Σεβασμό στα ψυχολογικά ή σωματικά τραύματα και τον χρόνο επούλωσης που χρειάζεται μια πληγή…Σεβασμό στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου..

Σεβασμό στην διαφορετικότητα…
Σεβασμό στις ιδέες…
Σεβασμό στα συναισθήματα τα δικά σου και του άλλου…

Τι θα πρέπει να σκεφτείς:
Τί δεν έκανες ενώ έπρεπε να κάνεις;
Τί δεν σκέφτηκες ενώ θα έπρεπε να σκεφτείς ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Τί είναι αυτό που επιμένεις να είσαι άκαμπτος ενώ όλα γύρω σου αλλάζουν ή που λειτουργείς ακόμα ανώριμα επιμένοντας σε μια ουτοπία.

Αναλυτικά στα ζώδια:

Κριός

Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων για τον επόμενο Ηλιακό μήνα η φαντασία και η οφθαλμαπάτη, ο πόνος και η θεραπεία παίζονται στα αντίθετα σαν το εκκρεμές. Εκεί που μοιάζει να μην βρίσκεις τρόπο διαφυγής, εκεί που ακόμα και η ανακωχή φαίνεται αδύνατη, εκεί που μέσα από συναισθηματικές προκλήσεις δυσκολεύεσαι να είσαι σε επαφή με την πραγματικότητα, εκεί βρίσκεις αρετές που κρύβονταν πολύ βαθιά μέσα σου. . .

Ταύρος

Ο Ήλιος στους Ιχθύες ζωντανεύει τις επιθυμίες σου και σε συνδέει με τις ελπίδες που έχουν χαθεί τον τελευταίο χρόνο. Είναι σίγουρο πως θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά σε αυτές και θα αναζωπυρωθεί το όραμα για μια καλύτερη σύνδεση με νέους ανθρώπους και άτομα που μοιράζεστε κοινούς στόχους. . .

Δίδυμοι

Θέματα καριέρας και εργασιακά ζητήματα τώρα φωτίζονται και παίρνουν αποχρώσεις πιο όμορφες στα μάτια σου. Οι ανάγκες σου σε αυτούς τους τομείς αλλάζουν και νιώθεις πως η σύνδεση χρειάζεται να γίνεται σε πολλά επίπεδα ώστε να έρθει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Συνειδητοποιείς πως εκτός από την εξυπνάδα και την ευελιξία, η συμπόνια και η αγάπη για το αντικείμενο, έχουν την μεγαλύτερη αξία. . .

Καρκίνος

Μπορεί να βλέπεις τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά πρέπει να έχεις κατά νου πως ο Ήλιος στους Ιχθύες συνδέεται με την φιλοσοφία, τον Εσωτερισμό, την Συνειδητότητα, το Ασυνείδητο. Οπότε η συγκεκριμένη διέλευση του Ήλιου μπορεί να σου δώσει φώτιση για κάτι βαθύτερο, την έμπνευση για κάτι ανώτερο, την επιθυμία για την πραγματοποίηση ενός προσωπικού σου οράματος. . .

Λέων

Ο Ήλιος φωτίζει, φορτίζει ενεργειακά, δυναμώνει αλλά κυρίως εμβαθύνει. Μπορεί ο πλανήτης που σχετίζεται με το μυαλό να είναι ο Ερμής ωστόσο ο Ήλιος είναι αυτός που φωτίζει τον δρόμο, ρίχνει φως εκεί που δεν μπορείς να δεις και η διέλευση στο ζώδιο των Ιχθύων μόνο όφελος μπορεί να σου φέρει, φωτίζοντας τον δρόμο προς τις βαθύτερες σου επιθυμίες. . .

Παρθένος

Σχέσεις και συνεργασίες φωτίζει ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων και σε βοηθά να κάνεις συνδέσεις αληθινές με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση σου και να πάρεις χαρά σε αυτόν τον τομέα. Αυτή την στιγμή μπορείς να δεις τους άλλους με τα μάτια της καρδιά σου και να εμβαθύνεις κατανοώντας τι πραγματικά έχεις ανάγκη και πως μπορείς να το έχεις στην ζωή σου. . .

Ζυγός

Ο Ήλιος στους Ιχθύες κινητοποιεί ζητήματα στην καθημερινή σου ζωή και ρουτίνα. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα ή θα αισθανθείς την ανάγκη να βάλεις νερό στο κρασί σου για να διατηρήσεις τα ήδη υπάρχοντα ή θα αναζητήσεις νέους δρόμους και νέες δημιουργικές διεξόδους ώστε να νιώσεις ποθητός/ή και χαρούμενος/η. . .

Σκορπιός

Μια διαδικασία αληθινή και χρήσιμη σου προσφέρει ο Ήλιος για όσο θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται πάντα με τον εύκολο τρόπο, διότι είναι ανάλογη με το πόσο γειωμένος/η και αληθινός/η είσαι με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Είναι σημαντικό να κοιτάξεις με τα μάτια της Ψυχής σου και είναι σίγουρο πως θα οδηγηθείς μέσω του ασφαλέστερου δρόμου ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες σου. . .

Τοξότης

Προσωπικά ζητήματα, το σπίτι και την οικογένεια σου φωτίζει ο Ήλιος στους Ιχθύες για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. Είναι ιδανική στιγμή να προσθέσεις εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο ασφαλής και δημιουργικός/ή σε έναν χώρο ο οποίος θα είναι ακριβώς όπως τον έχεις ονειρευτεί. . .

Αιγόκερως

Τις επόμενες μέρες όσο εύκολη θα είναι η πρόσβαση στον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας τόσο δύσκολη είναι η συνειδητοποίηση πως όταν η φαντασία είναι αχαλίνωτη σαμποτάρει την γήινη πραγματικότητα. Η σκέψη σου με τον Ήλιο στους Ιχθύες γίνεται πιο ραφιναρισμένη και η σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους γίνεται περισσότερο ανθρώπινη, ζεσταίνοντας περισσότερο την καρδιά σου. . .

Υδροχόος

Tί είναι αυτό που σαμποτάρει την υλοποίηση της επιθυμίας σου; Είναι ένα από τα ερωτήματα που θέτει ο Ήλιος στους Ιχθύες και θα σε απασχολήσει τον επόμενο Ηλιακό μήνα. Ο σεβασμός στις επιθυμίες σου είναι ο βασικός τρόπος για να φέρεις την υλική και συναισθηματική ασφάλεια που επιζητάς και είναι σίγουρο πως αυτή την χρονική στιγμή θα σου δοθούν ευκαιρίες να αναλογιστείς το δικό σου μερίδιο ευθύνης, να το αποδεχθείς και να το αλλάξεις στάση. . .

Ιχθύες

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου εκτός από τα γενέθλια σου θα σου φέρει και την ευκαιρία για μια νέα αρχή σε θέματα δημιουργίας. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνεις νέα σχέδια και να βάλεις ένα πλάνο με στόχο τις βαθύτερες σου επιθυμίες και κυρίως να σκεφτείς τρόπους πώς να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Χρόνια σου πολλά!

https://astroguide.gr