Ο πιο διάσημος πλανήτης, ο φτερωτός Ερμής, μπαίνει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων ταυτόχρονα με τον Άρη που αυξάνει την δυναμική του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Για τις επόμενες 3 εβδομάδες περίπου η σκέψη μας πηγαίνει προς τα μέσα, αναμοχλεύοντας γεγονότα και καταστάσεις που έχουν συμβεί κυρίως τους τελευταίους μήνες. Ο σκοπός είναι να επανεξετάσουμε όλα εκείνα που δεν είχαν την κατάληξη που θέλαμε ή που έχουν μείνει ως εκκρεμότητες.

Η επικοινωνία γίνεται περισσότερο πολύπλοκη και ενδεχομένως προκύψουν κάποια λάθη. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε ότι ξεκινάμε αυτή την στιγμή γιατί ενδέχεται να μην είναι ο καταλληλότερος χρόνος και εμπόδια να βρεθούν στο δρόμο μας.

Δεν υπογράφουμε σημαντικά έγγραφα και συμβάσεις καθώς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας, ότι σχετίζεται με ταξίδια, την επικοινωνία και τις εμπορικές συναλλαγές κάθε είδους, ακόμη και αγορές μέσω διαδικτύου.

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής θα κινηθεί σε πολύ προσωπικούς τομείς της ζωής σου. Σκέψεις και συναισθήματα που έχεις κάνει και έχεις νιώσει τους τελευταίους μήνες έρχονται στην επιφάνεια για επαναξιολόγηση. Οτιδήποτε έχεις κρύψει, ιδιαίτερα από τον ίδιο σου τον εαυτό τώρα θα έρθει στην επιφάνεια ώστε να έρθεις σε επαφή και να ξεκαθαρίσεις όσα νιώθεις. Τις επόμενες 3 εβδομάδες θα χρειαστεί να παραμείνεις ευέλικτος/η και να προσπαθείς να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι. Είναι σημαντικό για την ψυχική σου κυρίως υγεία. . .

Ταύρος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε κοινωνικά θέματα και αλληλεπιδράσεις με ανθρώπους που θα έχει ως αποτέλεσμα να διευρύνεις το μυαλό σου κερδίζοντας περισσότερη γνώση και αυτοπεποίθηση ακόμη και μέσα σε ομάδες. Οι απόψεις σου είναι ισχυρές ώστε εύκολα να αλλάξουν ωστόσο για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις για τις πεποιθήσεις σου και να ενισχυθεί το όραμα και η πίστη σου σε αυτό. . .

Δίδυμοι

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει κυρίως εργασιακά θέματα, θέματα καριέρας και το κοινωνικό σου προφίλ. Τώρα μπορείς να αναθεωρήσεις κινήσεις που έκανες τους τελευταίους κυρίως μήνες και να εξελίξεις την κοσμοθεωρία σου. Για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα χρειαστεί να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό και να τηρείς τις προθεσμίες. Διπλο-ελέγχεις οτιδήποτε αφορά την δουλειά σου πριν πάρεις αποφάσεις. . .

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει προκλήσεις σε διάφορους τομείς και θα σε βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσεις την στάση στου απέναντι σε πολλά θέματα, που έχουν προκύψει κυρίως τους τελευταίους μήνες. Για τις επόμενες 3 εβδομάδες περίπου θα χρειαστεί μεγαλύτερη λεπτότητα όταν θελήσεις να περάσεις τα μηνύματα σου κυρίως αν αφορούν παγιωμένες πεποιθήσεις και την πολιτική. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να οργανώσεις ταξίδια αυτό το διάστημα. . .

Λέων

Πολύ προσωπικά σου θέματα κινητοποιεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή και θα νιώθεις πως όλα βρίσκονται στο μικροσκόπιο. Η αλήθεια είναι πως είναι μια δική σου εσωτερική ανάγκη που αυτή την στιγμή βρήκε πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθεί. Για τις επόμενες 3 εβδομάδες καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτός/ή σε οτιδήποτε έρχεται στην επιφάνεια με σκοπό να γίνει ένα είδος μετασχηματισμού. Ειδήσεις από συγγενείς και σχέσεις μαζί τους μπορεί να φέρουν προκλήσεις και να σε αναστατώσουν. . .

