Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, Κεραυνοβόλος έρωτας …

Ένα από τα μεγάλα κεφάλαια στην ζωή όλων μας είναι ο έρωτας, και ιδιαίτερα ο κεραυνοβόλος έρωτας ο οποίος έρχεται την στιγμή που δεν τον περιμένεις ή άλλες φορές όταν πιστεύεις ότι έχεις πολύ καλά τακτοποιημένη την ζωή σου σε κουτάκια.

Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχουν πολύ ενεργά η Αφροδίτη με τον Ουρανό, και πιο συγκεκριμένα όταν αυτοί οι δύο συναντηθούν σε όψη συνόδου, όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 08/03, Ημέρα της Γυναίκας, στις (4ο 01’) του Ταύρου.

Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών στο ζώδιο της ύλης και των απολαύσεων θα φέρει απρόσμενες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες με άτομα εντελώς διαφορετικά από εμάς, ευχάριστες εκπλήξεις στην ζωή μας, θα μας ωθήσει να πειραματιστούμε στον παιχνίδι του έρωτα, και θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης τον οποίο θα αποτυπώσουμε πολύ έντονα και στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ένας από τους τομείς που σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο είναι τα οικονομικά σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική επιτυχία η οποία θα έχει πολύ θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας εισβάλει και πάλι στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικές γνωριμίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, έχει σκοπό να σας ανανεώσει. Μια απρόσμενη γνωριμία θα σας βγάλει από το τέλμα και θα φέρει ένα αέρα ανανέωσης στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά πράγματα νιώθετε ότι μέσα σας αλλάζουν . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να προχωρήσετε σε εσωτερικές αλλαγές, ενώ είναι πιθανό να παρασυρθείτε στα δίχτυα ενός απαγορευμένου έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη κοινωνική ζωή έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ η επαφή σας με άτομα τα οποία έχουν διαφορετική νοοτροπία από εσάς θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε αρκετές από τις παγιωμένες σας πεποιθήσεις.

ΛΕΩΝ

Πολύ σημαντική για εσάς είναι η εικόνα σας αλλά και η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αφορμή για αλλάξετε ουσιαστικά την ζωή σας, για παράδειγμα για χάρη ενός νέου έρωτα είναι πιθανό να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα τυχεροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερη ορμή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ερωτευτείτε παράφορα ένα άτομο από άλλη χώρα ή να ζήσετε μια έντονη ερωτική εμπειρία σε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι με τα οικονομικά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις εντελώς ξαφνικά στα οικονομικά σας μέσω μιας νέας συνεργασίας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο η ερωτική σας διάθεση θα ανέβει ξαφνικά,

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας από τους τομείς που σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας , θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, όπως για παράδειγμα μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει ή μια επαγγελματική συνεργασία που θεωρούσατε ότι τελείωνε θα αναθερμανθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα θα γίνεται από εδώ και στο εξής η καθημερινή σας ζωή.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει απρόσμενα ευχάριστες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα συνάδελφο σας , ενώ άλλοι είναι πιθανό να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας οι οποίες θα βγάλουν στην επιφάνεια ένα διαφορετικό πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεμάτοι ενέργεια και καλή διάθεση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που αναπτύσσετε τα σχέδια σας, και να γίνετε πιο τολμηροί . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ανατροπή θα έρθει στην ζωή σας με ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικογενειακές σας σχέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε με τον πιο ευχάριστο τρόπο τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και στα οικονομικά της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας κάθε άλλο παρά ευπρόσδεκτη είναι για εσάς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να σας βγάλει από το τέλμα, γεγονός που θα σας γεμίσει χαρά. Η ξαφνική συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό ή μια πρόσκληση για ταξίδι θα επαναφέρουν και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv