Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού πολύ βοηθητική ώστε να παραμείνουμε εστιασμένοι και να ακολουθήσουμε ότι έχουμε προγραμματίσει για σήμερα. Η σχέση του Ερμή με τον Ουρανό εκτοξεύει τις σκέψεις μας και είναι σχεδόν αδύνατο να τις κρατήσουμε. Η συγκεκριμένη όψη δημιουργεί νέες ιδέες οι οποίες έρχονται σαν φλας. Προσπάθησε να τις συγκρατήσεις για να επωφεληθείς σχετικά με κάτι που σε ενδιαφέρει.

Κριός

Σήμερα η μέρα έχει περισσότερο έναν υπερβατικό χαρακτήρα που μπορεί να σε πάει στα ύψη ή να σε πάει χαμηλά. Εξαρτάται από σένα πόση αυτοπεποίθηση έχεις στον εαυτό σου και πόσο η δύναμη της θέλησης σου είναι ισχυρή. Η πίστη μπορεί να σε κάνει να μετακινήσεις οποιοδήποτε εμπόδιο έρχεται στον δρόμο σου σήμερα. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. 

Ταύρος

Οποιαδήποτε αλλαγή έρχεται από μια ιδέα και το κάθε πράγμα πριν μεγαλώσει και πάρει τις διαστάσεις που επιθυμείς θέλει κόπο και υπομονή. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που μπορείς να έχεις μια ιδέα, να γεννηθεί μια σκέψη στο μυαλό σου η οποία σε βάθος χρόνου θα σε απογειώσει. Προσπάθησε να την συγκρατήσεις και να της δώσεις τον απαραίτητο χρόνο για να αναπτυχθεί ακόμη και αν άλλοι δεν είναι σύμφωνοι και φέρνουν αντιρρήσεις. . .

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου όπως επιθυμείς. Η πρόθεση σου να αλλάξεις πράγματα και καταστάσεις μπορεί να σε ταξιδέψει σε νέα, ανεξερεύνητα εδάφη, αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή. Δεν είναι απαραίτητο να σταθείς σε μικρές λεπτομέρειες σήμερα και να έρθεις σε αντιπαράθεση με όσους διαφωνούν ή θέλουν να σε προκαλέσουν. Εστίασε στα όνειρα και στις επιθυμίες σου. . .

Καρκίνος

Οι προσδοκίες σου είναι το μόνο που μπορεί να σε απογοητεύσει σήμερα γιαυτό κράτα μικρό καλάθι και θα περάσεις πάρα πολύ όμορφα. Αναμνήσεις από το παρελθόν ξυπνούν και μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με την σπίθα που είχε γεννηθεί κάποια στιγμή στην ζωή σου. Ακόμη και αν κάποιοι δεν είναι πια διαθέσιμοι να σε ακολουθήσουν εσύ εστίασε σε αυτούς που βρίσκονται κοντά σου και συνδέσου δημιουργικά μαζί τους. . .

Λέων

Η προθυμία σου να βοηθήσεις και να στηρίξεις όσους σου το ζητούν είναι αξιοθαύμαστη και είναι κάτι που το κάνεις μέσα από την καρδιά σου και αβίαστα. Ακόμη και εάν είσαι έναν άνθρωπος ο οποίος είσαι αυτάρκης και δύσκολα θα χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια άλλων ανθρώπων, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως είναι εκεί κοντά σου για οποιονδήποτε λόγο ζητήσεις την βοήθεια τους. Θα πάρεις μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από αυτή την συνειδητοποίηση. . .

Παρθένος

Οτιδήποτε απρόβλεπτο σήμερα μπορεί να γίνει ο σύμμαχος σου και είναι κάτι που χρειάζεται να το έχεις στο μυαλό σου κατά την διάρκεια της ημέρας. Μην το αγνοήσεις και κυρίως μην προσπαθήσεις να το αποφύγεις. Είναι μια παραπλανητική μέρα για σένα γιατί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται και χρειάζεται να εστιάσεις και να αρπάξεις την ευκαιρία μόλις παρουσιαστεί, εκτός προγράμματος. Η έλλειψη προσοχής δεν είναι βοηθητική σήμερα για σένα. . .

Ζυγός

Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σου σήμερα αν δεν παρασυρθείς. Κάτι μπορεί να σε δελεάσει και να πάρεις μεγάλο ρίσκο κατακτώντας το. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για υπερβολές αλλά μπορείς να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες. Ακόμη και εάν για κάποιον λόγο βρεθείς σε λάθος δρόμο είναι σίγουρο πως με κάποιον τρόπο θα σου γίνει κατανοητό και θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Απέφυγε όμως όπως είπαμε υπερβολές. . .

Σκορπιός

Τα μόνα όρια που μπαίνουν σήμερα είναι αυτά που θα βάλεις στον εαυτό σου. Η μέρα σου χαρίζει απλόχερα τις συντεταγμένες για να ταξιδέψεις όπου επιθυμεί η καρδιά σου ωστόσο τα συναισθήματα σου είναι σαν μια φλόγα που σιγοκαίει. Κράτησε τα όσο μπορείς σε αυτή την θερμοκρασία, ελεγχόμενα. Είναι κρίμα να σπαταλήσεις την ενέργεια σου δεξιά και αριστερά όταν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να απογειώσεις το αεροπλάνο. . .

Τοξότης

Έχε εμπιστοσύνη στην δημιουργικότητα σου και την παραγωγή που φέρνεις μέσα από την εργασία σου. Αυτό το είναι το μότο της σημερινής ημέρας για σένα. Εστίασε σε αυτό που σε ενδιαφέρει απομονώνοντας τον γύρω θόρυβο. Αυτή την στιγμή μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα ακόμη ένα μεγάλο έργο. Ανέβασε ταχύτητα και άφησε την έμπνευση να σε οδηγήσει. . .

Αιγόκερως

Η αφοσίωση σου σήμερα σε ανθρώπους αντί σε έργα είναι σημαντική. Η προθυμία σου και η ζεστασιά της αγκαλιάς σου είναι αξίες ανεκτίμητες και χρειάζεται σήμερα να αφιερωθείς και να αγκαλιάσεις αυτούς που αγαπάς. Να τους δείξεις πόσο σημαντικοί είναι για σένα και πως θα είσαι στο πλευρό τους ότι και αν θελήσουν όπως και εκείνοι για σένα σε μια ανάλογη στιγμή. . .

Υδροχόος

Το μυαλό σου σήμερα λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες και χρειάζεσαι δημιουργικές διεξόδους διαφορετικά δεν θα πάρεις ικανοποίηση. Πιθανά ένα είδος βιασύνης να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου θα σε καταβάλει ωστόσο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή και να κάνεις ότι έχεις να κάνεις με επιμέλεια. Σήμερα είναι εύκολο να βρεις λύση σε κάτι που σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό. . .

Ιχθύες

Νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις αλλαγές ώστε να φέρεις καινοτομία στην ζωή σου αλλά μπορεί ακόμη σε κάποια μικρά ή μεγάλα πράγματα να είσαι διστακτικός/ή. Το σημαντικό είναι πως έχεις την θέληση και κατανοείς πως είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή. Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας μπορείς να έχεις μια έμπνευση σχετικά. Μπορείς να την εκμεταλλευτείς και να αρχίσεις να ονειρεύεσαι https://astroguide.gr/