Η δημιουργική ένωση της Σελήνη στον Ζυγό με τον Ήλιο στον Υδροχόο μας δίνει την δυνατότητα να σκεφτούμε και να ενσωματώσουμε ιδέες και σκέψεις του τελευταίου διαστήματος παραγωγικά στην ζωή μας. Η σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να κινητοποιήσει φόβους και ανασφάλειες βάζοντας φρένο σε αυτή την φωτεινή διαδρομή του νου αλλά είναι σίγουρο πως με ενήλικη στάση και βοήθεια από έμπειρους ανθρώπους μπορούμε να καταφέρουμε την υλοποίηση τους.

Κριός

Σήμερα προσπάθησε να φτιάξεις το πρόγραμμα σου βάσει της ανάγκης σου να ενισχύσεις τις σκέψεις σου και να επενδύσεις σε κάτι μακροχρόνιο και όχι τόσο άμεσο. Η αίσθηση πως κάτι σε κρατά πίσω αντικειμενικά ισχύει και η αποθάρρυνση μπορεί να λάβει χώρα. Κράτησε ψηλά το κεφάλι όπως συνηθίζεις και σκέψου πως τα μεγάλα έργα δεν φτιάχνονται μέσα σε μια μέρα. . .

Ταύρος

Η πίστη σε αυτό που κάνεις είναι το κλειδί ώστε να μπορέσεις να το υλοποιήσεις. Ανεξάρτητα τα εμπόδια που μπορεί να έχεις μπροστά σου είναι αλήθεια πως όσο μεγαλύτερο είναι το εγχείρημα που προσπαθείς να πετύχεις τόσο περισσότερη ενέργεια και υπομονή χρειάζεται να έχεις για να φτάσεις στην επίτευξη. Μην αποθαρρύνεσαι και με σθένος συνέχισε στον δρόμο που είσαι κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές όπου χρειάζεται. . .

Δίδυμοι

Σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να σε απασχολήσουν σήμερα και είναι ευκαιρία να δεις πως μπορείς να τις βελτιώσεις όπου υπάρχει χώρος για επέκταση ή να προχωρήσεις μόνος/η στην πορεία σου. Μπορεί να ακούγεται τελεσίδικο ωστόσο είναι αλήθεια πως οι υποχωρήσεις πρέπει να γίνονται μόνο όταν υπάρχει ενήλικος στόχος, οπότε και η υποχώρηση θα είναι ενήλικη. . .

Καρκίνος

Το εργασιακό σου πρόγραμμα φαίνεται απαιτητικό σήμερα ωστόσο θα είναι εποικοδομητικό και θα χαρείς με το αποτέλεσμα που θα φέρεις. Η προσπάθεια που χρειάζεται να κάνεις θα είναι αρκετά μεγάλη και παρόλο που θέματα προσωπικά μπορεί να σου παίρνουν αρκετή ενέργεια χρειάζεται να είσαι παρόν/παρούσα εκεί που σου ζητείται. Αν νιώθεις κούραση κάνε μικρά διαλείμματα κατά την διάρκεια της ημέρας. . .

Λέων

Για να μπορέσεις να νιώσεις χαρά και ικανοποίηση σήμερα χρειάζεται να ασχοληθείς μόνο με ότι σου τραβάει την προσοχή και το οποίο έχει δημιουργική προοπτική. Δεν είναι κατάλληλη μέρα να ασχοληθείς με τα τρέχοντα και υποχρεώσεις που θα σε γεμίσουν μόνο το μυαλό. Η δημιουργική έκφραση σου αυτή την στιγμή είναι πολύ ενεργή για να την σπαταλήσεις. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να κοιτάξεις κάτι το οποίο ζεις και βιώνεις καθημερινά και σε έχει κουράσει, από μια άλλη οπτική και να αισθανθείς τελείως διαφορετικά. Τί είναι αυτό στην προσωπική σου κυρίως ζωή, στον ιδιωτικό σου χώρο ή στην οικογένεια σου που χρειάζεται να αλλάξει ώστε να νιώσεις περισσότερο χαρούμενος/η; Σήμερα είναι ιδανική μέρα να ασχοληθείς με αυτούς τους τομείς. . .

Ζυγός

Σήμερα δεν είναι για πολλά λόγια αλλά για να παράγεις έργο. Η έμφυτη τάση σου να ζυγίζεις τα θετικά και τα αρνητικά βρίσκοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κατάστασης δεν θα λειτουργήσεις βοηθητικά. Αντιθέτως η δράση πως μια κατεύθυνση θα σε ξεμπλοκάρει και θα έχεις το χρόνο και την διάθεση να αλλάξεις ή να μεταβάλεις κάτι στην πορεία. . .

Σκορπιός

Σήμερα χρειάζεται να προχωρήσεις το πρόγραμμα σου πιο χαλαρά και να είσαι έτοιμος/η για όποια αλλαγή χρειαστεί να κάνεις κατά την διάρκεια της πορείας. Η διάθεση σου μπορεί να μην είναι κακή αλλά μπορεί άλλοι να σε προκαλέσουν ή να σε ενοχλήσει κάτι στην συμπεριφορά τους. Οικονομικά θέματα χρειάζονται καλή διαχείριση και δεν είναι κατάλληλη μέρα να πάρεις ρίσκα σε αυτόν τον τομέα. . .

Τοξότης

Η θετική στάση και η έμφυτη αισιοδοξία σου και σήμερα φαίνεται να λειτουργεί ευνοϊκά για σένα. Γνωρίζεις πως τα πράγματα δεν μπορούν να έρχονται πάντα όπως τα επιθυμούμε και σήμερα είναι μια μέρα με προκλήσεις. Προσπάθησε να εστιάσεις σε κάτι το οποίο έχει δείξει ήδη την αποτελεσματικότητά του ή ξέρεις καλά πως έχεις την δυνατότητα να το πας εσύ ο ίδιος/η ίδια. Κινήσου σε σίγουρα εδάφη. . .

Αιγόκερως

Συνεργασίες και επαφές με άλλους ανθρώπους δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για σένα σήμερα. Αν αυτό σου γίνει κατανοητό εξαρχής θα είναι ευκολότερο να κυλήσει η μέρα παραγωγικά αφού θα προβείς στις ανάλογες δράσεις ή μη δράσεις προστατεύοντας την ιδιαιτερότητά σου με το τρόπο που ξέρεις μόνο εσύ. Σήμερα μπορείς να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα σου αν νιώσεις πως αυτό είναι το καλύτερο για σένα. . .

Υδροχόος

Σήμερα άνθρωποι δραστήριοι και κοινωνικά προσανατολισμένοι θα σε βοηθήσουν. Ακόμη και αν η διάθεση σου δεν είναι η καλύτερη είναι σίγουρο πως ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους θα πάρεις και εσύ μέρος της θετικής τους ενέργειας και θα μπορέσεις να δεις την ημέρα με διαφορετικό μάτι. . .

Ιχθύες

Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με εργασιακά θέματα ή οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σου δίνει μια αίσθηση πληρότητας. Είναι αλήθεια πως μπορεί να φαίνεσαι λίγο παραπάνω φιλόδοξος στα μάτια των ανθρώπων γύρω σου ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί ούτε να επηρεάζει τα όνειρα και σχέδια σου. Παρότρυνε τους να βρουν και εκείνοι κάτι σημαντικό να ασχοληθούν ώστε η πίστη να γεννηθεί ξανά στην ζωή τους.

https://astroguide.gr/