Η Σελήνη στον Ταύρο και οι ευνοϊκές της όψεις με αρκετούς πλανήτες στον ουράνιο θόλο συνεχίζει και σήμερα να μας παροτρύνει να βρούμε τον κατάλληλο δρόμο ώστε να δομήσουμε συναισθηματική και υλική ασφάλεια στην ζωή μας. Εξωτερικά ερεθίσματα και εσωτερικές διεργασίες ενεργοποιούν εκείνο το κομμάτι της καρδιάς μας που αναζητά την γαλήνη και την ηρεμία στους τομείς που θα μας εξασφαλίσουν την ασφάλεια.

Κριός

Η ασφάλεια συναισθηματική ή υλική αυτή την στιγμή είναι προτεραιότητα σου και σε απασχολεί έντονα. Νιώθεις πως χρειάζεται να δημιουργήσεις μια σειρά προσωπικών αξιών ή πως χρειάζεται να γίνει κάποια αλλαγή σε αυτή την σειρά που έχεις στην ζωή σου στο σήμερα. Είναι σημαντική αυτή η εσωτερική διεργασία που κάνεις διότι αυτή την συγκεκριμένη στιγμή μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τις προσδοκίες σου. . .

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σου μαζί με το υπόλοιπο βοηθητικό πλανητικό σκηνικό σε σπρώχνει προς δημιουργικές διεξόδους είτε σε ένα μοναχικό ταξίδι είτε με αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Η ανεξαρτησία και αυτονομία που ζητάς, αυτή την στιγμή, είναι πιθανό να έρθουν στην ζωή σου ή να σκεφτείς τρόπους οι οποίοι θα είναι σίγουρα παραγωγικοί προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Δίδυμοι

Κάποιες ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν σχετικά με υλικά ή συναισθηματικά θέματα που το κύριο χαρακτηριστικό τους θα είναι η ασφάλεια στην ζωή σου. Ακόμη και να νιώθεις λίγο χαμένος προς πια κατεύθυνση πρέπει να πας ώστε να φέρεις την αρμονία και την ησυχία στην ζωή σου σε αυτούς τους τομείς, είναι σίγουρο πως σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για να πάρεις την τελική απόφαση. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να αισθανθείς πολύ οικεία ανάμεσα σε καλούς φίλους ή ομάδες ανθρώπων και συναδέλφους. Ανθρωπιστικές ομάδες θα μπορούσαν επίσης να ικανοποιήσουν μια ανάγκη μέσα σου. Ο σεβασμός και η υπευθυνότητα σε μαθαίνουν πώς να διατηρήσεις αυτά που έχεις ήδη κατακτήσει ή/και τον τρόπο να φέρεις την ασφάλεια στην ζωή σου. . .

Λέων

Είναι αλήθεια πως αυτή την στιγμή έχεις μεγάλη ανάγκη να αναγνωριστείς για τις επιτεύξεις σου και αναζητάς την ασφάλεια μέσω της κοινωνικής σου θέσης και καριέρας. Η σύνεση και το καθήκον μαζί με την αίσθηση προσωπικών ευθυνών σε βοηθούν να δημιουργήσεις δομή και σταθερότητα μέσα στην οποία θα νιώθεις ασφαλής. . .

Παρθένος

Ακόμη και αν εκ φύσεως σου αρέσει η καθημερινή σου ρουτίνα, αυτή την στιγμή έχεις ανάγκη να κατανοήσεις την παγκόσμια εικόνα ακόμη και μέσα από μια περιπέτεια ή ένα ταξίδι. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις επίσης μπορούν να σου δώσουν ένα είδος ασφάλειας μέσω της γνώσης που κερδίζεις. Ένας νέος στόχος μπορεί να σε γοητεύσει και να νιώσεις περισσότερο δυνατός/ή. . .

Ζυγός

Οικονομικά θέματα κινητοποιούνται και ίσως εσωτερικοί φόβοι για το μέλλον όσο αφορά αυτό τον τομέα. Γνωρίζεις πως υπάρχουν λύσεις και είσαι έτοιμος/η να τις εξερευνήσεις περαιτέρω. Αυτή η στιγμή είναι η πιο κατάλληλη και βοηθητική ώστε να βρεις τις πιο συμφέρουσες για τον δικό σου προσωπικό σενάριο ζωής. . .

Σκορπιός

Η υλική και συναισθηματική ασφάλεια είναι έντονη αυτές τις ημέρες και οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να σου παρέχουν την απαραίτητη συναισθηματική τροφή που χρειάζεσαι αυτή την στιγμή. Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ μακριά. Είναι σίγουρο πως κάτι ήδη έχεις κατά νου. Ερεύνησε το περαιτέρω. . .

Τοξότης

Η εστίαση σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα τα οποία χρειάζεται να κάνεις απαραίτητες αλλαγές ώστε να σου δώσουν ενέργεια και ώθηση είναι κινητοποιημένη. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για οποιαδήποτε εσωτερική διεργασία θέλεις να κάνεις ή για να συναντήσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν σε αυτούς τους τομείς. . .

Αιγόκερως

Σήμερα για σένα η ασφάλεια και η συναισθηματική τροφή έρχεται μέσα από δημιουργικές διεξόδους. Είτε απολαμβάνεις την συντροφιά του ανθρώπου σου, είτε παιδιών, είτε φίλων, είτε συνεργατών, είναι μια πολύ όμορφη δημιουργική μέρα και μπορείς να επωφεληθείς για νέα ξεκινήματα, νέα σχέδια και οτιδήποτε άλλο θελήσεις. . .

Υδροχόος

Η ασφάλεια στην ζωή σου είναι πολύ σημαντική και ειδικότερα αυτές τις μέρες σκέφτεσαι πως θα διατηρήσεις κάτι παρά να το αλλάξεις. Σήμερα ωστόσο μπορείς να δεις πως θα κατευθύνεις και θα διαχειριστείς τις επιθυμίες και κυρίως τις ανάγκες σου μιας και το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ υποστηρικτικό για αυτή την διαδικασία. Μια αλλαγή στο σπίτι σου δεν θα ήταν κακή ιδέα. . .

Ιχθύες

Είναι αλήθεια πως θέματα ασφάλειας, πως θα την διατηρήσουμε και πως θα την αυξήσουμε, είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένα αυτές τις ημέρες ωστόσο καλό θα ήταν να εστιάσεις περισσότερο σε επικοινωνιακά θέματα, ότι και αν αυτό σημαίνει προσωπικά στον δικό σου σενάριο ζωής. Αυτή την στιγμή τα μηνύματά σου μπορούν να ακουστούν

https://astroguide.gr