Η Σελήνη στον Σκορπιό γεμίζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με έντονα βαθιά συναισθήματα. Υποστηρικτική η θετική της όψη με τον Ερμή η οποία βάζει σε κανάλι την σφοδρότητα (χαρακτηριστικό του Σκορπιού) με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο μας άνθρωπο την ίδια στιγμή που προσπαθούμε να δούμε κάτω από το κέλυφος τις προθέσεις του. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην επαναπαυτούμε γιατί ο Ερμής σε λίγες ημέρες μπαίνει ανάδρομος και η επιρροή του ήδη έχει αρχίσει να θολώνει το τοπίο.

Κριός

Ένα οικονομικό θέμα σκέφτεσαι σήμερα ή κάτι που αφορά τις αξίες ή τις κατοχές σου γενικότερα μπορεί να σε απασχολήσει. Εάν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι άμεσα επειδή επείγει μπορείς να το κάνεις τώρα διαφορετικά μπορείς να περιμένεις. Είναι σίγουρο πως θα βρεθεί η ευκαιρία να το ξανασκεφτείς. . .

Ταύρος

Ο προσανατολισμός σου αυτή την στιγμή δείχνει να βρίσκει στόχο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Έχεις ανάγκη να ανανεώσεις τον αέρα και να κάνεις πιο ειλικρινείς δεσμεύσεις. Είτε αφορά προσωπικές σχέσεις είτε κοινωνικές η ελευθερία κινήσεων παίζει σημαντικό ρόλο και είναι αυτό που πρέπει να φροντίσεις να έχεις μέσα σε αυτές. . .

Δίδυμοι

Η ανάπτυξη σε κάτι που σε ενδιαφέρει είναι τώρα πιθανή και μπορείς να βρεις μεθόδους να ανανεώσεις τον τρόπο που συνδέεσαι με το περιβάλλον και επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους. Κάτι ξαφνικό μπορεί να σε αποπροσανατολίσει αλλά θα είναι για λίγο μέχρι να βρεις πάλι με ευελιξία τις ισορροπίες σου. . .

Καρκίνος

Η μέρα προσφέρεται για να χαλαρώσεις και να χαρείς με τον άνθρωπο σου ή με φίλους που αγαπάς και σε νοιάζονται. Ωστόσο υπάρχει μια εσωτερική διαταραχή και μπορεί να νιώσεις μπερδεμένος/η σχετικά με το τι πραγματικά νιώθεις μπροστά σε ένα απρόβλεπτο γεγονός ή μια αίσθηση που μπορεί να έχεις σήμερα. Εστίασε μόνο σε σημαντικά πράγματα και σε ότι σε κάνει να αισθάνεσαι χαρά σήμερα. . .

Λέων

Οι επαφές και οι αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους σήμερα μπορούν να πάνε την σχέση σας ένα επίπεδο πιο βαθιά και να γίνουν ουσιαστικά βήματα. Η οικειότητα λαμβάνει χώρα όταν μπορείς να είσαι ήρεμος/η και σε επαφή με τα αληθινά συναισθήματα σου. Χαλάρωσε και απόλαυσε την βραδιά. Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι παρέα με ανθρώπους που έχεις στην καρδιά σου και είναι σίγουρο πως θα πάρεις ικανοποίηση και αγάπη σήμερα. . .

Παρθένος

Οι ανταγωνισμοί μπαίνουν στην άκρη σήμερα και οι πλανητικές επιρροές σε βοηθούν να διατηρήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα γύρω σου. Είσαι σε επαφή με το τι διαδραματίζεται μέσα σου και πως μπορείς να κοντρολάρεις τα συναισθήματα που νιώθεις. Αυτό είναι που σου φέρνει επικοινωνιακές δεξιότητες σήμερα με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις περιστάσεις. . .

Ζυγός

Παρόλο που έχεις την τάση να εστιάσεις σε πρακτικά ζητήματα σήμερα είσαι ταυτόχρονα και σε θέση να είσαι σε επαφή με τις ανάγκες των ανθρώπων που έχεις δίπλα σου. Είναι πολύ σημαντικό και δεν υπάρχει κάτι που σε περιορίζει από το να προγραμματίσεις με τέτοιο τρόπο τα πράγματα σήμερα ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα μαζί με τον υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να θέλεις να έχεις τον έλεγχο σε ότι κινείται γύρω σου. Ο εσωτερικός αναβρασμός είναι έντονος αλλά είσαι σε θέση να κοντρολάρεις την κατάσταση και τις ψυχικές σου φορτίσεις με παραγωγικό τρόπο. Το μόνο που μπορεί να σε ταράξει είναι να μην ειπωθεί η αλήθεια για κάποιον λόγο, οπότε προσπάθησε να αποφύγεις ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων πως μπορεί να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου. . .

Τοξότης

Θέλεις να κουνήσεις τα νερά και νιώθεις πως οτιδήποτε είναι λιμνασμένο μπορεί να είναι και επικίνδυνο πια για σένα. Είναι αλήθεια και το νιώθεις πως χρειάζεται να γίνουν αλλαγές και να βελτιώσεις κυρίως πράγματα που θα κάνουν καλύτερη και περισσότερο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου. Βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα δίνοντας ταυτόχρονα ιδέες για το άμεσο μέλλον. . .

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να θέλεις να αποσυρθείς και να περάσεις ένα ήρεμο και ήσυχο βράδυ αλλά τελικά θα δεις πως θα πάρεις χαρά και ικανοποίηση από την επαφή με ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι. Μέσα από φιλικές συζητήσεις υπάρχει η δυνατότητα να διασκεδάσεις και να εκφραστείς δημιουργικά. Καλό θα ήταν να αποδεχθείς την πρόσκληση. . .

Υδροχόος

Σκέψεις ή και γεγονότα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν σήμερα. Είτε βαθιές σκέψεις έρχονται αυτή την στιγμή στην επιφάνεια είτε κινητοποιούνται εξωτερικά γεγονότα είναι σημαντικό να είσαι σε επαφή με την πραγματικότητα ακόμη και αν δεν είναι τόσο ευχάριστη. Δεν είναι όλα τέλεια αλλά μπορούν να γίνουν, αρκεί να το θελήσεις. . .

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια ημέρα που μπορείς να επωφεληθείς και να περάσεις όμορφα αν τελικά επιλέξεις να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι. Καλό θα ήταν να παραμείνεις ανοιχτός/ή σε προσκλήσεις και όποιες ευκαιρίες προκύψουν ακόμη και τελευταία στιγμή. Έκφρασε τον εαυτό σου με ειλικρίνεια και πέρασε όμορφα

https://astroguide.gr/