυξήσει τα έσοδά σου. Αξιοσημείωτη είναι και η εύνοια στον αισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, γεγονότα και καταστάσεις που θα σου ανοίξουν νέους σημαντικούς δρόμους. Διανύεις πολύ τυχερή περίοδο για τη ζωή σου και την εξέλιξη σου γενικά, γι’ αυτό δράσε άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και απόλαυσε την μαγεία ενός κρυφού έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θετικές αλλαγές έρχονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Οι φίλοι τώρα μπορεί να σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη και παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες νέες γνωριμίες και να δημιουργήσεις ή να ενδυναμώσεις φιλίες!

ΛΕΩΝ: Θετικές εξελίξεις έρχονται στον τομέα της καριέρας και πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις κατάλληλες επαγγελματικές κινήσεις, ώστε να πετύχεις μια επιβράβευση, προαγωγή ή διάκριση. Επιτέλους αναγνωρίζεται η αξία σου και ανταμείβεσαι για τους κόπους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκυρίες σε βοηθούν να επεκταθείς σχεδόν σε ότι επιθυμείς και οφείλεις να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία, χωρίς δισταγμό. Εύνοια ιδιαίτερη υπάρχει σε επαφές, γνωριμίες και επικοινωνίες!

ΖΥΓΟΣ: Σου δίνεται η ευκαιρία να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία, να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Εύνοια υπάρχει και στην ερωτική σου ζωή και το πάθος σου θα είναι στα ύψη, προσφέροντας σου καυτές στιγμές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εύνοια και ευκαιρία θα έχεις ώστε να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις μαζί με τον σύντροφό σου για να βελτιώσετε την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος ίσως κάνεις αυτές τις μέρες μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιήσου εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου. Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και έχεις σημαντική εύνοια σε θέματα υγείας, εμφάνισης και ευεξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ετοιμάσου για καλοπέραση, απολαύσεις, έρωτα, δημιουργία και διασκέδαση. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι θα έχεις πολλές ευκαιρίες για βελτίωση του ερωτικού τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς να υλοποιήσεις με επιτυχία επιθυμίες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Κατάλληλη εποχή για συμβίωση, δημιουργία οικογένειας, αγορά ακινήτου ή ακόμα και μία επανασύνδεση!

ΙΧΘΥΣ: Ευνοούνται επικοινωνίες, σχέσεις με αδέλφια και επαφές. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και χρήσιμες γνωριμίες και χαρμόσυνες ειδήσεις και πληροφορίες.

https://www.oroskopos.gr/