Παρθένος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή κινητοποιεί θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είναι εύκολη περίπτωση για σένα το επόμενο διάστημα από την στιγμή που ο Ερμής βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σου κατά την ανάδρομη κίνηση του. Πολλά πράγματα που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα θα αναθεωρηθούν μέσα από προκλήσεις γιαυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή. Για τις επόμενες 3 εβδομάδες μπορεί να μάθεις νέα ή να εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν ώστε να επανεξεταστούν οι συμφωνίες που έχετε κάνει σε παρελθόντα χρόνο. . .

Ζυγός

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον τομέα καθημερινότητα, εργασία και υγεία φέρνοντας γεγονότα και καταστάσεις στην επιφάνεια ώστε να σου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσεις και να επανεξετάσεις αυτούς τους τομείς. Ο σκοπός είναι να οργανωθείς με τέτοιον τρόπο ώστε να κάνεις τον χώρο περισσότερο δικό σου, περισσότερο φιλόξενο και να φτιάξεις την καθημερινότητα σου όπως εσύ θα νιώθεις πιο άνετα. Τις επόμενες 3 εβδομάδες έρχονται προκλήσεις ακριβώς για να φέρεις αυτές τις αλλαγές. . .

Σκορπιός

Εμπνεύσεις φέρνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις ξανά κρυφά ταλέντα και δεξιότητες. Ο έρωτας μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση ή να σκεφτείς πως ήρθε η ώρα να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπάει ξανά δυνατά. Για τις επόμενες 3 εβδομάδες σχεδίασε το πρόγραμμα σου βάσει της προσωπικής σου ανάγκης να πάρεις χαρά. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για σένα αυτή την στιγμή. . .

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή κινητοποιεί θέματα στην προσωπική σου ζωή και την οικογένεια. Αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα για αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς ξανά ζωντανός/ή και χαρούμενη σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με ότι δεν λειτουργεί καλά αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Οι επόμενες 3 εβδομάδες δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και θα χρειαστεί να δώσεις την προσωπική σου μάχη σε αυτούς τους τομείς. Ιδανική στιγμή να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου. . .

Αιγόκερως

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή καθιστά δύσκολη οποιαδήποτε επικοινωνία θα έχεις για τις επόμενες 3 εβδομάδες. Καλό θα ήταν να διπλο-τσεκάρεις ότι αφορά τα μέσα που χρησιμοποιείς για την καθημερινή σου επικοινωνία όπως τηλέφωνα, υπολογιστές, μηνύματα και να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας. Οι συναντήσεις επίσης μπορεί να έχουν προκλήσεις, οπότε ελέγχεις τα ραντεβού σου και επιβεβαιώνεις διπλά τα σχέδια και την πορεία σου. Απέφυγε ταξίδια αυτό το διάστημα και σημαντικές οικονομικές συναλλαγές. . .

Υδροχόος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή εστιάζει σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθεις αντιμέτωπος/η με ότι σημαίνει αυτό για σένα στο προσωπικό σου σενάριο. Ωστόσο για τις επόμενες 3 εβδομάδες έλα σε επαφή με τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Αυτά είναι που πρέπει να ενισχυθούν ώστε να μπορέσεις να μπεις δυναμικά στον εργασιακό χώρο και να αυξήσεις το εισόδημα σου. . .

Ιχθύες

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή επικεντρώνεται στην εικόνα που προβάλεις στους ανθρώπους γύρω σου. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου μπορεί να κλονιστεί ή να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου. Τις επόμενες 3 εβδομάδες θα σου δοθεί η ευκαιρία να σεβαστείς τα θετικά σου χαρακτηριστικά και να προβείς σε αλλαγές που είναι πραγματικά απαραίτητες για την προσωπική σου εικόνα

https://astroguide.gr/