Αστρο - Τip για σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι προοπτικές φαίνονται συμφέρουσες, οπότε, μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη λύση στο πρόβλημά σου την ξέρεις μόνο εσύ, απλώς πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να λειτουργήσεις ψύχραιμα και όχι παρορμητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρε το χρόνο σου και ανασύνταξε τις δυνάμεις σου. Η απόσταση από τη ρουτίνα σήμερα, εφόσον αυτό είναι εφικτό, μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εσωτερική ταραχή που έχεις τείνει να εκδηλώνεται με έντονο τρόπο. Πρέπει να περιορίσεις τις “εκρήξεις”, καθώς είναι πολύ πιθανό να φέρουν απροσδόκητα αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μη δημιουργείς συγκρούσεις μέσα στο σπίτι, τη στιγμή που η αρμονία και η ισορροπία είναι τα ζητούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκράτησε τα νεύρα και κάνε υπομονή μέχρι αύριο που η μέρα είναι σαφώς ευνοϊκότερη.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα δεν ενδείκνυται για τελεσίδικες αποφάσεις και είναι γεγονός πως ούτε εσύ έχεις την ψυχραιμία σήμερα να σκεφτείς καθαρά. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εφόσον χρειάζεσαι χώρο και χρόνο διεκδίκησε τα πιο ήπια. Η επαναστατική σου διάθεση ενδέχεται να οδηγήσει σε ρήγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν μπορείς παρά να υπομείνεις αυτή την κατάσταση. Αύριο τα πράγματα θα είναι καλύτερα, αρκεί μέχρι τότε να μην έχεις “αρπαχτεί” με όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να περιορίσεις το αίσθημα πανικού που σε καταλαμβάνει σήμερα και να κινηθείς με γνώμονα τη λογική. Πάρε το χρόνο σου και πράξε αύριο πιο ψύχραιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προβλήματα που αναδύονται στη δουλειά ζητούν την προσοχή και τη συνδρομή σου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να αποδώσει, κάνε λίγη υπομονή και οι απαντήσεις που χρειάζεσαι θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή.

ΙΧΘΥΣ

Αντιμετώπισε τις αποκαλύψεις με ψυχραιμία. Σου αρέσει από τη φύση σου να διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου, γιατί να αλλάξεις τώρα στάση;

Από την Σταυρούλα Καστρίνη - https://www.oroskopos.tv